G
Guest
Ladnie ladnie
Fish131 said:WYD x White Russian
ema no coz projekt ten nie zostal doprowadzony do konca, ale tak zbudowalem cos takiego i wszystko ok dzialalo. takze ziom wentylacja byla standardowa dla leniuchow i biednych. czyli wyssysajace dwa wiatraczki powietrze z przestrzeni odzielonej szyba i jeden duzy wyssysajacy z miejsca gdzie rosly roslinki. na dole dwa pasywne wloty powietrza. lampa zamknieta byla za szyba i do tego w wieku otwieranym boxa wiec nie dalo sie jej w ogole przesuwac. zatem regulowalem pozycje doniczek podstawiajac rozne przedmioty lol. przy takim micro grow to wszyscy wiedz ze to jakos daje rade, przy wiekszym odpada. ja tam mialem tylko 3 male roslinki wiec i doniczki leciutkie .djff said:pes btw widzialem w twoich fotkach projekt scroga na 70 w
chcialem sie zapytac co z wentylacja, nei narysowales chyba wiatrakow a w calym zamysle jest obok zasilania hpsa zasilanie wiatrakow. no i jeszcze jedno tego scroga trzeba bedzie w wegu trzymac najakiejs podstawce blizej swiatla czy jak bo regulacja lampy pod szyba odpada raczej
aaa zapomnialem moze mnie ktos uswiadomic co zrobic ze starymi uschlymi liscmi ... leza juz multum czasu a moze moga sie przydac... nie wiem..