What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

Fish131

Active member
HC glosy sa prawdziwe z szczerego serca :D

PS: HC to dopiero poczatek hehe Jeszcze nie wszyscy glosowali hehe :D

Last edited:

rogin

Member
kurde 3dni mnie nie bylo i musialem tyle postow nadrobic ze masakra.
@Fish przejebane z tym spotem. Masz tam ładne roslinki szoda ich naprawde. Ja na twoim miejscu poszedl bym we wrzesniu-pazdzierniku po zbiory a teraz bym nie chodzil bo meskich i tak tam niema wiec niemasz czego sie obawaic o nasionka.
@co do dowych smiecacych forum to zgadzam sie z naszymi starymi wyjadaczami !!!
@HOT oczywiscie ze głos oddany na ciebie

wieczorkiem najprawdopodobniej upload ze spota
peace

G

Guest

HC gdyby twoje zdjecia byly kiepskie to bym na nie nie glosowal
icon10.gif

greengirl

Active member
hej, rybo, jesteś pewien, że to nie jakiś zwierzak zrobił tą ścieżkę? U mnie w tamtym roku ścieżek było od cholery, prawie byłem pewien, że ktoś tam chodził, a planty i tak dotrwały do końca. Może jednak to nie pały, a sarna czy inny czworonóg? Biegnąc w trójkę jedna za drugą potrafią zrobić naprawdę niezły szlak. W tym roku także zaobserwowałem jakieś nowe przejścia, na pewno nie zrobione przeze mnie.
Proponuję pójść na spota i poszukać śladów racic.

pozdro

greengirl

kaczy

Active member
Veteran
@fish ni chuja nei ryzykuj nie warto dal kilku roslin ryzykowac wpisu w papiery: "karany" mozesz mi wierzyc ze to skutecznie ci moze kilka drog w zyciu zablokowac, a taki wpis znika dopiero po 10latach. a nie warto tym bardziej ze masz jeszcze dwa spoty;-)pozdro chlopaki i naprawde bezpieczenstwo przede wszystkim.
pozdro

Fish131

Active member
Dzieki Panowie za rady.
Ja od siebie Wam powiem ze tam nie pojde przez najblizsze 2-4 tyg. Potem moze wysle jakiegos "czystego" kumpla zeby zobaczyl czy cos jest jeszcze...
W sumie ladne planty byly ale coz nie zamartwiam sie to jest outdoor i ide dalej z plantami :D

czumek

Member
kaczy said:
a taki wpis znika dopiero po 10latach.
dokladnie to po 5latach czyszcza sie akta

fiszu, narazie nie warto ryzykowac, nie odwiedzaj tego spota przez jakies 2tyg. i po 2tyg. idz wieczorem i przesadz roslinki, nie koniecznie ktos musial dzwonic po psy, byc moze odkryl je jakis ziomek i czeka jak dojrzeja i bedzie chcial je ukrasc

Last edited:

cheech and bong

Active member
hej rybo wiem cos o pzesadzaniu nie warto tego robic juz teraz. To bardzo duzy stres dla takich duzych roslin zapewne musialbys to pare kilosow wywiesc. Moze ci to zrewegowac ja bym zostawil jak jest i pojechal tam we wrzesniu zobaczyc
ja bylem wreszcie na paru spotach i jestem srednio zadowolony ale nie ma co narzekac bo jak narazie wiekszosc tego co mi rosnie to samiczki :D

lowryderek
na dworze jego zapach jest nieco gorszy niz indoor powiedzialbym ze mdly troche mnie to dziwi bo generalnie rosliny outdoorowe pachna lepiej

sie pare nasion zrobiło :)

fruitbowl
pachnie cudownie wyglada cudownie jest cudowny ale pokazal tylko preflowery i od ostatniej wizyty zadnych postepow nie zrobil :( nie wiem czy to mi dojrzeje

a to cos co mi pachnie zdecydowanie najbardziej
NOTHERN LIGHTS

a tu PAJONK sie schroomi na schroomie:) (schrom x bs x ww)

Last edited:

cheech and bong

Active member
sorry za 2 posty ... wiecej fotek

nie wiem co tu rosnie bo juz sie zamieszalem

a to juz kwitnace schrom x bs x ww

prawdopodobnie durban ss x ww

durban silver star obie panny :)

polak said:
jestescie pewni co do wymazywania akt?
tak po 5 latach znika

Last edited:
G

Guest

kurna niezle cheech, widze fruitbowl slabo na razie, ale nie martw sie ja mam jeszcze pelno odmian co nie kwitnie a dojdzie mysle. ladne lato jak na razie. w ogole Twoje rompy nawet z preflowerow wloski nie wyszly :/ jedyne co kwitnie to durban silver star x sweet roxana i cob x passion one to sativa pheno. cala reszta a zwlaszcza mocne indiki od hota beda zdecydowanie pozne. ale spoko w koncu to jeden wielki experyment z odmianami. za rok bedziemy wiedziec wiecej i wymienimy sie tym co bedzie mozna zebrac do 15 pazdziernika. pozdro
:yes: siema kaczy dawno Cie nie bylo co tam ciekawego pokaz cos nasadzil hehe
peace pes :joint:

G

Guest

Siemano chlopaki :wave: Wczoraj wrocilem z hiszpani. Zajebisty kraj pod wzgledem marihuany. Pelno wiary tam pali :joint: A oto pamiatka ktora sobie przywiozlem z tamtad :yummy:

Co do naplywu tych nowych userow tez mi sie to zbytnio nie podoba :badday: Bezsensowne posty itd. Jakies 3 tyg. temu bylo tu przyjemniej.

Cheech zajebiste planty i nie mow ze jestes srednio zadowolony :bat: hehe :yummy:

Niedlugo wrzuce foty swoich plantow bo dorwalem cyfrowke i musze tylko isc na spota :woohoo:

Fish131

Active member
Moga moga moga ale jak zycie pokazalo nie wniesli.
Tak BTW myslalem ze temat jest zamkniety... Wiec po co znowu piszecie o tym...

EDIT:

A to moje planty w boxie (liscie niektore zolkna i usychaja ale to chyba dlatego ze juz dusza sie w tych doniczkach albo przez to ze czesto o nich zapominam i je przesuszam:badday: )- 10x passion, 1x papaya, 2x C99, 2x LR:

Planty wysadze za niedlugo na tego spota:

Last edited:

rogin

Member
watpie Fishu zeby liscie zółkly od małych doniczek, od podlewania tez mi sie nie wydaje.
Być moze to za duzo nawozu im dajesz i popalilo koncowki, byc moze za duza temp tam panuje albo cos z ziemia nie tak.
Nieznam sie na indoor ale taka moja diagnoza :] Niech wypowiedza sie bardziej doswiadczeni.

peace

Fish131

Active member
Nawozu nic nie dawalem, temp okolo 24oC.
Wydaje mi sie ze to przez podlewanie. Bo naprawde czasami zapominalem o nich tak ze jak otwieralem boxa to ziemia byla twarda jak beton a krzaki prawie lezaly :D.
Jakos zapominam o outach w boxie, bo jak mam typowy in to co chwila zagladam czy wszystko jest OK. No ale mam nadzieje ze w tym tygodniu wywale je na pole :D.
THX Rogin.
Pozdro

rogin

Member
bylem wczoraj na spocie roslinki slabo wygladaja bo nie podlewalem od tygodnia ale juz pokazaly sie 2 meskei ktore wyrwalem i teraz wsadzilem do butli zeby zebrac pylek

LR/NL

a tu meska galazka Lebanese musze zebrac pylek z niej. Jak myslicie przejdzie taki patent bo 1 raz robie cos takiego i stoi to na parapecie bo boxa niemam :/

peace

Last edited:
Siemanko! Wreszcie wybrałem się na spota od tygodnia! Rosliny coś słabo rosna ale myśle ze jeszcze nadgonią troche w góre! Jest to mój pierwszy outdoor - więc nie dziwcie sie ze tkaie beznadziejne krzaki mi rosna! Ale zawsze cos! Hehe :) Podlewal je biohomusem i jakims tam innym nawozem ale nie znam niestety nazwy wiem ze coś z dzdżownic kalifornijskich! Ale nieiwem dokłądnie oco chodzi :p
Podobają wam się? :) Prosze o wyrozumiałośc :)
SOrki za beznadziejna jakos zdjęc ale mam dupny aparat! Prosze o jakies komentarze! :) Pozdro

Last edited:

Fish131

Active member
Rogin ladnie Ci rosna nie narzekaj :p

Ogrodnik proponuje usunac srodkowego posta a pierwszego i ostatniego edytowac i zrobic z nich 1 posta...

Moje okienne potworki :D Dzisiaj je przesadzilem bo byly w 0,5 litrowych doniczkach i brakowalo im miejsca...

Calosc:
Od lewej:
Nepeta, Lactuca, Sibiricus, Nicotiana, Datura

Nepeta i Lactuca

Sibiricus

Sibiricus Nicotiana i Datura

Datura

Last edited: