What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

troyan

Member
po blizszym przyjzeniu sie focie ja tam wogole za cholere nie widze zadnego preflowera. moze zrob za kilka dni fote i zapodaj albo pokaz inne ujecie.

Hog dog

Member
Burek said:
a na męskich jest sama kuleczka taka mała a tam widac to V może nie calutkie V
Peace

Dam sobie reke uciac. Albo nie... ;p
dam uciac fishowi paznokcia jesli to bedzie damka :pointlaug < to je dowciap

pozyjemy zobaczymy .

Last edited:
G

Guest

ema @Burek po raz to wez no zrob porzadna fotke tego a nie. przez to miejsce co jest najwazniejsze zacieniaja Twoje paluchy lol :D fishowi nic nie obcinajcie lol, mlody to czlek lol jeszcze mu sie paznokiec przyda :D:yes: ja tam nie widze zadnych wloskow zioms. nie wiem co Ty tam widzisz ale to zdjecie to na razie prezentuje menola :/ poczekaj kilka dni albo z tydzien to sie wszystko wyjasni. tiaaa chociaz moje rompy maja zenskie preflo a zadnych wloskow od miesiaca nie widze lol. zaczekaj dwa tygodnie najlepiej hehe.

pozdro pes :joint:
:yes:

Last edited:

NKOTS

follow the pink rabbit!
Veteran
poniewaz dyskusja jest ozywiona to i ja sie wypowiem.
jak dla mnie to tam nie ma zadnego preflowera...
spojrzmy jeszcze raz:
11436preflower.jpg

widze tu ogonek duzego liscia i wychodzace z kolanka 2 nowe galazki.
tutaj arcydzielo sztuki wspolczesnej wykonane w nowatorskiej technice Paint for Windows, pokazujace to co ja widze swoim okiem.
11436prefloweredited9dx.jpg

tak jak napisalem - moim zdaniem to biale to nowe galazki a ten mikrus na zolto zaznaczony wyglada mi na listek czyli tez chyba nowa galazka albo po prostu listek.

pozdro growersi

edit: odszczekuje swoje slowa, ze ten zolty mikrus to moze byc nowa galazka. to jest po prostu listek bedacy czescia tej nowej galazki zaznaczonej na bialo! tak czy owak preflowerow tam nie ma - amen.

Last edited:

Fish131

Active member
NKOTS dzielo wypas :D
Nie wiem ale mi to na zolto wyglada na meskiego pre. Ale nie ma co dyskutowac dowiemy sie za tydzien...

Hog dog said:
Dam sobie reke uciac. Albo nie... ;p
dam uciac fishowi paznokcia jesli to bedzie damka :pointlaug < to je dowciap

pozyjemy zobaczymy .

Ja proponuje mi odrabac pletwe jak to bedzie damka :D

Last edited:

polak

Active member
Porcja fotek :)

Big bud - niestety przezyl tylko jeden :( Na szczescie Fem :woohoo:

Hindu Kush, wlasciwei to ladnie rosnie, narazie fifti fifti men łumen:

Fem

Male

Fem

Unknown (raczej male)

Grupowa fotka :)

Burek

Member
witam byłem dziś na spocie bo musiałem zrobić lepsze zdjęcie preflowerków
największa podlana świeżo biohumuskiem

mniejsza również podlana bio

no i tu jest ten preflower napisałem w takim stylu tak jak NKOTS tam jest rozgałęzienie Fakt , ale to drugie to na pewno nie listek tylko preflower zamieszczam zdjecie i widac tam ewidentnie 2 pręciki malutkie (najlepiej zapiszcie zdjęcie na kompie i zbliżcie)

Last edited:

Hog dog

Member
:chin:

Dobra ja dla celow badawczych ujebalem jedna galez s mojego skunka

8920cale_resize.JPG

Poobcinalem niepotrzebne

Jestem pewien co pisze ... to co widzicie ponizej to n 111 % pre pre flower meski :)

8920makro_resize.jpg

8920lupa_resize.jpg

Last edited:

Fish131

Active member
Burek ja przystaje przy mojej wersji ze to meski pre. Gdyby nie bylo tej lewej czesci to powiedzialbym ze zenski ale cos to takie za szerokie... Ciezka sprawa ;]

Last edited:
T

technoMAXgrower

LOFERSON TRAWULEC FINISH

LOFERSON TRAWULEC FINISH

Yo, jej powazylem wszystko i wyszlo klocek i 380 gietow czystego wysokiej jakosci palenia - susz sam bez lodyg, co oznacza ze osiagnalem wynik 0,77g/Wata
kurde gdyby nie moj blad bo zamiast zamierzanych 12 dziczy ostatecznie skonczylem w boxie z jedenastoma - jeden fellerny kszak poszedl sie walic gdyz sie scherml
Z krzaczka srednio wyszlo 125gieta ale to roznie bo Motavationy (dalem fess pizdy ze nie wziolem nic klonsa Motavationa Warlock pheno) i WR AK47pheno to nawet 165gieta obrodzila kwiatkow z kolei black cherry to tak po 100, 110gramulcow z kazdego.
Mysle ze dopiero z klonami[dobra matka] dam rade na lighcie przekroczyc 1g/W

Za to w nastepnym grow to stawiam na jakosc pod tym wzgledem wygrywa zawody black cherry to wlanie ja najczesciej jaram i bede jarac, każdy jej buf jest jak koktail o smaku tropical punch :).
gelo jeśli ci się uchowa na oucie vortex subcoola to przekonasz się co to znaczy rasowa trawa.
Musze powiedziec iż takie odmiany jak Northern light WW czy nawet White Rusian wedlug mnie sa przynajmniej o klase nizszym dymem. Podam przykład ze jak dzien wczesniej to pizgam to na nastepny dzien gdy się budze mam jeszcze banie i cos w rodzaju kaca. To obrazuje jak duza zawart THC posiada to ziolo

Motavation tez dobry najlepiej się przezentuje w bagseed z racji tego ze ma on duze kwiaty a znikoma czesc lisci. Faza typowo indyjka relaksujaca bardzo mnie zaskoczyl jak go tlilem bo chwyta z opuzniaczem i to mi się w nim podoba.

No to tyle Nebula i WR tez sa wporzo być może dlatego ze już je nie raz jaralem i dlatego sie
tak nimi w tej chwili nie zachwycam.
Pozdro zioms

:wave:

6276DSC3541.JPG

Edit: burek to napewno nie jest preflower nie patrz na te farfocle, nic jeszcze nie jest przesadzone poczekaj az cos wyjdzie z tego

Last edited:
G

Guest

:yoinks: bardzo ladnie to wyglada u Ciebie. Ponad kg materialu do tego tytul miss foto hmm same sukcesy :wave:
pozdro

G

gelowas

Lofer, tego Vortexa tylko 5 wysadzilem (5 na nast rok - oszczednie) i na razie plci nawet nie pokazaly, sa male, niestety w bezpiecznym miejscu, co oznaczalo slaba glebe i malo slonka...pewnie to nie bedzie ta jakosc co pod HPS :(
Nie ta co pod TWOIM HPS, pieknosci!

Burek, mie sie zdaje, ze niewiadomo jaka plec, ale lepiej posluchaj kogos innego

Diploidalny, fajnie wyglada ten bobek z LR'a, ladne inne krzoki, duze.

Wolnosc ludziom, growerom i dilerom, smierc zlodziejom, kurwom i frajerom!!!

Wyjebali mi 7 krzakow, dzis bylem z aparatem, zeby sie nimi pochwalic (a bylo czym) i lipa, wydeptana drozka, pare osob jak nic, najprawdopodobniej zostaly wyrwane i tera sie 'susza' u kogos w szufladzie, podlewalem intensywnie Flora grow/micro/bloom oby sie potruli!
W sumie jeszcze 8 spotow pozostalo + LR'y wkrotce, ale ten byl najladniejszy, przekopany, 100l ziemi nawiozlem rowerem, zadbany i cenny z tego wzgledu, ze np Euforie tylko 1szt sadzilem i chcialem groszkow porobic fajnych FUCK. :badday: :badday: :badday:

Malutki Spocik #5, tylko 2szt - ta co kwitnie to WYD, druga BB preflowery wskazuja na zenska, nie bylem na nim z miesiac i taka niespodzianka.

Chujowy aparat i probowalem zrobic foto przez lupe, o tak o wyszlo...

Pozdro, zycze wiecej szczescia innym!
G

Latest posts

Latest posts