What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rosnie Ci ? Zielony rok 2012 !!!

pampuch

New member
Wszyscy ładnie lecicie, oby z fartem do końca, kilka zdjęć 2 krzaków wysadzonych na poczatku lipca.

Passion x Grapefruit, zapach bardzo owocowy, powinien zdążyć lecz jeszcze troche przed nim

picture.php

Easy Sativa, naturalny fim zrobiony przez sarnę

picture.php

picture.php

I na koniec muchomor

picture.php

kunkka

Member
Veteran
Siemka !!

Magią, pasją i wielkim talentem tu bije od wszystkich. Ślicznie dajeci, a niektórzy to przesadzają bo taki ślicznych zdjęć i plantów dawno(moze nawet nigdy) nie widziałem. Polska sekcja daje ostro czadu i oby tak zawsze !
Wielki Szacun !!

A u mnie powoli do przodu i niech tak wszystko spokojnie idzie ku dobremu.
Jednym postem ciężko wszystko dobrze pokazać. Innym razem pospamujemy tu mam nadzieje.

[Ak47 x Shamanka x BHPT] x [Mexican Sativa x Guerilla Gold II] Mały krzaczek mi urósł ale caaałyyy fioletowy i słodziutki.

picture.php

Olbrzymka czyli coś od Kanibala. Nowy zeszłoroczny cross z MMxGG. Pomożesz brat co to jest? Ja kminie mix z ak i heriuana.

picture.php

Andalusian Dog - Warrowa indica. Niezły fiolet i ciężki korzenno-serowy zapach.

picture.php

AD i na tyłach Afgan x Erdopurt

picture.php

Samocha x ChemDD x AK47 - flo 12 tyg, zapach owocowy i ciekawy plant.

picture.php

Powodzenia Wszystkim Do Samego Końca I Jeszcze Dłużej !!!
Do Usłyszenia !!!

S

Simon Templar

Hmm... a krosy z samochą w ogóle mają prawo pacać?

...i żeby nie było off-topa:

PAŹDZIERNIKOWY ATAK ŻYWICY

picture.php

picture.php

picture.php

Wasze bardziej mi się podobają, ale trzeba się cieszyć tym co się ma!

Carpe diem.

Simon

lovik

Member
Jesienne kolorki

Passion #1
picture.php

Passion #1 Pheno fioletowe nr.1
picture.php

Passion#1 Pheno fioletowe nr.2
picture.php

I trochę maroka
picture.php

picture.php

Sorki za jakość ale aparat mi się psuje.

Bless

Somelier

Active member
Siema. Gratulacje dla wszystkich i respekt. Oplacało sie sie dziury kopac i banki z woda nosic co hehe. Kwiatki to głownie pasion x sativa od mojego znajomego i inne aut mixy.

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

cdn

Escobar

Active member
White Widow X Big Bud
2 boksy po 600W superlumen, doniczki 25L i 11L. Jedna z roślin które są teraz w 11L zostanie przesadzona do doniczki 60L. Aktualny stan ze zdjęć to 5 tydziń wega. Jeszcze tydzień i 12/12.

zielonylasss

guerilla grower
Veteran
Le Sie Zmahauem... http://www.youtube.com/watch?v=3u34nDQ4cHU

ciach ciach ciach ciach... wszędzie wokół ciach ciach...słychać sekatory i nożyczki... ciachają aż wióry lecą hehe Pięknie panowie!

A u mnie małe zbiory tego co zaczęło pleśnieć i tego co za bardzo ponad krzaki wystawało: pół Glorii, pół drugiej Glorii, resztka Manitoba Medicine i resztka MMGGBHPTOBxStinkyPinky. W tym roku niczego na pleśń nie używałem i niestety trzeba było ciachać. Straty nie duże na szczęście.

Zaczynamy od Glorii:

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Bardzo fajne zioło się zapowiada... topy bardzo twarde i mocno żywiczne.

zielonylasss

guerilla grower
Veteran
Manitoba Medicine. Słabiutko... sporo pleśni, topy luźne, gałęziaste, całość na haszysz chyba:

picture.php

MMGGBHPTOBxStinkyPinky... dziwna trawa ale trawa hehe. zobaczymy jak wyschnie czy będzie do palenia czy do przeróbki:

picture.php

A tu już Night Hail Ultra. Oby zdążyła z tymi pestkami... póki co wszystkie jeszcze jasne...

picture.php

picture.php

picture.php