What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
Witam wszystkich pozytywnych blantomaniakow !!

Pozdrowienia ze zwariowanego Amsterdamu !!

Jestem na prawde pod wrazeniem tego szalonego miasta, wpadlem tylko na dwie nocki i chce obczaic pare interesujacych mnie miejsc, dluzsza relacje zdam po powrcie do domu !!

Marijuana is Everywhere !

BunDem

New member
Witam! :woohoo:
Wczoraj byłem na spotach, trzeba było podlać roślinki bo słońce świeci i świeci, przy okazji zrobiłem pare fotek, jakość kiepska bo sie spieszylem.

Jak narazie tylko jedna roslinka kwitnie, to albo passion1 od pana salvi albo early girl. Jak zrobie lepsze zdjęcia to pobawie sie w jakies porównywania i moze sie dowiem co to.

A to raczej mixed sativy, wiecie coś o tej odmianie? ciekaw wogole jestem czy dojdzie bez problemów.

Pozdro dla wszystkich macie super planty! :joint:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
zielono tutaj zielono,hehe
pienkne kwiaty wszyscy widze, super

tu moje klonki

664IMG_9412.jpg

664IMG_9411.jpg

664IMG_9408.jpg

664IMG_9405.jpg

peace

NKOTS

follow the pink rabbit!
Veteran
witam i o zdrowie pytam :D

po trzech tygodniach nieobecnosci wybralem sie na spotting.
balem sie ze zastane straszna pustynie i poschniete rosliny ale okazalo sie ze niekoniecznie :) tylko na jednym spocie planty byly troche oklapniete ale nie jechalem na pusto i dostaly dawke wody z nawozem.
liczylem na bezproblemowe okreslenie plci ale nie we wszystkich prypadkach bylo to proste. 2 planty sa po przejsciach i sa takie male ze nawet nie maja galazek bocznych o preflowerach nie wspominajac.

do rzeczy:

Cali Orange Bud-x-Passion#1 juz zakonczyl tegoroczny turnus..... byloby cudem gdyby jeszcze cos z niego wyroslo:

nastepny spot to mile zaskoczenie - dwie kwitnace panie SR-x-DSS oraz jeden kwitnacy chlopaczek. zaskoczenie poniewaz sa to najbardziej zaawansowane w kwitnieniu rosliny jak sie okazalo potem:

nieopodal duzy zawod - wsrod african bagseed'ow nie znalazlem zadnej 100% kobiety. pomozcie okreslic czy widzicie jakiekolwiek preflowery damskie:

na innej miejscowce rosly sobie 2 osobniki Schrom-x-Buddha Sister. Jeden to bankowa dziewczyna (chociaz nie wiem czy na jakiejs focie dobrze zlapalem jej wloski) a z drugim (wiekszym) mam problem jak chodzi o plec:

okreslenie plci-tutaj tez potrzebuje pomocy:

ogolnie na tej miejscowie jest najbardziej sucho co widac po szczytach:

w nastepnej kolejnosci zaprezentuje strasznie zmasakrowana ale walczaca dzielnie Early Misty - raczej nie zdazy sie rozwinac na tyle aby byl z niej pozytek, ponadto nie wiem nawet jaka plec:

cdn.

NKOTS

follow the pink rabbit!
Veteran
jedziemy dalej :D

teraz chcialbym zaprezentowac swe najladniejsze krzaki i z duma zakomunikowac ze na 4 sztuki bagseed-x-Sweet Roxana tylko jeden facet sie pojawil :)

jak widac powyzej - wloski sa calkiem smakowite. jedna planta (najwieksza ze wszytskich) chyba lekko sie hermi bo nisko nad ziemia wystawila pojedyncze jajco:

z tych b-x-SR jestem najbardziej zadowolony bo po pierwsze duzy odsetek kobiet a po drugie sa ladnie wyrosniete:

i na koniec smutny los South African Durban-x-Skunk#1. skurczybyk okazal sie chlopakiem :[ Ale potem jak zaczalem przegladac foty to zaczalem miec watpliwosci czy na pewno. pomozcie przy identyfikacji:

sorry za kiepska jakosc niektorych fotek, wiem ze to trudne zadanie cos okreslic przy tych zakonspirowanych plciowo krzakach ale jak ktos jest czegos pewien to niech sie wypowie.

pozdro ekipa!

nastepna relacja za co najmniej 5 tygodni z przyczyn ode mnie niezaleznych.

i na sam koniec offtopic:

aha zapomnialem :) mialem sie jeszcze spytac czy widzieliscie kiedys cos takiego? i co to jest i jaki zwierz/czlowiek to zrobil??? niedaleko jednego spota znalazlem:

Fish131

Active member
nieopodal duzy zawod - wsrod african bagseed'ow nie znalazlem zadnej 100% kobiety. pomozcie okreslic czy widzicie jakiekolwiek preflowery damskie:

Niestety zadnej kobitki.

okreslenie plci-tutaj tez potrzebuje pomocy:

Niestety men...

Ogolnie ladne planciki NKOTS!
Powodzenia

NKOTS

follow the pink rabbit!
Veteran
dzieki fiszu, upewniasz mnie w mojej pierwszej opinii.
A w kwestii tego SAD-x-P#1 co uwazasz?

jakby jednak ktos cos innego zaobserwowal to dawac znac i tlumaczyc czemu niby? :D

a swoja droga zobaczcie jaki ciekawy fenotyp maja te african bagseedy. nowe galezie wyrastaja im przy ogonkach lisci a potem jeszcze rosna wraz z lodyga glowna i dopiero wyzej zaczynaja od niej odstawac:
5136spot013_060723_african_bagseed_003.jpg

rogin

Member
Zgadzam sie z Fishem co do płci tych roslinek.
Nikots a no rzeczywiscie dziwne bardzo, jeszcze nei widzialem czegos podobnego
peace

Fish131

Active member
A w kwestii tego SAD-x-P#1 co uwazasz?
Czekaj a ktora to fota? Bo sie juz gubie :D

PS: To z tymi odgaleziami WYPAS!

Chyba chodzi Ci o SAD x S#1?

i na koniec smutny los South African Durban-x-Skunk#1. skurczybyk okazal sie chlopakiem :[ Ale potem jak zaczalem przegladac foty to zaczalem miec watpliwosci czy na pewno. pomozcie przy identyfikacji:

To jest tez menol

EDIT:
2x LR

Last edited:

Hog dog

Member
Fiszu co ci popalilo tem maluchy ?? Wez poobcinaj te martwe czesci listkow - zostaw tylko to co zielone. Szybciej sie zregeneruje .

Fish131

Active member
Nie wiem co je tak popalilo. Wydaje mi sie ze kiepskie nasiona bo na 4 wyszly tylko 2 a Pesowi z tych samych na 4 wyszly 2 ale 1 odrazu zgnil czy cos. Byly w boxie pod swietlowkami. Podlewane sama woda. Mam nadzieje ze teraz sie ogarna ;].
Pozdro.

urban

Active member
Panowie zamiezam kupic stymulator kwitnienia i chce go wypróbowac na roslinach na oucie , stoswał moze ktos , jak z efektami? zadowalajace?

G

Guest

urban said:
Panowie zamiezam kupic stymulator kwitnienia i chce go wypróbowac na roslinach na oucie , stoswał moze ktos , jak z efektami? zadowalajace?
siema ja stosowalem. efekty ponizej. topy welkie i tluste az sie lamac zaczely jak zwiekszyly ciezar podczas nasiakniecia woda :/. :D:D
:joint::yes:

aha to cudo to Terra Flores, kiedys bylo na hempie, ale teraz jakis bzdurny przepis wszedl i juz tego nie sprowadzaja, ale mozna kupic BioFlores [organiczny] albo cos z B'cuzz :chin: jest wielki wybor na hemp.pl :yes: @rogin TF wyprobowalem sam i moge polecic na bank, mozna go dostac za granica w aliengrowshop.com zdaje sie bo u nas nie ma, a te reszte co napisalem to jak wg mnie. wydaje mi sie calkiem dobre rozwiazanie. i tak wszystko zalezy od genow. nawoz to tylko dopiesci minimalnie :yes: pozdro
pozdro pes :D:yes:

Last edited:

Fish131

Active member
Update ze spota. Na 14 plantow mam 10 zenskich 2 meskie i 2 niewiadome. Z kumplem zaciagnalem na spota okolo 32 litry wody i podlalismy je wszystkie... Meskie dzisiaj scialem...

Papaya (3 zenskie 1 niewiadomy):

Passion 1wszy dolek (2 zenskie i 1 meski):

Passion 2gi dolek (2 zenskie i 1 meski):

Meski plant:

Passion 3ci dolek (3 zenskie):

Passion 4ty dolek (niewiadomy):
Zworccie uwage jak go wybilo do rosniecia.
Tutaj fota sprzed tygodnia:

A tutaj z dzisiaj:

Passion 1wszy i 2gi dolek:

I na koniec kilka zblizen moim telefonikiem heh:

Tutaj jeszcze sciete meskie krzaki(passiony). Scialem je, wladowalem do plecaka i poszedlem na autobus. Caly autobys napelnil sie cudownym zapachem MJ :D

Peace :wave:

Last edited:

Fish131

Active member
No Pes planty sliczne. Budy masakryczne a to dopiero koncowka lipca... Filmik tez :D heh.
Oj juz czyje ten smak harvesciku :D Bedzie sie dzialo ;]