What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

rogin

Member
o kurwa to z Czumkiem to bym sie lekko wkorwil. Napierdolił bym starym !!!
peace

aha własnie wrocilem z miejscowki i zaowazylem ze mrowki popierdalaja po moim krzaku i zrobily sobie nore u mnie w kascie gdzie rosna roslinki :/ Czy to zle ? Narazie nie widze zeby cos ja wpierdalalo ale wole byc ostrozneijszy i zastosowac cos na te małe szmaty ale tez boje sie ze srodki mrowko bojcze moga zle wplynac no moje planty.
I jeszcze jedno pytanko jak mam zólte liscie takie hooyowe na samym dole i jak dotkne to jeszcze sie trzymaja tylko słaob wygladaja to lepiej je uciac czy moze zostawic ? Wiem ze podczas kwitnienia lepiej sciac bo moga powodowac plesnienie ale w takim momecie ze pokazuja dopiero plefrowery ?

peacex2

Last edited:

castlevania

Member
siema chłopaki!! byłem wczoraj na spocie, jak narazie wszystko jest zajebiscie niestety cyfrowki nie mialem ze sobą:( mam juz napewno 4 samiczki 2 to chyba SADPxS reszta prawdopodobie AK48 ale tylko 2 by juz kwitły?? a reszta jeszcze sie nie okresliła? jeszcze raz spytam moze ktos odpowie, kiedy mniej wiecej zaczyna zakwitac AK 48 ?? pozdroo!!

T

technoMAXgrower

Uff jak goraco

Uff jak goraco

Cheech ja nie widzialem, ten link co podales od razu przypadl mi do gustu :) Rzeznickie sa growroomy niektorych ziomkow na tej stronce :yoinks:

Eddy przednie warunki tam macie, szklarenka fajna sprawa masz pewnosc ze planty ci dojda nawet te pozniejsze odmiany

Gypsy - good man :yes:
Ciag dalszy makro fot bobiszczy. Motavation po 2 tygodniowym curringu mhmm co za zapach

6276DSC3648.JPG

Zapalniczka
6276DSC3649.JPG

6276DSC3654.JPG

Widac jak szczyt podczas curringu nabiera zlotawego koloru az sie boje to palic ziolo jest maksimum przesuszone tak ze teraz wiecie jeden gleboki i do widzenia.

Pozdro from Kolobrzeg
Ahoj !

Last edited:

Fish131

Active member
Dla zainteresowanych sciaganiem filmow z urbangrower mam pewna instrukcje.
Najpierw musimy miec firefoxa, nastepnie instalujemy Download Embedded z https://addons.mozilla.org/firefox/1993/ . Uruchamiamy ponownie Firefoxa i wchodzimy na http://www.urbangrower.com/ . Tam mamy ikonki filmow. Klikamy na ikonke prawym przyciskiem myszy i dajemy otworz odnosnik w nowej karcie. Wtedy otworzy sie nam nowa karta a w niej film. Nie puszczamy filmu!. W prawym dolnym rogu firefoxa bedzie taka czerwona strzalka. Klikamy w nia i dajemy w "download all embedded items. Dajemy zapisz i wychodzimy ze strony z filmem. Nasz filmik sie sciaga :D
Powodzenia :D

rogin

Member
fuck zrobil bym to gdybym mial firefoxa :/ z opery korzysatm wiec lipa :/ Amoze kokus sie nudzie i ma szybkiego neta to moze zassac i wrzuciac na jakis serwer i sobie wszystcy zassamy bo bardoz fajne filmiki tam maja :]
peace

eddy

Member
No wiatm witam dlugi czas mnie nie bylo brak czasu praca itd :badday: ,wiecie jakos trzeba zarobic na seedy hehe , no ale wrzucam fotki moich roslinek prawdodpodobnie 2 samiczki white skunk (pomozcie w identyfikacj :joint: :bigeye: ) i samiec durban poison lookac!

zapomnial bym niewiecie moze co wpierdala mi liscie tak podgryza a i czego uzyc aby niewpierdalali mi roslinniakow
z prawej strony durban poison pnie sie do gorrry :]

jak myslicie pre???

po lewej stronie white skunk wlasciciel(ka) pre chyba pre :yummy:

ta najwieksza skun

i jeszcze raz

Last edited:

Fish131

Active member
Ladnie Eddy.
Co do pre to zrob lepsze foto i skup sie na 1 pre tak zeby bylo go dobrze widac.

rogin said:
fuck zrobil bym to gdybym mial firefoxa :/ z opery korzysatm wiec lipa :/ Amoze kokus sie nudzie i ma szybkiego neta to moze zassac i wrzuciac na jakis serwer i sobie wszystcy zassamy bo bardoz fajne filmiki tam maja :]
peace

Rogin a jaki problem sciagnac firefoxa np z http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=17&id=587 ?

Last edited:
G

Guest

:D:Du mnie nareszcie porzadny deszcz:D:D ciekawe tylko czy moje tygodniowe lry wytrzymaly 5 dniowa susze
tr.

LDV

Active member
Ktokolwiek widział ktokolwiek słyszał

ej a widział ktoś marek_43 (ten co w szklarnii mial planty i na rowerze jeździł :) ) bo ja go nie widziałem chyba od czasów og.
Jestem ciekawy jak tam w jego zielonej szklarence bo chciał ostro w tym roku pojechać.

Jak ktoś coś wie to niech pisze bo jestem ciekawy co sie z nim stało.

pozdro

PS: To bardzo dobrze ze nic przykrego sie nie stało i ze sobie żyje spokojnie.

Last edited:

Fish131

Active member
Nic sie z nim nie stalo :D Zyje sobie i hoduje. Ale ziom nie ma aparatu. Zagadam z nim na gg zeby sie u pojawil.
Peace

cheech and bong

Active member
bylem zobaczyc w wesolym pokoju sie ostatnio porobilo tam :) musze za jakies 3 dni dorzucic 400w swiatla bo mi sie to juz nie miesci pod 600. Malo zdjec bo tez malo czasu mialem

a ten maly cycek bedzie skoszony jutro popoludniu i skonsumowany na woodstocku :) napewno chetnych nie zabraknie hehe

po zalozeniu tej drugiej lampy zaczne jakies nawozenie czyms na kwitnienie zeby kwiatki grubsze rosly chociaz zawsze jadac na biohumusie tez nie narzekalem

Last edited:

Burek

Member
Witam
eddy mi się wydaje że to żeński pre ale pewnien na 100% nie jestem niech się wypowiedzą eksperci :D
Byłem dziś na spocie
ta mniejsza wróciła do siebie , pewnie po tej prawie godzinnej letniej burzy i mocnym slońcu po niej no i podlanym wcześniej biohumuskiem:D
oto jej zdjęcia ona bedzie chyba female bo widac 2 włoski od odgałęzień

2 największa pnie się w góre ostro no i też wyglada o wiele lepiej niż ostatnio ale z niej chyba bedzie facet :badday: ale obym się mylił

Pozdro wszyscy macie piekne kwiaty a TMG budy zapierają dech w piersiach

:joint:

eddy

Member
No Burek tez mi sie wydaje ze to kobitka bedzie ale na 100% niejestem pewien niedlugo zrobie lepsze zdjecia jak kumpel wpadnie

Burek

Member
Ja też bede musiał tak za tydzień się wybrać w dobre słońce i porobic konkretne macro preflowerów żeby mieć 100% pewności czy mam do czynienia z facetami czy z niuniami. Oby była ta 2 opcja :yummy:

eddy

Member
Fish131 na zdjeciach malo widac ale w reallu widac wystajace wloski :joint:
wydaje mi sie ze chyba babka ale napisalem ze niejestem pewien

Latest posts

Latest posts