Fish131 said:Z LRa okolo 100-150 nasion z 1 rosliny... Tak mowi wujek Kobajaszi hehe
I być może już masz 2 samce. U mnie na out żeńskie zazwyczaj nie mają zapachu. Jedyny wyjątek tego roku stanowi k2 bo poprostu jak to indoorowa indyja.. śmierdzi.bo 2/5 roslin pachna ladnie, reszta w ogole
Ca2 said:I być może już masz 2 samce. U mnie na out żeńskie zazwyczaj nie mają zapachu. Jedyny wyjątek tego roku stanowi k2 bo poprostu jak to indoorowa indyja.. śmierdzi.
nie widac na tych zdjeciach nic. fotki zrob w makro tam gdzie odgalezienie nowe powstaje. peacetrzy rozne roslinki odmiany Hollands Hope, slabo rosna troche, nie wiadoma plec na razie, czekam dalej czy pokaza swoje narzady !!! dwie zaczalem trenowac super cropping, zobaczymy jak sie po tygodniu zmienia, nastepne zdjecia beda cyfrowka, bo teraz wzialem cyfrowke, ale okazalo sie ze bateria pada podczas robienia foty heheh. Podam wam fotki ze zblizenia i ocenicie mi plec !!! cholera boje sie ze beda meskie :/ bo 2/5 roslin pachna ladnie, reszta w ogole