What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

Plantator

Well-known member
Veteran
siema ,jeszcze raz witam tych co jeszcze nie weszli na mojego threda:] no nieżle wam już kwitną te krzaki:] u mnie dopiero kilka zakwitło , a raszta rośnie w góre .chętnie posadził bym te szybkie odmiany w następnym roku:) maroko i cob x passion#1 bardzo ładne , wielki + dla was , tak trzymać!!!

G

Guest

hehe

slaw naprawde super :yummy:

robaczku tez zajebiscie :D ta 3 fotka to schrom od hc?;>

e: kozak :D

Last edited:

selasie

ganja
ICMag Donor
Na out narazie mam same meskie ale jeden passion#1 jeszcze nie zakwitl i w nim moja nadzieja..
W boxie sa LR juz miesiac i z 5 zostaly dwie dziewczyny ktore sie zapylily..
ile moze byc nasion z dwoch LR??

zdjecia:

G

Guest

@selasie gdzieś czytałem, że niektórym udaje się wycisnąć coś koło 100 pestek z krzaczka ;-)

G

Guest

no ladnie ludziska
niezle planciki, nie ma co !!!
a jak u was z zakwitaniem ?? zaczely juz? czy jeszcze.... u mnie narazie jeszcze polowa jest zagadka... po tych deszczach tylko czekam na slonce... SLONCE... SLONCE!!!

G

Guest

Mowa - my chcemy SŁOŃCA !! - znowu u mnie pada ...
Większość już powoli zaczyna kwitnać co mnie niezmiernie cieszy - zobaczymy jak będzie z plonami ;]

cheech and bong

Active member
zgadzam sie z mazurem 100 nasion to mozna miec juz z jednego topka. Jesli by ostro posypac dorodny krzaczek pylkiem tak aby sie praktycznie calkowicie zapylil to mysle ze i 1000 jest mozliwe
peace

kaczy

Active member
Veteran
no to siemanko w koncu maly updacik. scialem w koncu cob ale srednio zadowolony jestem. ziolko spoko relaxowe nie siekacz zaden, ale klimatyczne.
te zdjecia jeszcze nie scietych dziewczyn sa dosc stare ale nie publikowane wiec wrzucam
pozdro

Last edited:

dlugi_as

New member

trzy rozne roslinki odmiany Hollands Hope, slabo rosna troche, nie wiadoma plec na razie, czekam dalej czy pokaza swoje narzady !!! dwie zaczalem trenowac super cropping, zobaczymy jak sie po tygodniu zmienia, nastepne zdjecia beda cyfrowka, bo teraz wzialem cyfrowke, ale okazalo sie ze bateria pada podczas robienia foty :D heheh. Podam wam fotki ze zblizenia i ocenicie mi plec !!! cholera boje sie ze beda meskie :/ bo 2/5 roslin pachna ladnie, reszta w ogole

C

Ca2

bo 2/5 roslin pachna ladnie, reszta w ogole
I być może już masz 2 samce. U mnie na out żeńskie zazwyczaj nie mają zapachu. Jedyny wyjątek tego roku stanowi k2 bo poprostu jak to indoorowa indyja.. śmierdzi.
W boxie podobnie miałem. Żeńska śmierdziała zieleniną, a facet miał tak intensywny zapach, że przy otwartym oknie miałem ciekawą aurę w pokoju.

G

Guest

Ca2 said:
I być może już masz 2 samce. U mnie na out żeńskie zazwyczaj nie mają zapachu. Jedyny wyjątek tego roku stanowi k2 bo poprostu jak to indoorowa indyja.. śmierdzi.

hehe rozpoznawanie plci po zapachu :drum: :crazy:

troyan

Member
mam pytanie - mam 2 rosnace w jednym dolku samiczki. jedna jest wystrzelona w kosmos, duza i wogole a druga karlowata.
zobaczcie na fotke (to ta na dole, moze wygldac na odgalezienie duzego krzaka ale to jest osobna roslinka)
5999IMG_1249.JPG

otoz moje pytanie brzmi: czy warto jeszcze naginac ja czy nie? czy moze lepiej wyjdzie tej duzej jesli mala samiczke wyrwe? czy zostawic tak jak jest.

G

Guest

siema kaczy :yes: K+ ladnie. @troyan imho zostaw jak jest jak juz roslina kwitnie to juz nie ma co jej stresowac. duzo juz to nie zmieni. glownie nagina sie ostro zanim zacznie kwitnac potem to juz wprowadzasz delikatne poprawki. ta mala roslinka tez nie wyglada zle, jak taki Lowryderek :)
trzy rozne roslinki odmiany Hollands Hope, slabo rosna troche, nie wiadoma plec na razie, czekam dalej czy pokaza swoje narzady !!! dwie zaczalem trenowac super cropping, zobaczymy jak sie po tygodniu zmienia, nastepne zdjecia beda cyfrowka, bo teraz wzialem cyfrowke, ale okazalo sie ze bateria pada podczas robienia foty heheh. Podam wam fotki ze zblizenia i ocenicie mi plec !!! cholera boje sie ze beda meskie :/ bo 2/5 roslin pachna ladnie, reszta w ogole
nie widac na tych zdjeciach nic. fotki zrob w makro tam gdzie odgalezienie nowe powstaje. peace

pes :D:yes:

Latest posts

Latest posts