What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

G

Guest

Wydaje mi sie ze przez to ze na IC doszlo wiele niepelnoletnich osob z czasem zrobi sie tutaj podobny burdel jak np na haszyszu.

LUBO

New member
trance, Burek, nie mam 15 lat, poza tym wydaje mi się, że mam większą wiedzę od 3/4 nowych userów haszysza, którzy nie potrafią nawet sami poszukać sobie odpowiedzi na pytanie. Sprawdźcie sobie, ile razy pojawiło się tam pytanie typu "kiedy moja roślina zacznie kwitnąć?", "czy siejka klepie?", albo jak napisał Ogrodnik-PL16 "po co jest woda w fajkach wodnych?"

trance said:
Wydaje mi sie ze przez to ze na IC doszlo wiele niepelnoletnich osob z czasem zrobi sie tutaj podobny burdel jak np na haszyszu.

wydaje mi się, że pozostanie to nadal takie kameralne forum, z doświadczonymi userami.

Skończmy już temat o haszyszu, bo offtopujemy, tak jak userzy tam.

Pozdrawiam

troyan

Member
moim zdaniem zle zrobiono ze zaczeto na hurrrra rejestrowac nowych userow.
a ty ogrodnik 16 lepiej sie nie przyznawaj ze masz tyle lat ile masz bo mozesz bana dostac. rejestrujac sie tu zaswiadczasz ze masz ukonczone 18 :)
pokoj!

Fish131

Active member
Dobra sytuacja robi sie powiem brzydko wkurwiajaca. Horda haszyszow juz szaleje. Mnie nie obchodzi ile macie lat. Dla mnie liczy sie wiedza, odpowiedzialnosc i doswiadczenie.
Nie obrazcie sie ale jestescie takim wirusem o nazwie haszysz ktory wlasnie juz robi burdel. Chcecie to zalozcie sobie threada o nazwie "haszysz zone" ale nie piszcie tutaj. My sobie tu spokojnie zyjemy i uprawiamy MJ...

Troyan zgadzam sie z Toba, ale zeby nie bylo ze jestem samolubny i nie chce dawac szansy nowym, poprostu obecna sytuacja pokazuje ze najlepiej jest wsrod swoich, ktorych dobrze sie zna... Juz na gadu rozmawialem z paroma osobami z OG/IC i mowilem im ze sie ciesze i martwie ponowna aktywacja kont. W sumie fajnie jak jest ktos nowy, zawsze cos wniesie ale moje zmartwienie wiaze sie z tym ze po pierwsze beda pojawiac sie userzy ktorzy beda odwalac jakies prowokacje i krzywe akcje jak to mialo miejsce na OG, a po drugie beda pojawiac sie nowi userzy ktorzy beda zasmiecac nasz skromny poland...
Pozdrawiam

1337grower

Active member
Witam
Niestety z tym nic nie zrobicie;( dzieci w sieci(heh) zawsze byly i beda, wszedzie niestety to widac , na kazdym prawie polskim forum w komantarzach na roznych stronach itp. jedynym wyjsciem na to jest zablokowanie zakladania kont - bedzie to + a z jednej strony rowniez minus , poniewaz "normalni" ludzie tez sie zdarzaja...heh, najlepiej zeby ktos kontrolowal tutaj sytuacje ,ze starych userow itp. ktorych slowo cos znaczy u moderatorow IC i powiadamial kogo konto zbanowac innego wyjscia nie ma niestety...i prosze zakonczcie juz dyskusje na temat tego haszyszu...kazdy normalny wie , widzi OCB...powiadomic odpowiednie osob i zbanowac takiego delikwenta i nie wdawac sie w dyskusje z nim w ogole...matka kupi takim komputer zalozy neta i jazda...takie osoby zero szacunku maja dla drugiej na necie ...bo po co...jestesmy w necie to moze jechac rowno wszystkich. Jesli chodzi o zaufanie...to wystarczy poprostu dobra obserwacja...:)) ale jak ktos powiedzial , roznie z tym moze byc .
Pozdrawiam i prosze zniknijcie dzieci stad i nie robcie syfu.

Last edited:
G

Guest

fishu said:
My sobie tu spokojnie zyjemy i uprawiamy MJ...
hot cargo said:
Co w ogrodzie rosnie Ci ???

Mnie w ogrodzie rosnie sporo, innym tez jak fisz powiedzial. uprawiamy mj. ja nie wiem napisane dwie strony o niczym. wasza rozmowa ludzie jest pusta jak beben :/

peace pes :joint:

Fish131

Active member
sweet-dreams said:
to tak na zmiane tematu

No wlasnie popieram. 3majmy sie tematu CO W OGRODZIE ROSNIE CI!
Niech moj post bedzie ostatnim z serii offtop haszysz...
Jak nie pomoze to co napisalismy bedziemy dzialac w inny sposob...

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
Fish131 said:
Jak nie pomoze to co napisalismy bedziemy dzialac w inny sposob...

hehe

balagan sie robi zawsze czasami, ale i pozandki tesz sie robi czasami.
wszyscy co niemaja nic pozytywnego nam tutaj dodac, niesa tutaj mile widziani.
i nie benda tolerowani. :bat:

:wave:

peace

G

Guest

moderator jest od porzadkow, wy sie nie przejmujscie i robcie swoje
icon10.gif

HOT jak zwykle, swietnie
icon10.gif

P1000.JPG

P102.JPG

Last edited:

troyan

Member
a w jaki sposob przezywaja caly sezon dziko rosnace rosliny? bez przesady nie mieszkamy na pustyni a konopie to nie sa delikatne rosliny tylko w mijescu swego pierwotnego wystepowania po prostu "chwasty"
ja dla przykladu w zeszlym sezonie swoje planty zostawilem miesiac bez opieki (caly lipiec) i nic im sie nie stalo. a jaki efekt na mnie zrobily po tym dlugim czasie rozlaki :) jak wyjezdzalem to dopiero zaczynalo sie kwitnienie a jak wrocilem po miesiacu to ladne topki juz sie robily.
podlej planty nawozem i woda i nie martw sie o nie - poradza sobie
Jah im dopomoze :)

Last edited:

Fish131

Active member
Tamtego spota olewam. Nie warte ryzyko!
A dzisiaj bylem na 2gim spocie i powolutku przyszykowalem 3go :D
Najpierw relacja ze spota:

Papaya- 1 zenska i 3 niewiadome:

Passion 1 dolek- 1 meska i 2 niewiadome:

Passion 2gi dolek- 2 zenskie i 1 meska:

Passion 3ci dolek- 3 zenskie:

Passion 4ty dolek niewiadomo co hehe:

Podlewanie:

7983spoting160706_pass_podl.jpg

I pozniej poszlismy na poszukiwanie spota dla moich boxowych plantow. Znalezlismy lasek z mlodymi brzozkami (okolo 2 lata). Lasek calkowicie niedostepny. Drzewka niskie i bardzo blisko siebie... Galezie rosna od dolu co dodatkowo utrudnia przejscie. Wkoncu po okolo 30-40 metrach wglab lasku zatrzymalismy sie i wycielismy brzozki przygotowywujac spota... Wydaje mi sie ze miejsce jest super, jedynie obawiam sie ze z samolotu moze to dziwnie wygladac heh no ale coz ;]

7983newspot.jpg

A na koniec poszlismy do jakiegos sadu na owoce :D

Pozdro.

Aha nasz rodak jest w POTM :D http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=31672
Mobilizacja panowie :D
Oczywisie nie naklaniam zebyscie glosowali na HC bo to wasz wybor. Ale wg mnie jego macro jest kosmiczne i moj glos poszedl na niego.
HC powodzenia!

G

Guest

glos oczywiscie na HOT CARGO
icon10.gif

colli, zgadza sie, to roslinka w trakcie rewega

P82.JPG

P85.JPG

sporo lisci zostalo, obciete wieksze liscie i z mala iloscia trichomow, jak przeschna to moze zrobi sie z tego jakis olejek hashowy, mam jeszcze sporo eteru etylowego, a w razie potrzeby kupi sie jakis aceton, czy cos

Last edited:

polak

Active member
Znowu w POTM (W?) Polska sila hehe, taka tradycja jak rodak startuje w jakims konkursie to nie ma bata, musi wygrac :p

Fisz mam podobny spot, tylko nie oddrzewiony rotfl ;]

G

Guest

fajowo fishu super fotki fajne promienie slonca hehe. duze masz te potworki widac ze maja niezly wigor. :D:yes: Hot powodzenia w POTM :yes:

pozdro pes :yes:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

wygrana bendzie troche wtedy nieprawdziwa,
nieglosujcie wszyscy namnie tylko dlatego ze my rodaki,hehe
wiem ze glosy czasem sa kolezenskie i popularne ,ale muszo byc tesz prawdziwe
to i mnie to bendzie bardziej cieszyc.
ale nic, dzienki wam za wszystkie glosy, kurde tyle jeszcze niemialem,haha

peace