What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

cheech and bong

Active member
nooo to nie wrazenie jest bo woda uwalnia duzo niedostepnych substancji w glebie ktore roslina w duzych ilosciach pochlania a sloneczko zwieksza fotosynteze i roslinki rosna duzo szybciej

a to moj zdewastowany przez przedziorki indoor fuj

calosc

z lewej zniszczona ww z prawej piekny easy bud

skunk special

easy bud

leje leje leje a niech leje :)

Last edited:

rogin

Member
Chcechu łądniutke te roslinki tylko pozazdroscic ale zaowazylem ze cos masz z lisciami np ten easy bud jakies zolte plamy ma a WW to juz wogole niema lisci byc moze to juz haverest ?

sory ale nie zaowazylem ze napisales ze to przez te przedziorki masz takie problemy :/ To co one takiego robia ? Wpierdalaja liscie czy co ? Od czego masz takie zółte ?

Last edited:
C

Ca2

cheech and bong: Ostro te mikro kutasy Ci zdemolowały grow. Mnie mama kiedyś uczyła, że te pajączki trzeba zcierać wilgotną szmatką. Liść po liściu. Roboty ogrom ale w pewnym stopniu można je zwalczyć.

selasie

ganja
ICMag Donor
Witam Wszystkich Serdecznie!!!

Ogladam juz to forum od dluzszego czsau ale dopiero ostatnio sie zalogowalem bo mam problem i nadzieje ze pomozecie mi go rozwiazac..
Posadzilismy w czerwcu na spocie 6xPassion#1 z cannnabis.fr.pl
Rosliny ostatnio zakwityl i wydaje mi sie ze to sa niestety jest kapa i sa meskie ,ale nie jestem pewny i prosze o wasza pomoc..

foto:

Bless,

G

Guest

@Selasie, to co pokazales to same meszczaki. Nic tu na to nikt nie pomoze. Szukaj dla nich panienek wsrod znajomkow to na przyszly sezon mozesz miec duuuuzo sionek.
@Pes, ten COB kwitnacy wymiata :D K+ ziom.
@HC, gratki :D Dobrze, ze wreszcie polish bedzie mial swojego moda. Burdel sie nie bedzie robil.
@Cheech, bardzo ladne topy. Powiedz czy poza wizualnymi defektami rosliny sie gorzej rozwijaja niz bez przedziorkow? Ten skunk special zawsze jest taki ciemny?

Bylem dzisiaj rano na polu grunwaldzkim. Roslinki calkiem ladnie zawiazuja kwiatki i rosna.
Skunk siega mi mniej wiecej do pasa i tworzy boczne odgalezienia z kwiatuszkami:

Moja sativka nieznana natomiast bedzie miala chyba ze sto topkow :D. Jest strasznie porozgaleziana i coraz ladniej wyglada:

Mogloby juz nie padac bo glupio tak do mokrej ziemi cos jeszcze lac a powinienem im Plantonu K chyba podac coby podjadly troche.

Last edited:

Ganja Smile

Active member
Opissssss!!!!! prosze zwrócić szczególną uwage na to ze daje zdjecia przede wszystkim kobiet oprocz kwiatków męskich (frekwencja 16 lasek na 26 roślin :D:D:D)
1. szczyt rewegowanego Ice'a
2. KoM
3,4. Zapylony KoM (sativa pheno)
5. szczyt KoM'a (tego samego co wyżej)
6. KoM - zapylona gałązka
7. szczyt KoM'a (tego samego co wyżej) :D
8. polak sie modli (zapylanie hehe)
9. BigBud
10,11. Jajeczka KoM'a (sativa pheno)
12,13,14. Największa, najładniej kwitnąca niestety i oby pogryziona przez sarne KoM jak myśłicie da rade??
15. łodyga BigBuda
16. Ja przy BB
17. Znowu ja przy BB :D
18. Ja przy 3xfem HinduKush

nastepny post (pionowe foty)

19,20. Santa Maria x Ice nasza duma i chwala która stworzyliśmy niestety ostatnia z rodu - 180 cm
21. złamany KoM - oparty o drzewko, mam nadzieje ze to cos pomoze
22. kolejny szczyt KoM'a zapylony (sativa pheno)
23. kolejny szczyt KoM'a ale kwitnący nie zapylony
24. BB...
25. KoM w całej okazałości
26. Top44
27. HKush
28. BB...
29. 3xfem HK :D

dziekuje za uwage :D
POZDRAWIAM z polakiem

Ganja Smile

Active member
Ogólnie jest cieżko wieje u nas bardzo mocny wiatr musielismy podwiązac 3 roslinki bo były bliskie polamania, wiekszosc facetów jest niskich i jednego niechcaco kopnąlem ;] ogolnie jestem zadowolony z naszej dzialalności tylko szkoda mi tej jednego KOMa:( wiecie moze czy mozna mu jakos pomoc??

selasie nie przejmuj sie za rok tez jest season na outa<pocieszacz>
grunwald prawie super :D
wielki K+++ dla was wszystkich, Pes i Cheechu szczególnie !!!!

G

Guest

@Ganja Smile @ Polak, ale Wy macie super kszaczory... Sobie fifke opalilem i po niej Wasze roslinki podobaja mi sie jeszcze bardziej :D K+ chlopaki.
A u mojego sasiada kwiatki rosna, az milo popatrzec. W tamtym roku mial jedna meska roslinke a wtym chyba z osiem. Zobaczcie sami:

Last edited:

Fish131

Active member
Madixx said:
tego malego kawalera co tam masz w ogrodku z checia bym go zapoznal z moja kobieta :p
Zobaczymy ile bedzie pylku :D

Cheech ladny ogrodek nie ma co. Topy ladnie napuchniete. Tylko szkoda ze krzaki zostaly zaatakowane przez te skurczybyki. Napewno ogladales film StonedFree ale tutaj wrzucam Ci urywek tego filmu, urywek dotyczacy problemow ze szkodnikami http://www.getfreeride.org/filmy/TroubleShooting.avi

Polak & GS No piekny outdoorowy ogrodek. 16 panienek i wszystkie kwitna. Do tego kilka topkow zapylonych. Profeska.

Polaczku wszystkiego najlepszego misiu hehe :D

Last edited:

kfjatek

Member
Witam was wszystkich.. :)
Na forum jestem nowy..
a to jest mój pierwszy post..
więc wypadałoby sie ze wszystkimi
ładnie przywitać.. :) hehe..
Kolorowo tutaj... :)
Bardzo ładnie roślinki...
Pes, Ganja Smile i Cheech and Bong wymiatają...
naprawde warte uwagi roślinki.. :)
Może i moje już kwitną.. dawno nie byłem na
spocie...
Niedługo wrzuce jakieś fotki :D.. heh!
a ja mam HH z nirvany(x4) HHxDC(x2) :)

Pozdrawiam. :) :joint:

Hog dog

Member
łuuuuu Polska ladnie wam idzie zielono az milo :)
Stuakcie strony ze po dluzszej nieobecnosci ciezko sie polapac....

niestety :badday: moj aparat is dead, jednak napisze wam kotko co u mnie

no to top lista jest taka:

SadPxSk1 - freebie od Gypsego. To zdecydowanie najszybsza odmiana jaka mam, te krzaki beda sciete jako pierwsze - najabrdziej zaaawansowana roslina w stadium flo /skoda, ze tylko jedna/

Easy sativa- bez 2 zdan wezme ta odmianke na nastepny sezon. Tez juz kwitnie. do tego krzaki maja juz po 2 metry a byly fimowane

Early riser - piekne wielkie krzaki widac ze zbiera sie do kwitnienia . jesli moc sie potwierdzi to bedzie hit :)

Skunk #1 - zostal jeden krzak - zapach jest niesamowity. przy tym krzaku moglbym byc non stop . jeszcze nie kwitnie.

Blockhead - krzaki sie okreslily i rosna dalej - nic nei wskazuej na to, ze sie wyrobia . . .

kfjatek

Member
grunwald said:
Hej @kfjatek, bywales na OG? Bo mi sie cos nick kojarzy...
Tak, tak...
często bywałem na OG...
szkoda ze już niema tego forum :/.
A ty pod jakim nikiem tam bywałeś...?
bo grunwald to obiło mi sie o uszy...
ale jakoś niepamientam czy to na OG..
hehe... ;)

---

Niemam świerzych fotek moich roślin...
ale mam jakieś z przed miesiąca .. troche ponad!

Tutaj wszystkie HH... troche żółtawe liście na dole!

Na dwóch zastosowałem fima... widać na fotce! :D
Teraz odrosty po fimie mają po 20 cm.. jak nie więcej! ;)

Niedługo wżce jakieś aktualne.. foty...
ale niewcześniej niż w piątek bo wyjeżdzam!

Pozdrawiam. :wave:

edit. kurka.. naprawde fajny klimat panuje na tym forum :)
coś jak na OG .. forum bardzo mi przypomina OG...
napewno bardzo szybko sie oswoje! :joint:

Last edited:
G

Guest

:wave: siemanko chcialem sie przywitac ;) jestem nowy, wiosna dostalem jakies ziarno od zanjomego niewiem co to za odmiany
fotki dam jak przestanie padac deszcz :)

pozdrawiam i sciagam za was wszystkich wielkiego bucha :joint:

L&M

Member
siema wszystkim starym wyjdaczom, jestem nowy na tym forum ale zielsko uprawiam juz od dawna, w tym roku urodziło mi się około 30g grapefruita z fs a 9 earlymisty z nirvany siedzi pod słońcem do tego pare klonów grapefruita no i jakies polskie pestki ale też dobre całkiem, i od razu pytanie : czy to normalne że early misty w połowie lipca na zajebistej miejscówce (około 10h słońca) nie kwitnie?

pozdrawiam i wrzuce jakieś foty na dniach

Ganja Smile

Active member
Witam nowicjuszy :)
fajnie ze jest nas coraz wiecej :D

kfjatek ziom z og pamietam - bardzo fajne roslinki
grunwaldu nie pamietam ale skoro kojarzy kfjatka to znaczy ze tam był hehe
RUCH serio nie wiesz co to za odmiany?? czekamy na fotki
LM zalezy kiedy ja posadziles... niektore nasze roslinki z polakiem pokazaly plec moze z tydzien niecaly temu wszystko dlatego ze mamy nie zrownowazony klimat poczekaj juz nie dlugo tylko szkoda bo nie dojdzie juz

pozdro

Latest posts

Latest posts