What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

colli

New member
fuck, wrocilem ze spota, zauwazylem, ze na preflowerach zaczynaja sie robic nasiona, pewnie w okolicy jest jakis samiec siejki, czy to mozliwe, ze te pylki przeniosly sie tylko ze wzgledu na pogode (susza przez 2 tyg, mala wilgotnosc - lepsza lotnosc pylku) czy to juz oznacza, ze bede mial 100% zapylone samiczki? :(

LDV

Active member
Fish niewiem czyn moje rady będą pomocne ale może się troche w sytuacji zorientujesz.

W tamtym roku mialem też przypał z outdoorem z pałami. Dlatego w tym roku nic nie robiłem. Miałem 10 roślin na spocie był lipiec rośliny dosyć wielkie przekopana grządka normalnie rosliny w rządku tak że ewidentnie było widać że ktoś to posadził i wiedział co robi. Kiedyś ide sobie na spota patrze a tutaj samochód straży miejskiej stoją jakieś dziadki a drugi rycerz wynosi moje krzaki i wkłada je do czarnych worków...

Ogólnie to sprawa wyglądała tak ze strony policji (mam źródła hehe )
- pałki wzieły krzaki wzieli jakiś tam kawałek krzaka i wysłali do laboratorium, reszte spalili
- wzieli gościa który mieszkał w pobliżu i miał wyrok za zielsko (posiadanie) i mu wciskali ze to jego on sie do niczego nie przyznał i nic mu nie zrobili
- policja takie sprawy zawiesza bo sobie wciskaja ze po X latach moze się wyjasnic jak naprzyklad zlapia kogos na uprawie i mu tamto też wcisną

Policja się takimi małymi ilościami nie przejmuje z reguły i nie robia sajgonu, a rozeznanie polegało na wywiadzie z okolicznymi mieszkancami (podczas wyjebywania krzakow) i na powinienciu tego gościa na komende co mieszkał obok mojej hodowli itp...
Jeśli rosną na tym twoim spocie 4 krzaki to mało prawdopodobne żeby policja go obserwowała tak założmy 12 godzin dziennie jeśli już to poprostu łażą tam czasami.

Ja bym na twoim miejscu w ogóle nie łaził na tego spota oprócz wyrwania męskich i pójscia obczaic we wrzensiu kiedy zebrac plony... Za duzy przypal moze byc od tego nawet jak nie zrobia ci gnoju to juz sobie zakoduja ze cos kombinujesz itp...

Pozdrawiam

T

technoMAXgrower

kurde przedygane z tymi ludzmi krecacymi sie na spotach

Ciesze sie ze podobaja Wam sie foty w moim wykonaniu
Zarzucam ostatnie fota moich modelek ktore jak widac zakonczyly kariere
Szczyty sa idealnie przesuszone do pelni szczescia brakuje mi/im jeszcze porzadnego curingu

Motavation [StarWarz/Medicine Power] ten bobik wazy 12,2g

6276DSC3612.JPG

Black Cherry [Dannyboy(G13/C99/Ortega) x Blackberry/AK47cherry pheno]

:yummy:
6276DSC3615.JPG

Pozdro

Nebula [Star Cloud]

6276DSC3619.JPG
:wave:

1337grower

Active member
Witam
Ehhh moja jedyna roslinka , taka piekna sexi i w ogole okazala sie facetem:-((( wiem bywa, gdybym mial wiecej to bym swyrwal itp. a tak to dolek normalnie heh...:-( najgorsze jest to ,ze chcialem nasionka zrobic gdyz juz nie mam mozliwosci zamawiania z zagranicy itp. ehh lipa, no nic bede patrzyl na was jak sie cieszycie swoimi roslinkami...hehe ehhh:(:(
DurbanSilverStar@Bagseed@MALE!:-(

@Fish ja bym radzil ci zrobic to co radzi ci LDV szczegolnie "Ja bym na twoim miejscu w ogóle nie łaził na tego spota oprócz wyrwania męskich i pójscia obczaic we wrzensiu kiedy zebrac plony... Za duzy przypal moze byc od tego nawet jak nie zrobia ci gnoju to juz sobie zakoduja ze cos kombinujesz itp..."
I tutaj sa swiete slowa tzn. "nawet jak nie zrobia ci gnoju to juz zakoduja ze cos kombinujesz..." zrob tak jak kolega napisal albo olej to, niepotrzebnie sie wychylac i byc u tych skurw***** na jakiejs liscie itp. jeszcze nie jeden piekny krzak wyhodujesz, nie warto ryzywkowac, od pieskow jak najdalej!!!!
no nic...zalamany jestem z powodu mojego krzaczka aha...powiedzcie mi, da rady troche grudy zrobic z niego?? kiedys na OG widzialem dawno temu jak komus nawet fajna wyszla z meskiego krzaka, jakie jest wasze zdanie? jak nie to makumbe zrobimy;-) aha i kiedy meski krzak ma na sobie najwiecej zywicy czytalem ,ze jest taki okres w ktorym ma jej najwiecej ale juz nie pamietam kiedy to itp.:-(???
@pes3fan piekea potworki:D mam nadzieje, ze wszystko ok jesli chodzi o "skurwy***";-)) i tak jak napisales killem all! z takimi nie ma sie co pierd***:)) przesadzaj kolego!:))) zrob im za zlosc...;-)))
@technoMAXgrower twoje zdejcia zapieraja dech w piersiach;-))
Pozdrawiam Wszystkich ;-)))

Last edited:

Fish131

Active member
Dzieki Panowie za rady.
Ja raczej oleje tego spota. I moge Wam powiedziec ze to nie byla sarna ani inny pierdolony futrzak!
Ja spierdalalem z tamtad bo nagle z nikad pojawili sie ludzie, psy (jako zwierzeta :D) itp

G

gelowas

:wave:
Lofer, fajne boby! Black Cherry rulez
Fish, jak juz pisalem - wspolczuje i radze wpasc tam z nozyczkami w srodku nocy po 2mies; jest cien szansy, ze np ktos niekumaty poszedl tam za potrzeba i nie obczail...
1337grower, # nie sadze, za to ciacho jak najbardziej ;-)

Wykielkowala mi Catha Edulis, z czego ciesze sie wielce, macie jakies info nt potrzeb tej rosliny albo doswiadczenie w uprawie?

:dance: Aha, ostatnio sporo sadzonek Salvii sie narobilo, nie mam co z nimi zrobic, a rachunki za wode rosna, szkoda wyrzucac, znacie recepte? :chin:

pzdr
G

EDIT: niestety...nie korzystam z gg, niestety...za bardzo sie nie znamy chlopie, sorry

Last edited:

LUBO

New member
Gelowas, ja z chęcią przyjmę lub odkupię tanio jakąś sadzoneczkę salvii. Jakieś propozycje? Jak możesz to na PW podaj mi swoje gg.

Pozdrawiam

troyan

Member
@TMG uuuuuu suuuuper topki :yoinks: piekne palonko.

ja swoje laski zobacze dopiero jutro... achhh ale sie nie moge doczekac zeby ujrzec je! tydzien ich nie widzialem i tak sie stesknilem ze hoho :0

Last edited:

LUBO

New member
Fish131, wiem, że jestem tu nowy ale popatrz sobie na inne, polskie fora o tematyce mj, np www.forum.haszysz.com (nie wiem, czy wolno tu dawać linki i adresy stron, jeśli nie, to wyedytuję posta) i poszukaj użytkownika o nicku lubo. Psem napewno nie jestem, tego możecie się tam przekonać. Chyba jestem godny zaufania.

Last edited:

Fish131

Active member
LUBO ja nic do Ciebie nie mam ziom. Na haszyszu mozesz byc nawet mentorem ale tu jest IC. Ja Ciebie nie skreslam tylko mowie jak jest...
Tutaj nam musisz pokazac kim jestes :D

Last edited:
Lubo jest spoko! Znam go z haszyszu! :p "Tutaj nam musisz pokazac kim jestes
" z tym się zgodze! Ja jturo walnę swoje foty c99 i white widow z out-a! PeAcE

LUBO

New member
dałem poprostu haszysza za przykład tego, że nie jestem psem. Nie chwalę się niczym. A wasze zaufanie postaram się z czasem wyrobić. Pozdro

Ogrodnik-PL16 kim jesteś? Jaki miałeś nick na haszyszu?

Last edited:

troyan

Member
a co do tego forum haszysz to wbilem sie tam i co zobaczylem? straszny shit! to za przeproszeniem gowno a nie forum. jakosc rozmow i wogole jest zenujaco niska. mysle ze przecietna wieku na nim jest grubo ponizej 18 nawet. chociaz z drugiej strony nie wiek swiadczy o czlowieku tylko to co ma on w glowie. no ale jesli by patrzec i na to i na to to i tak wychodza na minus :chin:
hehe no ale sam sie zapetlilem .... .... .... jutro ide na spota az sobie wezme jakiegos topka i skosztuje czego ten passion wart ! :)

a co do zaufania to wiadomo ze przy naszej sytuacji w naszym kraju jest ciezko. co innego na zachodzie gdzie na drugi patrzy sie nieco inaczej. na zaufanie trzeba zapracowac. chociaz i tak nigdy nic nie wiadomo. no ale ciagle nie ufajac nikomu mozna popasc w paranoje.
dobra koncze juz bo pierdole strasznie... :pointlaug:

a i jeszcze jedno poleccie jakis dobry, klimatyczny (np. cos w stylu PI), wciagajacy film. tylko nie jakas glupawa komedie. albo moze byc tez cos o dragach(np. w rodzaju las vegas parano albo blow)

PEACE!

LUBO

New member
Na haszyszu zrobił się śmietnik, bo tak jak piszesz - dobiło tam za wiele niemających za dużo w głowie małolatów zadających po raz n-ty to samo pytanie. NIestety - haszysz się wypalił, albo ktoś to naprawi, albo forum legnie. Sam staram się powolutku rozkręcić swoje własne małe forum, odłączyć się od haszysza.

troyan miłego palonka życzę, ale czy te topki to aby nie za malutkie są jeszcze?

troyan

Member
@fish jasne ze ogladalem Requiem dla snu! b.dobry film.
hehe do tej pory pamietam jak koles codziennie wynosil matce telewizor, sprzedawal go temu co zawsze kolesiowi na bazarze, codziennie matka odkupywala od niego ten telewizor i nastepnego dnia znow to samo :)

moze cos innego? :)

---EDiT---
@LUBO w galerii sa foty sprzed poltora tygodnia
mam nadzieje ze podrosly cos, w koncu porzadnie je nawiozlem i podlalem a poza tym slonce swieci okrutnie. a co mi tam zerwe chociaz malego. po prostu MUSZE go skosztowac! :)

Last edited:
G

Guest

@LUBO "dobiło tam za wiele niemających za dużo w głowie małolatów zadających po raz n-ty to samo pytanie." troche dziwne co piszesz bo sam masz 15 lat :/

Burek

Member
no to z deka hujowo zabrzmiało skoro sam ma 15 lat , ale pewno ma większą wiedze niż reszta bo też byłem na haszyszu i straszna gównarzeria tam panuje:/

Latest posts

Latest posts