What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

Burek

Member
Witam byłem dziś na spocie po tygodniowej nieobecności no i mino że pogoda była z deka hujowa (opady do kilku razy dziennie , prawie 0 słońca) bardzo pozytywnie sie zaskoczyłem.Oto zdjęcia.
1 większa urosła o prawie 30 cm :yummy:

2 mniejsza też bardzo ładnie urosła prawie 40 cm

no i tu sa preflowery tej większej no i ja ciągle zostaje przy swoim że to na 99,5% female(tam nie ma żadnych kulek tylko włoski)

Prosze o komentarze

Pozdro!Wam wszystko wyjebanie rośnie :joint:

Last edited:

Fish131

Active member
no i tu sa preflowery tej większej no i ja ciągle zostaje przy swoim że to na 99,5% female(tam nie ma żadnych kulek tylko włoski)

A ja jestem teraz na 100% pewny ze to meskie preflowery! I to juz nie podlega dyskusjii. Teraz jestem pewnien.

G

Guest

LDV said:
sie smiejesz madix ale czesto tak jest ze meskie smierdza na wegu bardziej...
hehe no smieje sie bo lubie :p
ja tam rozpoznaje meskie/zenskie po preflowerach a nie po zapachu...

Ostatnio odwiedziłem swoją miescówke... i 5 roslin leżało połamanych, podczas gdy kilka metrów dalej inne normalnie sobie rosły... Nie wiem co mam o tym myśleć, śladów żadnych nie było, przupuszczam że połamał je wiatr podczas odtatnich burz.
Kilka fot:

dlugi_as

New member
Ca2 said:
I być może już masz 2 samce. U mnie na out żeńskie zazwyczaj nie mają zapachu. Jedyny wyjątek tego roku stanowi k2 bo poprostu jak to indoorowa indyja.. śmierdzi.
W boxie podobnie miałem. Żeńska śmierdziała zieleniną, a facet miał tak intensywny zapach, że przy otwartym oknie miałem ciekawą aurę w pokoju.

to dobrze by bylo, mialbym 3dziewczyny, z jednej na jednej galazce bym bym sobie nasionka wyprodukowal i by bylo na przyszly sezon, badz wymiane :). Zobaczymy kiedy pokaza plec, jestem ciekaw ile jeszcze czasu bede musial czekac, z tydzien ? dwa ?

rogin

Member
dlugi_as said:
Zobaczymy kiedy pokaza plec, jestem ciekaw ile jeszcze czasu bede musial czekac, z tydzien ? dwa ?

Czy ktos to jest jasnowidzem ?? Jak tak to prosze o nr w totka !
Ziomus nikt ci dokladnie nie powie to zalezy od warunkow i odmiany ale na dniach mozesz sie spodzeiwac juz odpowiedzi
peace

G

Guest

Burek masz menola to nie sa zadne wloski. fish ma racje. bedziesz mial swiezego pylku na siona.
rogin said:
Czy ktos to jest jasnowidzem ?? Jak tak to prosze o nr w totka !
Ziomus nikt ci dokladnie nie powie to zalezy od warunkow i odmiany ale na dniach mozesz sie spodzeiwac juz odpowiedzi
peace
zgadzam sie. trzesiecie sie nad tym czy to zenska czy nie zenska. posadzic duzo to bedzie duzo babek proste! 50% w regularnych nasionach jest prawdopodobienstwa ze bedzie damka lub men :D sama natura :yes: lol

@cheech co do Twojego posta ze maui wowie to jakies monstra to sie zgadzam w 100% bo mam takie monstra. wystarczy miec dobra ziemie i genetyke plus nawozy i rok w rok mozna zbierac ~kilo z planta :yummy: na oucie :yes: nothing beats the sun :rasta:
cheech jest jeszcze jakis hawaii x maui wowie na seedboutique.com
>>maui wowie<< co myslisz. chyba o tym mowa. relax high i tropicalny smaczek hehey.
pozdro piekna pogoda u was tez?
:joint::yes:
pes

Last edited:

Burek

Member
ehh no kurde :/ a cały czas miałem nadzieje że to babka. No ale cuż życie. Wie ktoś może kiedy mniej więcej bede mógł go ściąć? Bo z tego co słyszałem i czytałem to liście męskiej też nieźle kopią a wole to spalić niz z całego krzaka zrobic makumbe. A tak bedzie troche palonka chociaż.

Pozdro!

G

Guest

wrzucam 2 fotki mojego jednego z plantow(tego z problemami z ph)
narazie jeszcze nie wiem co z niego bedzie chlopek czy babka...
sorki za jakos ale tak wyszlo...

G

gelowas

aktualny temat na forum u japoncow 'favorite japanese food' o masz nie maja juz o czym gadac hehe ;)

PES, 1 kg hehe, ja sie o 10g/krzok modle, w sumie niezle by wyszlo sumujac :)
Troyan, o boby sie tworza
Diplo, jak ponizej - jebany wiatr, moze obaj za plytkie dolki wykopalismy...

:badday: zesmy sie wszyscy modlili o deszcz, niestety niektorym na dobre to nie wyszlo, bo poza opadami straszna wichura w nocy i dzis patrze moje najladniejsze krzoki albo wyrwane albo rosna zupelnie poziomo, niektorzy w sumie specjalnie do tego poziomu sprowadzaja, ale cos czuje, ze moja sa malo stabilne i nic z nich juz nie bedzie, szkoda, jeden spot rozkradli, jeden (a moze i wiecej) wiater zniszczyl, niektore zarosniete i slabo rosna, chujowy jakis ten sezon strasznie :badday:

jedynie na wspomnianym spocie Canadian Swamp Mix ostal sie w nienaruszonym stanie (byl najmniejszy)

a tutaj kolezka podniosl posego (ponad 2m) Big Brancha, ktory zupelnie poziomo lezy i slimaki i pajaki wlaza na niego, fuck

widok z serii 'nature lovers' po drodze, chyba na pulpet go zrzuce

pozdro

troyan

Member
@gelowas to fotki sprzed tygodnia. dzis bylem na spocie z kolejna dawka plantonu i topkow jest 2 razy wiecej i sa juz 2 razy wieksze niz tydzien temu:)
rosna super - jak na drozdzach hehe
@pes tak jak radziles nie ruszalem malego planta. moze to i dobrze.
teraz slonko, slonko i jeszcze raz slonko!
niestety nie mam fot bo mi sie nie chcialo brac aparatu.
update zdjec za jakis tydzien dam to dopiero bedzie widac skok w porownaniu do 2 tyg wczesniej.

a wlasnie - topy i liscie podtopowe sa juz doslownie OBLANE zywica :) super krysztalki. zapach cytrusowy. piekny. cudowny.

acha no i moja niecierpliwa natura wziela gore i zerwalem sobie troszke stuffu.
dam mu z dwa dni niech sie podsuszy i go skonsumuje. mysle ze po wysuszeniu wyjdzie z 3 przody.

Last edited:
G

Guest

@gelowas współczuję ... może spróbuj jakoś podwiązać te krzaki ? powinny się zregenerować w miejscu "złamania" u nas tak było z jedną roślinką, aczkolwiek była owiele mniejsza ...
btw. wiem jak to jest stracić kilka roślinek - pewnego dnia kumpel wpada na spota a tam dziura 2na2 bez krzaków <ściana>

G

Guest

aa grzesio to moj BB tak sie zlamal? kurwa niedobrze, widac ze juz kwitl :/ szkoda moze przetransportuj jakies paliki i przymocuj je z trzech stron zeby sie nie bujaly nawet na silnym wietrze :yes:

a tutaj moje maluszki. niestety jeszcze nic oprocz dziwnego pheno cob x p1 i super Durbanow nic nie kwitnie. ale co tam fajnie idzie. dobry sezon piekna pogoda teraz !

cob x passion1

durban silver star

smoke that shit :joint:

i na koniec lowryderek

makro nie dalo sie lepszego bo strasznie cos wialo dzisiaj. pozdro wszystkim
pes :D:yes:

Last edited:
Odwiedziłem kolejnego spota, wszystkie rośłiny już ujawniły płeć, jak zwykle samców znacznie więcej niz kobiet :( Ale za to uzbierała sie cała reklamówka liści :)

G

gelowas

pes, gratuluje 'dziwnego pheno' hehe ale szychy, czuje, ze trza bedzie - jak to pisal salvia - wynajac hangary lotnicze na wysuszenie tego; ale pajaka to moglbys zdjac, o pfuuu arachnophoby brrr :yoinks:
grzybiarz, o tez sd sadzisz nice
kaczy, nice buds, COB najlepsze palonko jakie w zyciu probowalem
djff, jakie strainy masz na dworzu?

nie moge zamontowac palikow itp bo w oczy sie rzucac bedzie za barzo, ta BB to nie jest zlamana, tylko po prostu sie polozyla , lodyga na dole ma ze 3cm grubosci, moze jak slonko poswieci to wszystkie odgalezienia do gory pojda, fajno by bylo...

ps. jutro rano wielka makumba bedzie z polamancow, ale co potem,
macie moze przepis po polskiemu na zrobienie TABLICZKI CZEKOLADY?
bo trza mie cos, zeby dlugo date waznosci trzymalo to w drodze na hip hop kempa opierdolimy :woohoo:

Last edited:

Fish131

Active member
Gelowas said:
zatrudnic chinczykow na skubanie tego za miske ryzu dniowka;

Czuje sie obrazony :badday:

Gelowas said:
bo trza mie cos, zeby dlugo date waznosci trzymalo to w drodze na hip hop kempa opierdolimy:woohoo:

Ja zrobie ciasto :D

Fish do WSZYSTKICH czyli OG i IC POLAND TEAM :D said:
Ladnie Wam wszystkim rosnie. Jestem pelen podziwu dla wszystkich rodakow! Chinczycy czy japonce daja o zarciu a my dajemy caly czas o naszej zieleni i tak trzymac! Za kilka lat jezeli bedziemy trzymac tempo to nie bedzie powiedzienia HOLENDERSKI SKUN tylko NAJLEPSZY POLSKI WEED!

SPOT​

Dzisiaj niespodziewanie odwiedzilem spota. Niespodziewanie bo wogole tego nie planowalem ale bylem niedaleko spota z przyjaciolka wiec wstapilismy. Przynajmniej Ty some1 sie ucieszysz ze jest nowy model hehe ;p
Wiec nie bedzie dzisiaj zblizen bo nie mialem szkla powiekszajacego heh.

Najpierw new spot:

Papaya:

Passion 1szy i 2gi dolek:

Passion 3ci dolek (tu juz widze male krysztalki zywicy na kwiatkach):

Passion 4ty dolek (ten ktory byl taki malutki i wogole nie rosl a teraz rosnie jak pojebany :D):

Last edited:
G

Guest

@gelowas - jedziesz na kemp'a ? - zazdroszcze - gdybym wiedział wcześniej to bym kaske odłożył a tak :confused:
Właśnie musze powoli pozbywać się salvi ;-/ - niedługo wypad na studia a tu cały dom zielony :chin:
Przepraszam za OT :wave:

Latest posts

Latest posts