G
Guest
No Fish'u u mnie dokładnie przed 30 min przestało padać .... ale szkoda że tak krutko
fish ale wiekszosc gazów do zapalniczek nie posiada tylko w sobie propanu/butanu tylko jakies domieszki maja paskudny zapach i pelno syfu, niemam zamiaru pozniej palic tego syfu co w tym gazie jest.
Slyszalem ze strasznym wyborem jest Ronson czy ktos z was moze cos polecic?
jeśli chcesz podobną rure jak ma gość na filmiku to nada się tuba plastikowa taka jaką używają architektci do noszenie rysunków i odkręca się wieczko więc powinno się nadać ... ( koszt tuby ok. 30 zł )
h9tric said:Witam. Moglibyscie mi podac liste najlepszych nawozow na kwitnienie dostepnych w polskich sklepach ogrodniczych Z gory dzieki... Pozdrawiam
A mam jeszcze pytanie czy jezeli moja roslina pokazala niedawno preflowery to czy plankton K bedzie dobry ?
szok said:nie plankton tylko platon
a serio to uwazam PlantonK za jeden z najlepszych nawozów dostepnych w polsce, wczesniej uzywalem osmocote 2w1 ale teraz uzywam w pierwszych 3 tyg kwitnienia osmocote a potem juz tylko PlantonK.....efekty rewelacyjne !!!!
dawki na poczatku tyle co zaleca producent potem stopniowo zwiekszam i dochodze do lyzki stolowej na 5ltroyan said:a jak dawkujecie planton k? tak jak pisze producent? czy moze wiecej?
z gory dzieki za konkretne odpowiedzi