What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

G

Guest

@Fish131 próbowałem ale 400 zł w kilka dni to dla mnie góra nie do przeskoczenia ;-( może w przyszłym roku się jakoś spikniemy - bankowo jade - już nawet znalazłem sponsora :D

G

Guest

czesc nareszcie mam zdjecia, mam 3 rosliny niestety niewiem co to za odmiany, ziarno dostalem od znajomego on sam niewie co to jest ;) roslo juz w polsce i jest sprawdzone wiem tylko tyle :D

pierwsza fotka roslina byla przyciagna do ziemi ma juz dlugie odgalezienia fajnie sie prezetuje

ta pani cudnie pachnie

Last edited:

LDV

Active member
@fish no szanse ze jade sie zwiekszyly bo nie wyszedł inny wypad wakacyjny :badday: :badday: :badday: :badday: :badday:

W przyszlym tygodniu bede gadał ze znajomymi czy jadą ostatecznie później z rodzicami ;)( :pointlaug ) i jak wszystko bedzie pozytywnie to zamawiam bilety bo niemam zamiaru stac "w dlugich kolejkach w pelnym sloncu)

@gelowas
No hujuwka troche ze krzaki ci połamało moim zdaniem to by nic nie dało gdybyś zrobił wieksze dołki bo korzenie sie nawet w gównie rozrosną.
Ja bym mimo wszystko na twoim miejscu skołował jakieś paliki zamaskował je tak zeby nie rzucały sie w oczy jakas farbką zieloną, brązowo itd i wbił je równolegle do łodygi i odrazu przy niej tak zeby nie było widać zbytnio z daleka

@PES
Topy na moim 3wp# w zeszłym sezonie były troche wieksze niz na twoich krzakach w październiku a twoje sa takie WielkiE juz teraz. Pięknie z tym wszystkim jedziesz naprawde robi wrażenie

@Podrozniki na HHK
Uważajcie panowie jak bedziecie wieźć tam temat i juz teraz pomyślcie jak schować :) Ja zawsze sobie mysle o tym na kiblu i przed spaniem hahaha i pare opcji wymyslilem ale nic idealnego... Dobrze ze moja wdóweczka w ogóle nie pachnie skunkowato w sumie to dobrze ze ona prawie w ogole nie pachnie ;P

Moja wdówka jednak ładnie czesze hehehehehe xD Ale kurde chyba przestane palic narazie bo jak nie jestem spizgany to mam strasznego agresora momentami ale w sumie niewiem czy to przez to czy przez ogół wydarzeń.
No i musze jeszcze powiedzieć że biała to ona nie jest ale wdowa to to może być :p Chodziaż naprawde jak sie tak przyjrzeć to idzie (odpowiednio prowadzac grow) z tego zrobic biały kwiat lotosu hehehe.
A ilościowo to musze przyznac ze jest wystarczająco xD
:woohoo:

Pozdrawiam wszystkich i K+ dla tych co maja krzaczki na froncie

Siemka! Dzis albo jutro juz wrzuce ostatecznie fotki ze spota! Widze ze wam wszystko pieknie rosnie! :) wspolczuje tym co polamalo krzaczki! Pierdolone wichury! ;/
Am takie pytanko! Gdzie mozna kupic plankton?? Bo pytalem sie u mnie w ogrodnczych i nikt tego niema?? Bylbym wdzieczny za odpowiedz! Pozdro PeAcE

G

Guest

W dodatku Planton K. Są jeszcze inne ale na kwitnienie to K. U mnie w prawie każdym ogrodniczym jest.
A Plankton to w zoologicznym dla rybek raczej :D

G

Guest

Patrzcie tu-mega experymentalna plantacja,ziemia tylko przeruszana saperką,kulki zasiane z ręki bez kiełkowania-100% natura :biglaugh: bo nie chciało mi się juz robić miejscówek a zostało mi troche kulek:

A tak to wyglądało 3 tyg.temu:

Faktycznie rogin-takie małe getto :D

Last edited:

rogin

Member
Slaw77 bardzo bardzo geto to posadziles powinienes miec wysokie rosliny przez to ale i tak bardzo fajnie to wyglada a na tej 1 fotce to jak nie MJ tylko jakas pokrzywa lub mięta :]peace

G

Guest

gelo tak jak pisalem wczesniej jeden z 2: mist of distruction,
arjans haze #2 x NL5 haze
to byly gratisowki z sb

polak

Active member
Ogrodnik-PL16 said:
Am takie pytanko! Gdzie mozna kupic plankton?? Bo pytalem sie u mnie w ogrodnczych i nikt tego niema?? Bylbym wdzieczny za odpowiedz! Pozdro PeAcE
Musial bys jakiegos wieloryba zapytac :)

przepraszam nie moglem sie oprzec

Haha! Zajebsicie smieszne! Po prsotu m sie poje.... planton K! Niestety u mnie na zadupiu niema castoramy ani obi ani tesco ani nic z tkaich wiekszych hipermarketow! :p Ale cos poszukam!! :p Pozdro Peace and Love
P.S - sLAWW 77 zajebiscie krzaczki :0 <mniam> Pzdr
Mieszkam w miescie ale małym! A moze to dlatego ze pytalem o "plankton" a nie "planton K" <lol2> Jutro jeszcze popytam! A mozna mieszac planton k z jakims innym nawozem na kwitnienie?? Pzdr

Last edited:

urban

Active member
To pojedz do miasta , outobusy czy PKS napewno u ciebie jest ;]Albo rowerek i jazda.
Sam teraz jezdze na spoty 12 km na rowerku , niejest zle 4 piwa na droge i w trase.UUU jutro trzeba znowu wsiąść na rowerek ;]

Last edited:
G

Guest

sLAW77 planujesz je nagiac? ja bym zrobil to chociaz z polowa :p
chyba sam wiesz ile bys zyskal :D

Ganja Smile

Active member
Co za glupota skoro mieszkasz w "mniejszym mieście" oznacza to ze w poblizu masz jakies wiochy moim zdaniem kompost jest najlepszym nawozem ktory jest dostepny w polsce... Chłopak sie pomylil a wy juz taka szydera :D

polak musimy zobaczyć co z nasza pogryziona:(
a ja tymczasem ide na beach party :D
POZDRO

G

Guest

Madixx:
próbowałem je naginać ale sposobem-cały rząd na raz kijkami z żyłką bo nie chciało mi sie bawić z każdą rośliną z osobna co widać na fotce ale po jakimś czasie kijki sie zsuwały po łodygach.
Wiem że duzo bym zyskał ale nie przykładam do tej plantacji wielkiej uwagi.Nasiona miałem noname i wysiałem je żeby nie leżały w szufladzie.
To jest przykład jak nie powinna wyglądać miejscówka.Zamiast krzaków-choinek las tyczkowatych roślin.

Tutaj mam trenowane TRANSY z DP-fota z 2 tyg.

Jak przestanie padać to porobie aktualne zdjęcia.