ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
kurde 3dni mnie nie bylo i musialem tyle postow nadrobic ze masakra.
@Fish przejebane z tym spotem. Masz tam ładne roslinki szoda ich naprawde. Ja na twoim miejscu poszedl bym we wrzesniu-pazdzierniku po zbiory a teraz bym nie chodzil bo meskich i tak tam niema wiec niemasz czego sie obawaic o nasionka.
@co do dowych smiecacych forum to zgadzam sie z naszymi starymi wyjadaczami !!!
@HOT oczywiscie ze głos oddany na ciebie
wieczorkiem najprawdopodobniej upload ze spota
peace
hej, rybo, jesteś pewien, że to nie jakiś zwierzak zrobił tą ścieżkę? U mnie w tamtym roku ścieżek było od cholery, prawie byłem pewien, że ktoś tam chodził, a planty i tak dotrwały do końca. Może jednak to nie pały, a sarna czy inny czworonóg? Biegnąc w trójkę jedna za drugą potrafią zrobić naprawdę niezły szlak. W tym roku także zaobserwowałem jakieś nowe przejścia, na pewno nie zrobione przeze mnie.
Proponuję pójść na spota i poszukać śladów racic.
@fish ni chuja nei ryzykuj nie warto dal kilku roslin ryzykowac wpisu w papiery: "karany" mozesz mi wierzyc ze to skutecznie ci moze kilka drog w zyciu zablokowac, a taki wpis znika dopiero po 10latach. a nie warto tym bardziej ze masz jeszcze dwa spoty;-)pozdro chlopaki i naprawde bezpieczenstwo przede wszystkim.
pozdro
Dzieki Panowie za rady.
Ja od siebie Wam powiem ze tam nie pojde przez najblizsze 2-4 tyg. Potem moze wysle jakiegos "czystego" kumpla zeby zobaczyl czy cos jest jeszcze...
W sumie ladne planty byly ale coz nie zamartwiam sie to jest outdoor i ide dalej z plantami
fiszu, narazie nie warto ryzykowac, nie odwiedzaj tego spota przez jakies 2tyg. i po 2tyg. idz wieczorem i przesadz roslinki, nie koniecznie ktos musial dzwonic po psy, byc moze odkryl je jakis ziomek i czeka jak dojrzeja i bedzie chcial je ukrasc
hej rybo wiem cos o pzesadzaniu nie warto tego robic juz teraz. To bardzo duzy stres dla takich duzych roslin zapewne musialbys to pare kilosow wywiesc. Moze ci to zrewegowac ja bym zostawil jak jest i pojechal tam we wrzesniu zobaczyc
ja bylem wreszcie na paru spotach i jestem srednio zadowolony ale nie ma co narzekac bo jak narazie wiekszosc tego co mi rosnie to samiczki
lowryderek
na dworze jego zapach jest nieco gorszy niz indoor powiedzialbym ze mdly troche mnie to dziwi bo generalnie rosliny outdoorowe pachna lepiej
sie pare nasion zrobiło
fruitbowl
pachnie cudownie wyglada cudownie jest cudowny ale pokazal tylko preflowery i od ostatniej wizyty zadnych postepow nie zrobil nie wiem czy to mi dojrzeje
a to cos co mi pachnie zdecydowanie najbardziej
NOTHERN LIGHTS
a tu PAJONK sie schroomi na schroomie (schrom x bs x ww)
kurna niezle cheech, widze fruitbowl slabo na razie, ale nie martw sie ja mam jeszcze pelno odmian co nie kwitnie a dojdzie mysle. ladne lato jak na razie. w ogole Twoje rompy nawet z preflowerow wloski nie wyszly :/ jedyne co kwitnie to durban silver star x sweet roxana i cob x passion one to sativa pheno. cala reszta a zwlaszcza mocne indiki od hota beda zdecydowanie pozne. ale spoko w koncu to jeden wielki experyment z odmianami. za rok bedziemy wiedziec wiecej i wymienimy sie tym co bedzie mozna zebrac do 15 pazdziernika. pozdro
siema kaczy dawno Cie nie bylo co tam ciekawego pokaz cos nasadzil hehe
peace pes
Siemano chlopaki Wczoraj wrocilem z hiszpani. Zajebisty kraj pod wzgledem marihuany. Pelno wiary tam pali A oto pamiatka ktora sobie przywiozlem z tamtad
Co do naplywu tych nowych userow tez mi sie to zbytnio nie podoba Bezsensowne posty itd. Jakies 3 tyg. temu bylo tu przyjemniej.
Cheech zajebiste planty i nie mow ze jestes srednio zadowolony hehe
Niedlugo wrzuce foty swoich plantow bo dorwalem cyfrowke i musze tylko isc na spota
Moga moga moga ale jak zycie pokazalo nie wniesli.
Tak BTW myslalem ze temat jest zamkniety... Wiec po co znowu piszecie o tym...
EDIT:
A to moje planty w boxie (liscie niektore zolkna i usychaja ale to chyba dlatego ze juz dusza sie w tych doniczkach albo przez to ze czesto o nich zapominam i je przesuszam )- 10x passion, 1x papaya, 2x C99, 2x LR:
watpie Fishu zeby liscie zółkly od małych doniczek, od podlewania tez mi sie nie wydaje.
Być moze to za duzo nawozu im dajesz i popalilo koncowki, byc moze za duza temp tam panuje albo cos z ziemia nie tak.
Nieznam sie na indoor ale taka moja diagnoza :] Niech wypowiedza sie bardziej doswiadczeni.
Nawozu nic nie dawalem, temp okolo 24oC.
Wydaje mi sie ze to przez podlewanie. Bo naprawde czasami zapominalem o nich tak ze jak otwieralem boxa to ziemia byla twarda jak beton a krzaki prawie lezaly .
Jakos zapominam o outach w boxie, bo jak mam typowy in to co chwila zagladam czy wszystko jest OK. No ale mam nadzieje ze w tym tygodniu wywale je na pole .
THX Rogin.
Pozdro
bylem wczoraj na spocie roslinki slabo wygladaja bo nie podlewalem od tygodnia ale juz pokazaly sie 2 meskei ktore wyrwalem i teraz wsadzilem do butli zeby zebrac pylek
LR/NL
a tu meska galazka Lebanese musze zebrac pylek z niej. Jak myslicie przejdzie taki patent bo 1 raz robie cos takiego i stoi to na parapecie bo boxa niemam :/
Siemanko! Wreszcie wybrałem się na spota od tygodnia! Rosliny coś słabo rosna ale myśle ze jeszcze nadgonią troche w góre! Jest to mój pierwszy outdoor - więc nie dziwcie sie ze tkaie beznadziejne krzaki mi rosna! Ale zawsze cos! Hehe Podlewal je biohomusem i jakims tam innym nawozem ale nie znam niestety nazwy wiem ze coś z dzdżownic kalifornijskich! Ale nieiwem dokłądnie oco chodzi
Podobają wam się? Prosze o wyrozumiałośc
SOrki za beznadziejna jakos zdjęc ale mam dupny aparat! Prosze o jakies komentarze! Pozdro