What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

Fish131

Active member
KOJAK uuuuuuuu niestety masz herme ;/ To wynika ze zdejcia sprzed 2 tygodni. A teraz wyglada na 100 female. Ogladnij ja dokladnie czy gdzies nie widac meskich kwiatow. Kiedys czytalem ze konopia moze zmienic plec nawet z meskiej na zenska ale nigdy sie z tym nie spotkalem.

Update ze spota :D

Najpierw pokaze Wam mojego nowego spota, Rosliny wysadzalem tydzien temu. Wczesniej rosly w boxie. Sa tam passiony i C99 ale sadzilem to w nocy wiec nie

Ale naszczescie niektore kwitna :D

A teraz moj Main Spot heh.

Zaczne od Papajki ktora niezle daje :D

A tutaj troche zoomow Papajek:

Passion 1wszy dolek:

Passion 2gi dolek:

Passion 1 i 2 dolek:

Passion 3ci dolek:

Passion 4ty dolek:

Last edited:
G

Guest

Jajca widzialem 3 tygodnie temu.2 tygodnie pozniej roslina wygladala juz jak na 2 pierwszych fotkach a jajca pourywalem.Za tydzien zobaczymy czy sie zapylila...

Ganja Smile

Active member
Siemka polacy
Rybko zajebiste krzaczki!!!! prawie takie jak moje i polaka eheheehe
passion super kwitnie, papaya super wyglada
Kojak jesli jajca nie pekly to raczej sie nei zapylila ale starsznie dziwny przypadek :D

PZDro

mario_PL

Active member
siema, znowu mnie nei bylo dwa tygodnie , dzis bylem z aparatem u roslinek wiec wrzucam aktualne foto, mialem problem z jednym northernem , mial cyba niedobo azotu bo przyzolk i przestal rosnac, niestety z braku czasu nie moglem go podratowac ale okazalo sie ze osbie poradzil i juz odzyl, jest tylko mniejszy od reszty, mam nadzieje ze nadrobi jeszcze

dobra to zaczne od tegorocznej krolowej, grapefruit-mutant (policzcie listki na ostatnim zdjeciu) :

drugi grapefruit z typowo sativkowym pheno ladnie sie bujnal

teraz ten przymordowany NL

i drugi NL z niego jestem bardzo zadowolony

to na tyle, wszytkim widze roslinki pieknieja z dnia na dzien, niestety moje jeszce sie do kwitnieci nie bzieraja nawet, mam nadzieje ze sie wyrobia

pozdro

G

Guest

Tak patrzylem na te Wasze rosliny i nie wytrzymalem.
Zrobilem w trzech butelkach miksture z odstalej wody, agrecolu do kwitnacych i plantonu K i pojechalem autkiem na pola grunwaldzkie w celu dokarmienia powstajacych kwiatkow na moich dwoch roslinkach. Przy okazji na oko policzylem topki na sativie. Jest ich ok 180 sztuk :woohoo: Teraz chcialbym sobie zrobic przerwe w dogladaniu. Dobrze by bylo ze 2 tygodnie przerwy zrobic, pozniej pojechac i byc w szoku :D. Zobaczymy jak dlugo bez swoich pociech wytrzymam...

Last edited:
G

Guest

@grunwald czyli jest zajebiście jak aż tyle tego naliczyłeś :p
Z kumplami mamy dwa spoty - na jednym byłem troche tydzień temu - wycieliśmy 2 facetów i wzieliśmy 1 szczyt do klona. Na drugim spocie nie wiem jak wygląda sprawa - kawałek drogi do niego jest, lecz z tego co słyszałem, krzaki są niskie ale ładnie rozkrzewione :-]
uprawiamy passion#1
Edit: zapomniałem, że zajmuję się także Salvią Divinorum - czysto rekreacyjnie :wave:

Last edited:
G

Guest

Witam wszystkich.
Przedstawiam Wam moją najszybszą roślinę-jest to MAROC-będąc ostatnio na spocie szczena mi opadła,tak szybkiej rośliny to jeszcze nie miałem :woohoo:
można ją juz palić..hehehe
Pozdro dla wszystkich-póżniej dołącze jeszcze foty WW,TRANCE,P.STAR,E.SATIVA,C'99

G

Guest

ello ma ktos takie baty? btw witam wszystkich nowych userow. widac, ze potraficie naprawde wiele. K+ zwlaszcza dla slaw'a77 ziomus wymiatasz, swietnie takze starzy wyjadacze, MarioPL super!!! Ca2 tez ladnie K+ bro.
peace :joint:

cob x passion#1

romp19 ground spot

greenhouse project FIM&SC c99 black afghani x ww lowryder

durban silver star x sweet roxana ground spot

:joint::yes:
peace pes :wave:

Last edited:
C

Ca2

mario_PL said:
Rok temu miałem takich liści z 10 na White Widow. Moja roślina była z nasion drugiego pokolenia więc wszelakie mutacje nie były dla mnie czymś nadzwyczajnym.

sLAW77: Kurde moje dopiero starują, a Twój już tak spuchnięty. Heh ładnie już żywicy ma :D Widać, że haszowa odmiana :)

Last edited:
G

Guest

Mam 4 i wszystkie juz ładnie kwitną ale ten sie najbardziej wyspeedował-nie mogłem sie powstrzymać i urwałem sobie małego topka ... dziś go zamierzam spalić :yummy:

Ca2:nawet niezły...oglądałem na Discovery program o wielkim murze chińskim...z wielką uwagą... :bigeye:

Last edited:
C

Ca2

Koniecznie opisz mi jaki smak i moc. Osobiście paliłem tylko listowie Maroc i nie miało to zadowalającej mocy. Liście zeszłorocznej zmutowanej white widow kopały tak niemiłosiernie, że stykało spalić 1 szkiełko, żeby mieć zajebistego pozytywa w głowie.

G

Guest

zFIMowana i suppercroppingowana cob x passion#1. ladnie sie topow porobilo co? fishu jednak ta metoda jest super!! za rok to chyba calego spota tak potrenuje. peace 3mac sie :joint:

cobxp1 7.8.06

pozdro
:joint::yes:
pes :wave:

G

Guest

THX Pes.
Troche nowych fotek:
-TRANCE[DP]-zajebiście się rozkrzaczył,gdybym go nie położył to miałby ok.3m ale cos nie śpieszno mu kwitnąć:

-P.Star [DP]:

-W.W [nirwana]-stoi sobie w wiaderku,ma ok. 1.80 ,pięknie rozkrzaczona, experymentalnie na oucie-jak nie zdąży dojść przetransportuję ją pod lampe żeby ociekała nektarem :yummy: :

rogin

Member
sLAW77 & Pes :jawdrop:
Grunwald tez zajebista fota troche koles ma łodyge jak od drzewa :/ Ja nieiwem jak kolesie doprowadzaja rosliny do takiego stany :/

sLAW77 opisz jak przygotowales miejscowe bo ładnie ci tam kwitenie i jakich nawozow uzywales, kiedy wysadziles itp
peace

G

Guest

@rogin:
Miejscówkę przygotowałem końcem kwietnia,przekopałem ją saperką [przejebane bo musiałem kopać jedną reką gdyż drugą miałem złamaną :( ale czego sie nie robi dla dziewczynek :] , dodałem długo działającego osmocote+jakiś szybki azotowy+dużo dolomitu [czyli normalnie].
2 maja uruchomiłem boxika a w nim:4xMAROC,4xE.SATIVA,2xTRANCE,2xP.STAR :

Roślinki poszły na outa po ok. 2 tyg.
Na vega dostawały na przemian biohumus z unisolem do paproci :chin:
Na flo dostają planton k + dolistnie ekolist pk1.
Jak ten Maroc bedzie tak zasuwał to być może że juz końcem miesiąca będzie gotowy :woohoo:

PEACE

Last edited:
Sieka! Dawno mnie tu nie bylo! - Wakacje! Widze ze macie wyczesane roslinki! Dzis bylem na sp[ocie po 2 tygodniowej przerwie i juz jedna c99 pokazala 1 preflower! Jutor jak dam rade porobie jakies zdjecia i wam wruzce! ZYcze duzych plonow! PeAcE

Latest posts

Latest posts