What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rosnie Ci ? Zielony rok 2012 !!!

P

piterr

Bh x Eroc/dp x Purt f3
picture.php

ak47x sham x bhpt x msgg pheno pocno w bhpt wchodzi

picture.php

i dwa randomowe zdjecia

picture.php

picture.php

S

Simon Templar

:))))

:))))

Hejo!!

Baaardzooo dawno już tu nie zaglądałem...
Wszyscy jak co roku prezentują ogromną klasę, czapki z głów!
:tiphat:

Ostatni raz kiedy byłem na spocie, jeden z moich najlepszych auto-sów wyglądał tak:

:biggrin:

Całkiem dobrze! Na dniach będę chciał go ścinać - powinien być już dojrzały... wszystko okaże się, podczas wizji lokalnej.

Na tą chiwlę to wszystko.

Pozdrówki,

Simon

P.S. Wie ktoś co jest z Ojcem? PM ! ! !

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Jakby to powiedzieli bracia Figo i Fagot....eleganckie z Was chłopaki, a i świniki niczego sobie hehe

u mnie knieja szumi, na bagna standard czasu nie ma zeby polecieć...panny głodne pewnie no ale nie mają co liczyć na razie na szamkę.

leb x deep chunk

medycynka

hasplant by warr

diesel haze x early UK1

na razie tyle
pozdro

zielonylasss

guerilla grower
Veteran
I monstery DanishGoldxGrape :D

picture.php

picture.php

3,5 i 4 m heheh
Niestety większy jest sporo późniejszy i nie wiadomo czy się wyrobi. Mniejszy będzie zajebisty jak podejrzewam. w 2009 wyszedł mega.... o.... taki:

picture.php

cheton

Active member
Veteran
U mnie lipa, caly czas cos nie tak.Nie wiem dlaczego, ale pistile zaczely usychac i brazowiec na wiekszosci plantow, a brakuje im na prawde duzo.Pogoda do dupy, zbiory beda cieniutkie, o ile w ogole beda.
Gromadka White Master x Shaman GGS

Easy Sativy GGS

cheton

Active member
Veteran
Tu cztery roslinki, 2 Maroc FMS i 2 Purple Maroc GGS

Ten Purple Maroc bardzo ladnie lapie purpure.Nie widac tego na zdjeciu, ale kolor jest bardzo intensywny i "wylewa" sie na liscie.

tredowaty

Member
Siema :) cudną mamy jesień co widać po fotach.
Planty kiełkowanie w czerwcu porosły że hejjjjj
ESxSH śmiało ponad 3m
picture.php

PP
picture.php

DHxEUK1 kiełkowania w lipcu
picture.php

zdjęcia z przed tygodnia mniej więcej
Pozdrawiam i powodzenia do końca wszystkim
PEACE

S

Simon Templar

Hello :biggrin:

Pogoda naprawdę dopisuję! Dlatego też, zdecydowałem się potrzymać jeszcze przynajmniej te parę chwil dłużej moje AF-y, które w zasadzie jużsą gotowe :)
Cieszę się, że aura pozwala mi skorzystać z rady Somy ("If they look ready, wait one more week" - czy jakoś tak :p).

Sorry za jakość zdjęć, ale wiecie jak to jest na spocie w stresie i na szybkości...

White Master GGS uprawa BIO na kurzaku
picture.php

Pozdrowienia!
ST

T

Torek

Siemanko

Piekna koncowka wrzesnia Super rosliny macie

Odemnie

Deep chunk x skunk#1 x snack jack
picture.php

picture.php

I oczywiscie 4x Grapefruit x shaman Kurwa jaki to ma piekny zapach
picture.php

picture.php

picture.php

1 Grapefruit x shaman zostal zapylony Triple Afghan slam (Tas)

Pozdrawiam

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Krótki raport z bagna, pod kosę poszły 4 sztuki nie było sensu już dłużej ich trzymać. Reszta pieknie daje rade ale jszcze to nie ich czas hehe. Dostały dzisiaj po raz pierwszy i zapewne ostatni 200% dawki alg bloom + top max i na zapoje odrobinke pk 13/14. Jak co roku nie jest zle mogło byc lepiej gdyby los nie zmusił mnie do guerilla stajl i czesciej zagladalbym z nawozami i wodą. Miałem Zorkę 5 więc zrobiłem kilka zdjęć.
Bddy early

Gloria

Khola x great white shark (ggs)

Purple maroc by ZZ

Finger

Outdoor grower...
Veteran
... c.d Purple maroc

Purple power sorry ale za niski jestem :D

I największa choina Passion x ruderalis skunk

Z fartem bracia i owocnej jesieni.

jahman

Active member
Veteran
:wave:

Prze najlepiej tutaj kolorujecie!!! Pozostaje mi tylko powzdychac i pozazdroscic tej nutki adrenaliny Wam biegajacym po zaroslach ahh!!
Do boju!!! Bo wlasnie o TO WLACZYMY!!!!!!!!!!! :D
Powodzenia wszystkim, zbierzcie owoce Waszej cennej pracy bezpiecznie!!! :woohoo:

fatcheese od CMG do koloru.
picture.php

:tiphat:

Last edited:

Latest posts

Latest posts