What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rosnie Ci ? Zielony rok 2012 !!!

Al hub

Member
Witam Wszystkich. Pięknie Panowie, po prostu pięknie! U mnie wszystko powoli do przodu, większość powinna zdążyć. Trochę pleśń miesza w szykach, niestety nie robiłem wcześniej nic aby jej zapobiec. Oby pogoda się utrzymała, to może da sobie po części spokój. A oto:

Rośliny z pestek 2011 (MOB lub MOB x [ED x MOB]

picture.php

picture.php

picture.php

Ambrosia, jest ich więcej ale aparat padł.

picture.php

CDG

picture.php

Al hub

Member
Witam Wszystkich. Pięknie Panowie, po prostu pięknie! U mnie wszystko powoli do przodu, większość powinna zdążyć. Trochę pleśń miesza w szykach, niestety nie robiłem wcześniej nic aby jej zapobiec. Oby pogoda się utrzymała, to może da sobie po części spokój. A oto:

Rośliny z pestek 2011 (MOB lub MOB x [ED x MOB]

picture.php

picture.php

picture.php

Ambrosia, jest ich więcej ale aparat padł.

picture.php

CDG

picture.php

Al hub

Member
I na koniec kumpla jedna z kilku Easy Sativa. Ta w miarę się zebrała, niestety reszta trochę się ociąga, w ogóle nie podobnie do tej odmiany.

picture.php

picture.php

Pozdrawiam, i pięknego października życzę! :]

Al hub

Member
I na koniec kumpla jedna z kilku Easy Sativa. Ta w miarę się zebrała, niestety reszta trochę się ociąga, w ogóle nie podobnie do tej odmiany.

picture.php

picture.php

Pozdrawiam, i pięknego października życzę! :]

Kolekcjoner

Active member
Wiatam, na wstępie gratuluje wszystkim plantów. Jedziecie zajebiście!
A że ja jestem z postami w plecy to pokaże co tam u mnie rośnie:
Jest to najprawdopodobniej Who Knows Plant/ACED Uzbek- tak czy inaczej pochodzi od pitera! Dzięki wielkie! :
picture.php

dalej. nie wiem co to(Iale jest duze) :
picture.php

dalej. to jest Black Erdp.* CFPM/ACED Erdp. Mega zbity mega fioletowy i mega mocny. Tu znowy podziekowania za ten podarunek.
picture.php

kolejne: mob f3 x (edxdg) od.. lobbba! Dobra robota!
picture.php

no i moj shamann, ktory pachnie pieknie a jego liscie całe oblepione są żywicą:
picture.php

Post nr 100 należycie ujęty!

A

ares420

Witam

Piękne macie kwiatki!!

U mnie już w większości po zbiorach ;] Zostało jeszcze pare późniejszych krzaków...

Palenie wyszło z większości odmian zajebiste pod względem zapachu, smaku i mocy hehe

Ogólnie będzie z czego wybierać ;]

Dzisiaj prezentuję wam dwa phena cindarella 99 x mexican sativaxguerilla gold II

#1 ta dojdzie w 100% jest masakrycznie oblana żywicą i pięknie owocowo pachnie, coś czuje, że wyjdzie z tego potężna sativa
picture.php

picture.php

picture.php

#2 tworzy fioletowe topy, mniej żywicy ale już nadrabia zaległości, późniejsza, roślina bardzo podobna do matki
picture.php

picture.php

pozdro

frether

Member
Veteran
Kanibal elegancko #2 będzie naprawde kozacka na grubego outa :D
Powoli dochodzę do siebie po wyprawie outodorowej a tu jeszcze kolejny ogród do zbadania
Czas leci a my jak małe dzieci :tiphat:
Cinderella 99 F3
picture.php

LA Confidental x SSH from HC
picture.php

picture.php

P

piterr

pieknie wszyscy kolorujaaaa....padla mi bateria wiec znowu czesc plantow bez zdjec...a te Glorie tak pieknie wygladaja!!! zrobie im zdjecia przy kosie gdzies maks 1,5-2 tyg
lemon shaman x ED/DG
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

P

piterr

Congolese Double Gold
picture.php

Ogolnie czesc spota

picture.php

BhxEroc/Dp x PurT f3 (2 z 3, ten trzeci lepiej wybarwiony prawie czarny ale bateria padla, a po prawej Ak47x Sham x Bhpt x MSGG#2)
picture.php

Ak47x Sham x Bhpt x MSGG#2
picture.php

picture.php

ssynekk

Well-known member
Veteran
Powitac zaloge!!
Po dlugiej przerwie nadszedl upragniony czas heverest, pieknie mnie zaskoczyly dziewczynki nie zbyt wielkie ale wszystkie wloski brazowe, kazda fioletu nabrala. choc dwie to az bily fioletem a jedna tak lekko. Zapach wspanialy, teraz suszonko. Fotki bardzo marnej jakosci, za to widok na zywo nie zastapiony.
picture.php

Ta mniej fioletowa:
picture.php

i konkret purpurka:
picture.php

Dziekuje Doktorkowi za pesteczki, zapewne za rok tez cos z tych pestek pojdzie w ziemie. Zero plesni, nie chcialo mi sie ich juz zostawiac na dluzej. Za tydzien gdzies moze sie stestuje jak podeschna. Z indorkiem niestety koniec. Wstajemniczeni znaja przyczyny. Wiecej kolorow Panie i Panowie!!
Pozdrawiam

DrSmoke

Member
Veteran
Hey! Rewelacyjnie zaczął się ten październik.
Widząc te wszystkie indoorowe i outdoorowe
rośliny aż ciarki po plecach przechodzą. Jedne
ładniesze od pozostałych. Z tej srony jednak
zdecydowanie numero uno zajmuje Kozacka
Sativa pheno 2 od frether'a. Kurde blaszka, kolego!
Fotki tego krzaka wyglądają jak jakiś Lavender
z ręki Somy czy coś. Masz niezłe zdolności na
wielu płaszczyznach. Gratki.
Ode mnie trochę koloru, czyli klasycznie:
[BangiHazex(ERocket/DanishPassion)] x PurT F3

picture.php

Ten fiolet jest przegięty. Zapach jagodowy.
Nie ma chyba słów, które to opisują. Trzeba
sprawdzić organoleptycznie. hehe :D Polecam

picture.php

picture.php

picture.php

cheapwine

Well-known member
Veteran
p#1 x early

lemon shaman x [ed x dg] od lob19 co jej dolega?

1tydz flo p#1 x rs

scinka mniej wiecej za tydzien, zostawie Lemon Shamana i p#1 x rs bo sa nawet nie w polowie... reszta kosa. Dzieki kazdemu za geny!

purple_john

Active member
Bangi piękne jak co roku, gratuluję i zarazem żałuję, że sam nie posadziłem :) Może za rok, kto wie...

Grapefruit x F13A11
picture.php

Bangi Gloria x Jacalyn
picture.php