What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

Hog dog

Member
easy sativa - femaleseeds. Krzaki byly fomowane ,a mimo to maja juz prawie 2 metry ! ! ! Najwyzsze rosliny

Ogolnie oceniam srednio ten strain. na 4 nasiona 1 mutant i w dodatku herm. Zaczyna kwtnac to plus, bedzie jedna z wczesniejszych odmian. Jednak cena do jakosci pozostawia sporo do zyczenia.

8920es.JPG

Blockhead - tu zaczynam miec watpliwosci czy wogle dojdzie :/. Pokazaly sie preflowery i dalej sobie rosnie :) Jelsi juz cos z tego bedzie to bedzie naprawde fajne. Moim zdaniem dobry strain do indoor'a

*roslina bardzo wrazliwa na ph podloza, mialem spore klopoty zeby wyprowadzic ja na prosta.

8920blo.JPG

A tu 3 damki :)
Od lewej blockhead, Early riser i skunk 1 . krzaki sa ogromne ! ! !

8920bloerskun.JPG

Ogolnie najlepiej oceniam early riser'a. Swietnie rosnie i ma ladne ksztalty. Co dziwne meski ER lepisj sie krzaczy od damki :) Ogolnie pokadam najwieksze nadzieje. Troche drogie pestki ale WARTO !
8920eronona.JPG

A tu SADP # SK1 - freebie- Z 10 wyszly mi 2 jeden meski jedna damka . . . to bedzie zdecydowanie najszybsza odmiana . . .

Last edited:
G

gelowas

:wave: :wave: :wave:
Spot #1:
4x Vortex (Apoll-13 X Space Queen) – Subcool
3x Rosetta Stone’s – Spice Brothers
2x The Pure Skunk – Flying Dutchmen
Bagseed

- zeszloroczny miejscowa, przycialem stozki wzrostu, ze wzgledu na wysokie bezpieczenstwo dalem najlepsze strainy, niestety glebe tylko przekopalem, a jest chujowa quality, dlatego tak wygladaja...najgorzej ze wszystkich spotow ;( ale pocieszam sie tym, ze rok temu tez tak wygladaly, rowniez braklo preflowerow w czas a 'cos' wyszlo na koniec, za kilka dni photosy z innych miejscowek

ogolny widok, dookola w chuj trzciny jakiejs

Pure Skunk

Rosetta Stones

Vortex (jebac megabarta)

Balkon:

Marihuanilla

Tyton

@PEACE

PS. Tak wygladal ten spot w zeszlym roku, a jeszcze gorzej sie zapowiadal...

EDIT: Hog Dog, Pes i Wujek - I Love You! :sasmokin:
Po kawalku ciasta, korku NL na 2os i po Lechu - dobra bomba z kolezanka, ze 3godz w lesie spedzilismy, niezle sie zapowiada ta znajomosc hehe WEED POWER.

Last edited:

VADER

Member
Witam wszystkich na forum :)
Jestem początkującym growerem i mam problem- w boxie liscie zaczynaja mi się robić brązowe - od końcowek do środka- i to coraz bardziej, wydaje mi się ,że nie mają za gorąco. Wydaje mi się również ,że dość wolno rosną bo maja juz półtora tygodnia od momentu wyjścia z ziemi a dopiero ledwo 3 partie listków wypuszczaja (licząc od tych pierwszych zaraz po wyjściu z ziemi). Oświetlenie to 4x21W świetlówki OSRAM, odmiana HxS#1. Ziemia ph 5,5-6,5. Co im może dolegać?

Edit: Fotki zapodam puźniej bo narazie nie mam aparatu.

Last edited:

rogin

Member
wow Polak nie sadzilem ze Ice tak szybko zakwita.

Byłem na spocie i wyczailem 2 meskie Lebanese i 2 żeńskie chcem zrobic nasionka tej wspaniałej odmiany, zrobie tak jak NTOS napisal ze zbiore pylek i do lodówki wstawie ale ile czasyu moze ten pyłek tak lezec ?

peace

polak

Active member
Rogin ja tez nie wiedzialem... Tylko moze jest to spowodowane ta rewegetacja? Ta planta wlasciwie zaraz po wysadzeniu na out pokazala preflowery. Wczesniej (w boksie ) nie pokazywala oznak plci. Teraz tak sobie mysle ze moze by odciac te kwatki co zostaly na dole, te skad wyrastaly rewegujace galazki. Teraz strasznie urosly ale sa chyba bez uzyteczne a chetnie bym je odcial i spalil mniam :p

Hej
Troche fotek z dzisiejszego wypadu...

Mala probka Lr x[NLxLR], piękny grejpfrutowy zapach :)

Kiepskie makro, potrzeba duzo swiatla by zrobic nieporuszone zdjecie...

Lebanese... najwiekszy krzak (ma 1,5m) okazal sie panienka :D,

Bagseed- zastosowałem na nim supercroping i fimowanie (kobieta)

I troche outdoorowych topów :))))))

Ogólnie jest straszna susza, nawet konopiom zaczyna dokuczac... liscie zolkna od dolu, niestety nie mam jak ich podlac :(

Burek

Member
Witam wszystkich growerów!
Pieknie wszystkim tu wszystko rośnie BRAWO
Byłem dzis na spocie i posyła zdjęcia
1 ta największa chyba kobietka (pokazał się juz preflower ) zdjęcie niżej

preflower (napiszcie mi czy się nie myle)

2 mniejsza ma preflowery ale hujowe foty wyszły więc nie dam ale dam foty rośliny

Upał straszny podlewac trzeba często ale co by się dla naszych kochanych roślinek nie zrobiło :joint: :joint:
(napiszcie mi czy wszytsko ok leci)

Pozdro!

troyan

Member
wszyscy ogolnie super outy maja, ale jak na moj gust to niektorzy za pozno wysadzili. ja kielkuje koncem marca, trzymam miesiac na parapecie, a pod koniec kwietnia do ziemii i jeszcze nigdy przymrozki nie zniszczyly mi plant. moze dlatego ze mieszkam w rejonie polski o jednym z najdluzszych okresow wegetacyjnych

@burek pierwsza zdrowiutka jest, druga troszke oklapnieta (te upaly...) - podlej ja rozcienczonym biohumusem bedzie super. ja bym na twoim miejscu ta pierwsza podlewal jakims nawozem z duza iloscia P i K oraz z mniejsza (ale zeby byla) zawartoscia N. Ja ze swojej strony polecam Insol W (~5zl).
pokoj

Bravo Bravo! Zarypiśte wam krzaczki rosna! :) Szkoda ze moje mają jak narazie 20cm! A posadziłem je 3 tygodnie temu! I wogule coś kiepsko rosna! Może za pare dni wrzuce jakies foty! Naprawde wam zazdroszcze tych krzaczków :) PZDR

rogin

Member
hehe Burek troche ci sie pomieszalo :D

"ja bym na twoim miejscu ta pierwsza podlewal jakims nawozem z duza iloscia P i K oraz z mniejsza (ale zeby byla) zawartoscia N"

czemu z duzo ilosci P i K ?? Przeciez mu to nie kwitni ejeszze dawaj brachu biohomusa i Planton Z lub saletre amonowa i bedzie git !!

Last edited:

Burek

Member
no ej jak to męska :/ przecierz ewidentnie widac tam 2 małe włoski w kształcie V
a na męskich jest sama kuleczka taka mała a tam widac to V może nie calutkie V ale widać 2 włoski
:joint:

Peace