What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

G

Guest

Witam. Oto fotki z wczorajszego wypadu na spota.

On zawsze umili wypad, ktory sam w sobie jest mily :)

Calosc. Odrazu mowie ze rzadna jeszcze nie pokazala plci :chin: Trzeba jeszcze czekac :confused:

Bagseed x Skunk#1 ( od usera o nicku WDB :wave: )

Homergrownpurple x Skunk#1 ( od usera o nicku WDB :wave: )

Bagseed

I co sadzicie o moich plantach ?

EDIT
DO PONIZSZYCH POSTOW
Dostaly one wczoraj duza dawke biohumusa. Ogolnie podlewalem je 3 razy biohumusem dlatego moze sa blade itd. Tak ciezko dojsc do spota ze czasem mi sie nie chce. Za duzego lenia mam a to pewno przez to ze zaduzo sie pali marihuany :bat: Pzdr. i dzieki za rady

Last edited:

rogin

Member
h9tric daj im Klanton Z lub saletra amonowa i to szybko zanim nie zaczna kwitnac :]
Bo pewnei podlewasz samym biohomusem ktory jednak stwierdzam ze nie wystarcza ak do konca roslina, trzeba wspomagac je jeszcze innymi doładowaniami
peace

G

Guest

hey planty niezle rosna wszystkim bardzo ladnie. dobrze ze jest tylu growerow outowcow. ja to juz tylko w sezonie to outdoor. takie baciory jak z outa to niepowtarzalne nie da sie zastapic tego ziolem ze sztucznych warunkow. @tric planty troche male ale wydaja sie zdrowe to najwazniejsze. nawet ladnie rozgalezione :yes: wyglada jednak na to imho ze potrzeba im wiecej azotu, ich kolor jest taki blady. mozliwe ze zdjecie zabralo troche gamy kolorow ale wydaje mi sie ze trzeba by bylo je dokarmic solidnie.

@rogin hey ja podlewam poki co samym biohumusem no i jest tak :chin:

pozdro pes :joint::yes:

Last edited:

rogin

Member
własnie pes czekalem na taka fotke całosci a nie tylko czesci krzakow Kurwa brachu jakie krzakolce wszystkie wyjebane w kosmos !!! Az nei moge sie napatrzec tak mnie rozjebales w tym momecie.
A co do biohomusa to ja niewiem u Ciebie to wystarcza a u mnie i innych nie wiec niewiem oco chodzi :/
peace

dkx

New member
pes3fan - chcesz się zamienic oddam ci za te krzaki lewą noge i prawą ręke ??

Pozdrawiam, dkx

polak

Active member
Ja chyba wiem :D

pes uzywales wlasnegokompostu o ile dobrze pamietam prawda? U mnie u roslin gdzie w dolku jest sam kompost widac ogromna roznice w porownaniu z roslinkami gdzie tylko troche jest kompostu. Nie mowie o roznicy wieku, bo jest miesieczna mniej wiecej roznica, a dodatkowo te wieksze planty maja mniej slonca caly czsa, wlasciwie to sa w cieniu schowane :p

glinka

Member
Mój skromy ogródek

WW nirvany . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Siejka
. . . . . . . .

WW femi . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .Druga WW femi
. . . . . . . . . . . . .

Last edited:
G

Guest

polak said:
pes uzywales wlasnegokompostu o ile dobrze pamietam prawda?
dokladnie tak polak :yes: dla ciekawych zapraszam do mnie na temat to wszystko wyjasnie co i jak :yes:, i rowniez na PM. peace :D
cannabinier said:
Inna sprawa, ze outowe ziolo ma niepowtarzalny, oldschoolowy klimat... I chyba wlasnie o to Ci chodzilo?

;)
dokladnie :joint::yes: K+ cannabinier, mialem to wlasnie na mysli.

pozdro pes :wave:

Last edited:
:wave: Pare fotek z miejscowki. Widac ze rosliny sa spragnione wody ale wiecej niz 1 raz w tygodniu nie dam rady tam jezdzic z taka iloscia wody :D
SchroomMix

HomergrownPurple x skunk:

COB x Passion:

pzdr, Wujek :joint:

troyan

Member
po dwutygodniowej nieobecnosci na spocie bylem tam dzis. myslalem ze przy takich suszach kwiatki beda oklapniete i spragnione wody ale NIE! hehe ladnie rosna prosto sie trzymaja i wogole zobaczcie sami. nawoze mieszanka plantonu k i insolu w (wiecej tego pierwszego)

najpierw planta na tle nieba :)

to jest jeden z passionkow - jest dosc wysoki i rozgaleziony. mial dluzszy weg dlatego jest troszke w tyle co do mniejszej rosliny

a tutaj wlasnie ta mniejsza, za to piekna, o zwartej budowie - i juz kwitnaca z 3 tygodnie.

a tutaj macra (zwroccie uwage na jedno z nich - ma fioletowe pestile - to normalne u passionow?)

zapraszam do komentowania :)
POKóJ

G

Guest

oo troyan swietnie :yes: super widze ze juz zywica Ci sie osadza na topkach. super ;)
no kwiatki masz piekne i zdrowe, powiedz czy te nawozy co dajesz to juz pod katem kwitnienia lejesz? mieszanka plantonu i insolu? hmm zastanwiam sie czy przy tak rozwinietych budsach jak moje DSS zaczac lac od poczatku sierpnia juz tylko terra flores. a moze miesznka organicznego biohumusa i syntetycznego Terra Floresa? jak myslicie to razem a potem od 1 wrzesnia juz tylko sam TF...

pozdro pes :wave:

Gypsy Nirvana

Recalcitrant Reprobate -
Administrator
Veteran
Witam wszystkich polskich ziomkow!

Witam wszystkich polskich ziomkow!

WOW! Jeste, pod wrazeniem Twojego ogrodu. Wszystko to na dalekim wschodzie- w Polsce.
W zeszlym roku okolo 500tys. Polakow przybylo do Anglii, i wielu z nich rozdalem nasiona w Anglii i w Holandii. Te wszysykie nasiona w miare w mozliwosci, jesli masz ziemie, chodujesz polskie ZLOTO... Badz szczesliwy i powodzenia w dalszej hodowli kwiatkow.
W ciagu nastepnego miesiaca Polskie kwiatki beda wszedzie i to wlasnie rodzi usmiech na mojej twarzy.
To forum jest bardzo czesto odwiedzane, a juz w rotce bedziecie zbierac plony. A to sprawi, ze wielu ludzi bedzie szczesliwych.
Przepraszam wszystkich za moj polski....
Dzieki wszytkim i do dziela.....

cheech and bong

Active member
witaj Gypsy faknie ze czasem tu zagladasz pozdrowienia z Polski. :jump:

Wesolo mi bo u mnie wreszcie zaczelo lac burza trwa juz ok pol godziny i caly czas leje super roslinki na out wreszcie sie napija. Juz ostatnio jak bylem na spoce czyli ponad tydzien temu to juz im brakowalo mysle ze rusza z kopyta z kwitnieniem teraz

PS wszyscy macie ladne kwiatki w tym roku widac ze polski growing rozwija sie szybciej niz polska mysli polityczna :)
pozdrowienia!!! :woohoo:

a tu tak z sentymentu zamieszczam zdjecia roslin robione w zeszlym roku dokladnie 15 lipca odmiany to prawdopodobnie early girl i hollands hope
ludzie z OG pamietaja :)

Last edited:

troyan

Member
@pes - na na razie leje na kwitnienie planton k + insol w . planton ma pk a insol npk (4-4-7,5); wlasnie sie zastanawiam czy dalej lac ten insol czy nie. ale chyba potrzebne jest troszke azotu nawet podczas flo prawda? jak bys poradzil.

@cheech - super planty!!! :yoinks: u mnie tak samo gdzies od pol godziny burza. popadalo z 20-30min ale to za malo. mam nadzieje ze dzis w nocy bedzie deszcz!
ludzie wznoscie modly do Jah by zeslal na nasze planty jakze potrzebny deszczyk!

pytanie do growerow majacych passiony - tez mieliscie rozowe pestile?
bo ja pierwszy sezon mam ta odmiane i sie zdziwilem nieco dzis jak poszedlem na spot.

Last edited:

cheech and bong

Active member
troyan said:
pytanie do growerow majacych passiony - tez mieliscie rozowe pestile?
bo ja pierwszy sezon mam ta odmiane i sie zdziwilem nieco dzis jak poszedlem na spot.

hej TROYAN :joint:
rozowe fenotypy moga sie zdarzyc w kazdej odmianie tak wiec nie jest to nic dziwnego praktycznie co roku trafia mi sie jedna czy 2 purpurki
ciesz sie stary bo to super zabawa jak czestujesz ludzi fioletowym ziolkiem a oni nie chca palic bo mowia ze to nie zielsko hehehe
albo teksty " ty stary k.... to zgnite masz " bueeehehe

PS tu wciaz leje :woohoo:

Last edited:

Fish131

Active member
Siema wszystkim.

Pes jak zawsze wypas. Juz nie moge doczekac sie sianokosow. Wiesz co mam na mysli heh szykuj sie :D

Gypsy milo ze od czasu do czasu odwiedzasz nasz polski thread i napiszesz co nie co od siebie. Za to rozdawanie nasion naszym rodakom :respect:

Cheechu pamietam ta miejscowke i te planty. Niezle bydlaki! Fajnie sie masz ze wkoncu u Ciebie pada bo u mnie szusza niemozliwa. 36 stopni w cieniu i tak caly czas...

Pozdro dla wszystkiech

Aha. Rozmawialem dzisiaj z Czumkiem i niestety chlopak nie ma lekko. Pamietacie jego indoorowe mazary oraz inne planty ktore mial w boxie i chcial je wyrzucic na outa? Niestety... Czumek zastal pustego boxa ;/ Rodzinka mu wyjebala planty...

Latest posts

Latest posts