As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
W tym roku, nie przestaje prześladować mnie pech. Złodziej pojawił się na moim seed spocie. Na szczęście część roślin się ostała ale musiałem kosić zanim pestki dojrzały
JA też w tym roku nie zastosowałem nic na grzyba i mi wlazł głęboko w topy :/ Wprawne oko zauważy...
Sorry za jakość zdjęć... wszystko w stresie na prędce...
Hehe widzę że wszyscy już poszli z nożyczkami w ruch a moim dziewczynkom by się ze 2 tygodnie jeszcze przydały - na szczęście pogoda ostatnio dopisuje. Miałem też pierwsze przypadki pleśni, na szczęście tylko 2 małe ogniska - pierwsze na jednym z dolnych topów Maroca a drugie niestety na głównym szczycie GF'a. Oba powycinałem i psikłem porządną dawką antygrzyba, mam nadzieję że pomoże. A teraz przejdźmy do zdjęć:
Tomato, zajebisty pozytyw bije z historii Orange Buda Przetrwanie mimo wszystko
Dla mnie sezon się kończy, ciągle raczę się wysuszonym już zbiorem, do tego dzisiaj ścięte Purple Power oraz Purple Maroc x Shaman. Sporo roboty z tym było. Masa finger i nożyczkowego haszu z którym ciężko cokolwiek zrobić hehe
Trzymajcie się przyjaciele, bądźcie bezpieczni i szczęśliwi w długie jesienne wieczory
na pewno shaman, ale nie wiem czy jego ojcem jest też shaman czy też może marock. Jedno jest pewne- zajebiście jeździ się po nim samochodem- oczywiście jako pasażer! Tylko i wyłącznie!
Witam! Piękne krzoki macie. Wspaniałe kolory jesienne. U mnie już wszystko ścięte i wysuszone, także w tym roku szczesliwe nic mi nie zaplesniało. Palenie bardzo smaczne i naturalne wyszło. Cała zima na przemyślenia przede mną.
Pozdrawiam wszystkich żniwiarzy. Niech wam kulka z nożyczek umila cięcie.