What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

colli

New member
ja do tej pory uzywalem plantona Z, daje ok 2g na litr wody, jest napisane, ze max 1,5g/1l ale 2g tez spokojnie daje rade i nic nie przypala wiec wydaje mi sie, ze dozowanie przy planton S albo K powinno byc takie samo, neibawe sprawdze :) ps. fajnie jest miec do odmierzania wage, zajebiscie upraszcza caly proces, pzdr!

tussin

Member
50 dzien flo

755550day1.JPG

755550day3.jpg

reszta fotek w http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=29039

G

Guest

piekne krzuny rogin. mam pytanie, czemu ich jeszcze nie przesadziles? troche im ciasno bedzie za moment imho ofkors ;) pierwsza fotka to prawdziwy smakolyk hehe.

pozdr pes
:joint:

rogin

Member
pes ja ich nie przesadzam w zeszlym orku jak i w tym Kov ma doły 50-60l i trzyma tam po 4 rosliny, natomiast to sa kasty po 90l i mam 6 roslin wiec na to samo wyjdzie a z tego co pamietam to Kov z tyhch dołków mial olbrzymy wiec i ja tez bede mial :D
peace

G

Guest

Taa, Tobie też @Greenman zajebiscie planty się rozwijaja :) K+
@Rogin, nie mylisz sie. Bedziesz mial swietny zbior jak Ci to dojrzeje :)

Moja malutka roslinka nabiera wigoru w naturalnym biohumusie a jej starsza siostra na Grunwaldzkim polu :) wznosi do nieba swoje 7 coraz mocniejszych ramion :D

NKOTS

follow the pink rabbit!
Veteran
rogin said:
pes ja ich nie przesadzam w zeszlym orku jak i w tym Kov ma doły 50-60l i trzyma tam po 4 rosliny, natomiast to sa kasty po 90l i mam 6 roslin wiec na to samo wyjdzie a z tego co pamietam to Kov z tyhch dołków mial olbrzymy wiec i ja tez bede mial :D
peace
i tego ci wszyscy zyczymy, rogin
Jednak wez pod uwage ze planty kova najprawdopodobniej nie siedzialy tylko w tych dolkach 60-litrowych ale mialy mozliwosc (i dam glowe ze z niej skorzystaly) aby korzeniami spenetrowac grunt znacznie szerzej i glebiej niz tylko dolki kova. ten dalszy grunt to juz nie byla ziemia Substral ale jednak cos bylo, zawsze jakies papu tam sie znalazlo. u ciebie rosliny niestety tej mozliwosci nie maja i tez uwazam ze wkrotce beda sie dusily... przed nimi pol lipca, sierpien i wrzesien - to dopiero polowa drogi, panowie! :D
co ci szkodzi wykopac dolki na tej miejscowie? kilka dolow, troszke ziemi jeszcze dosypiesz i kazda planta bedzie miala luksus siedzenia we wlasnym dolku :)
wiem ze z nieba leje sie skwar jak skurwysyn... ale coz... powodzenia! :D

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
ehemm, ktos wspomina mego nicka? hehe, trzepiecie posty w tempie expressovym kompletnie nie lapie co sie dzieje!

Tak wiec tuz po powrocie z open'era szybkie pozdro dla wszystkich growerow, zycze sobie i wam deszczu bo cos nam ta zielen przygasa w skwarze i spiekocie. Co dobre na plazy w Karwii niekoniecznie dobre dla plantow.

Stad moral - szukac lekko zacienionych miejscowek nastepnym razem!

Hey NKOTS, najpewniej dobrze rozumujesz. :yes:

pozdr, kov

G

Guest

trance jestes pewien?? mi sie wydaje ze troche za czesto jeszcze roztworem po pol litra na planta... z reszta nie wiem nie jestem specem od tego :p

troyan

Member
bylem wczoraj na spocie, zeby nie przedobrzyc z plantonem rozpscilem lyzeczke w 5l i podlalem tym 3laski. hehe ale pieknie moje passionki pachna. taki cytrusowy zapach... :yummy:
jedna samiczka jest z dwa tygodnie do przodu w kwitnieniu w stosunku do pozostalych dwoch. sam nie wiem dlaczego - wysadzane byly jednoczesnie.
mysle ze bedzie gotowa na przelomie sierpien/wrzesien. zapowiada sie bardzo fajne jaranie :)

G

Guest

ema wszystkim, no @troyan szybko bedziesz mial kwiatki. ja tez wlasnie w tej sprawie. u mnie cali-o-bud x passionki#1 wlasnie juz od tygodnia przeszlo leca na flo! i tak wygladaja budsy teraz. znaczy tylko to jedno pheno nie wszystkie crossy tak zasuwaja. ogolem to mam 5 krzunow co juz kwitnie i pachnie owocowo-kwiatowo. najladniej oczywiscie cob jak mowi troyan cos pod cytruski :) :woohoo:

topki COB

pozdr pes :joint:

rogin

Member
NKOTS said:
i tego ci wszyscy zyczymy, rogin
Jednak wez pod uwage ze planty kova najprawdopodobniej nie siedzialy tylko w tych dolkach 60-litrowych ale mialy mozliwosc (i dam glowe ze z niej skorzystaly) aby korzeniami spenetrowac grunt znacznie szerzej i glebiej niz tylko dolki kova. ten dalszy grunt to juz nie byla ziemia Substral ale jednak cos bylo, zawsze jakies papu tam sie znalazlo. u ciebie rosliny niestety tej mozliwosci nie maja i tez uwazam ze wkrotce beda sie dusily... przed nimi pol lipca, sierpien i wrzesien - to dopiero polowa drogi, panowie! :D
co ci szkodzi wykopac dolki na tej miejscowie? kilka dolow, troszke ziemi jeszcze dosypiesz i kazda planta bedzie miala luksus siedzenia we wlasnym dolku :)
wiem ze z nieba leje sie skwar jak skurwysyn... ale coz... powodzenia! :D

Dzięki Nkos za dobre słowa :] Powiem ci ze z rozmowy z Kovem w zeszlym sezonie to on robil doly i wykladal je jakas folia bo mowi ze wszedzei ma piasek a nie glebe i wogóle jest yooyowa. Ale moge sie myslic. Pomysle nad przesadzeniem, tylko ze kilku moich kumpli ktorzy juz uprawiaja nie 1rok mowilo mi ze to styknie im. Ja na swojej miejscowie mam straszna glebe gliniasta i jak wsadzilem do kast ziemei z miejscowki to rosliny wogole nie rosly moze z 3 cm przez 3tyg urosly A teraz jak przesadzilem do kupnej to takiego kopa dostaly :D

Pes ty to bedziesz mial dopiero zbiory !! W zeszlym sezonie tez mialem COB i najlepiej wypadła ze wszystkich teraz mam mieszanke COBxHH i jak narazie tez daje rade :]
peace

Last edited:
G

Guest

P1000117.JPG

czy to wam wyglada na meski pre? jesli tak to
woohoo.gif
female->male Ag+

Last edited:

mario_PL

Active member
siema

pozdro dla maturzystow ja tez zdalem i to bardzo ladnie (mata,fiza,polak, anglik), czas ruszac w miasto

sry za offtop, niedlugo skocze do roslinek to wrzuce jakies fotki
nara

G

Guest

no to beda feminized seeds
woohoo.gif
to jedyna opcja, bo klony z tych pheno ktore mam robi sie strasznie ciezko, juz latwiej z kwitnacej ww sie klony robilo
icon10.gif

P101.JPG

typowa sativka, w tle widac pomidory
icon10.gif

Last edited:
T

technoMAXgrower

loferson trawulec - harvest

loferson trawulec - harvest

ostatnie pod noz poszly gromadka 5 WR

6276DSC3438.JPG

6276DSC3445.JPG

udallo sie zrobic niektore krzaki w calosci

6276DSC3465.JPG

6276DSC3476.JPG

Last edited:
G

Guest

bardzo ladnie, podobna mi sie, choc topy nie sa jakies gigantyczne, ale male to one tez nie sa
icon10.gif
wiecej fotek ze skala (zapalniczka albo cos przy topach dla porownania wielkosci, bo tak to sie ciezko polapac) i napisz koniecznie pozniej ile g z W ci wyszlo

przydal by sie jakis smoke raport
icon10.gif

Last edited:

Latest posts

Latest posts