What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

T

technoMAXgrower

greeneurope z WR zwykle tak jest ze jej topy sa dlugie i nie zagrube.
Z reszta to nie sa klony lub roslina prowadzona tradycyjnie gdzie wiekszosc masy idzie w glowny szczyt tylko Lst planta z duza iloscia oblepionych mniejszych odgalezien. Ogolnie to wydaje mi sie ze wyciagnalem maksimum z tak nieduzej powierzchni boxa.

G

Guest

ciekawe czy ja sie bede mial czym pochwalic
icon10.gif

napisz pozniej ile z wata ci wyszlo gram, i chyba wszyscy czekamy na jakis smoke raport, bo szczyty wygladaja smakowicie
icon10.gif

szkoda ze nie masz pozadnego makro, ale i tak ogladajac podnosi sie cisnienie
icon10.gif

Fish131

Active member
No to update ze spota. Supercropping sie ladnie przyjal. Papaya wyglada wysmienicie :D

Papaya:

ICE:

Bagseed:

A tu DUZE co nie co od Pana HC :respect:
Ak48 x Afghani
Bubbleberry x Afghani
WYD x White Russian
BlackIndiglow x White Russian

Fish131

Active member
Tussin to cytat z PMa od HC
"wyd to nasiona od DNA seeds, co znaczy "who your daddy" wyd ,to Power Plant zapylony 6 menskimi, NYCD, CHOCOLATE CHUNK, APOLLO 11, STELLA BLUE, ROCKSTAR & WARLOCK.mozna trafic na super pheno"

Pare nowych fotek:

HomergrownPurple x Skunk#1

COB x Passion (txh TooTiki :D)

BagSeed x Skunk#1

A tu SchroomMix (thx HC :D) widac silna indica. Jak dojdzie bedzie kozackie palenie :D

Spoko Pes :D tak OK? :D
pzdr, Wujek

Last edited:
G

Guest

"Pytanie wiec po co mi to,dla szpanu ,zeby palic dal przyjemnosci i niełamac prawa,mozna komus wcisnąć scieme i sprzedac za 60zł,bo jest tego tam ponad 1,5 grama"

buahahahhaha

po pierwsze 1,5 grama na ulicy to 45 zl...(wsumie tam pisze ponad, ale no dobra :p)
po drugie ostrego frajera by bylo trzeba na to znalesc :D
po 3 idiota wystawia takei cos na allegro...

piekne rosliny macie kurde, kiedy ja sie takich doczekam :(
cudne kwiaty TMG :yummy:

Last edited:
G

Guest

technoMAXgrower oporowe topy

pes btw widzialem w twoich fotkach projekt scroga na 70 w
chcialem sie zapytac co z wentylacja, nei narysowales chyba wiatrakow a w calym zamysle jest obok zasilania hpsa zasilanie wiatrakow. no i jeszcze jedno tego scroga trzeba bedzie w wegu trzymac najakiejs podstawce blizej swiatla czy jak bo regulacja lampy pod szyba odpada raczej

aaa zapomnialem moze mnie ktos uswiadomic co zrobic ze starymi uschlymi liscmi ... leza juz multum czasu a moze moga sie przydac... nie wiem..

Last edited:
G

Guest

djff said:
pes btw widzialem w twoich fotkach projekt scroga na 70 w
chcialem sie zapytac co z wentylacja, nei narysowales chyba wiatrakow a w calym zamysle jest obok zasilania hpsa zasilanie wiatrakow. no i jeszcze jedno tego scroga trzeba bedzie w wegu trzymac najakiejs podstawce blizej swiatla czy jak bo regulacja lampy pod szyba odpada raczej

aaa zapomnialem moze mnie ktos uswiadomic co zrobic ze starymi uschlymi liscmi ... leza juz multum czasu a moze moga sie przydac... nie wiem..
ema no coz projekt ten nie zostal doprowadzony do konca, ale tak zbudowalem cos takiego i wszystko ok dzialalo. takze ziom wentylacja byla standardowa dla leniuchow i biednych. czyli wyssysajace dwa wiatraczki powietrze z przestrzeni odzielonej szyba i jeden duzy wyssysajacy z miejsca gdzie rosly roslinki. na dole dwa pasywne wloty powietrza. lampa zamknieta byla za szyba i do tego w wieku otwieranym boxa wiec nie dalo sie jej w ogole przesuwac. zatem regulowalem pozycje doniczek podstawiajac rozne przedmioty lol. przy takim micro grow to wszyscy wiedz ze to jakos daje rade, przy wiekszym odpada. ja tam mialem tylko 3 male roslinki wiec i doniczki leciutkie :D.

a idac dalej co do Twojego zapytania djff to proponuje ciasto ;). gelo wie o co chodzi lol. smacznego. sam mam troche lisci z trimow to skusze sie na kakaowa slodkosc z THC ;)

pozdro pes

Last edited:
G

Guest

3 roslinki.. to troche duzo chyba masz jakies pic z tego przedsiewziecia ??
ciasto.... a moze cos zeby nie bylo pytan od domownikow ;)

LDV

Active member
ej zadawałem już to pytanie ale chyba nikt mi nie odpowiedział...

Pamiętam że na bank HC miał White Widow femaleseeds i moze jeszcze ktoś to miał...
Ile czasu tak realnie wam kwitło od przełączenia na flo?

WeedTime sie nie liczy bo on w hydro to robił heheh ;)

G

Guest

july 12 ;)

july 12 ;)

troche tu malo zielono wiec wrzucam cos z drugiego spota. wieczorkiem dla czumka fotki C99, bo pewnie chcialby porownac. padalo od rana i rosliny jak widac swietnie to przyjely po dwoch tygodniach suszy. widac ze podlewanie nie daje tyle co porzadna ulewa ;) do fotek potrzebowalem drabiny i niestety trza ja bylo targac te kilka kilosow, ale warto bylo bo widok z gory na grow dal nowa perspektywe. pozdro growerzy :yes:

ground spot 12.7 trochu im sie przeroslo

pozdro pes :wave:

G

Guest

a tutaj dla czumka obiecane fotki c99 jak sie rozwijaja szybko. @czumek wywalaj te swoje spod tej lampy na outa ;)
ostatnia fotka to Black afghani s ww od fisha, fishu idzie szybko wszystko :)
:yes:

pozdr pes :wave:

Last edited: