As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Witam serdecznie ICmagowe Grono Wyjadaczy!
Pięknie lecicie na In'ach i Spotach Outdoor'owych.
Nie ma mocnych na nasza Polską sekcję. Mam nadzieję,
że jara Was to tak samo jak mnie, hehe..
Ogromne dzięki dla cheapwine'a, Bedouin'a i CatchYourBreatch'a
za fotki ślicznotek, które wyszły z moich pesteczek.
To mega zajawka widzieć na waszych fotkach kawałeczek
swojej pracy i zaangażowania w ten zwariowany sport.
Naprawdę dzięki Wam za to!
A, że i u mnie [BangiHazex(ERocket/DanishPassion)] x PurT F3
całkiem dobrze daje sobie radę to podrzucę Wszystkim kilka
kolorków z sztandarowego spota! Oby jak najwięcej purpury
i aby ten zapach, który się z niej wydobywa napawał nasze
płuca i nozdrza w każdej wolnej chwili..
Całość:
JagódkowyFiolet:
I na lekki deserek Haze AF, które lada dzień będą ścinane.
Nie pamiętam od kogo je dostałem, ale szczerze polecam!
Od czubka po najniższy top oszronione bialutką, klejącą żywicą.
SUPER!
W całej zielonej Polsce słychać szczękanie nożyczek! Pięknie jest... lubię tą muzę heh!
Poniżej fotka dwóch krzaków (1410Mix). Kiełki wysadzone w maju albo nawet w kwietniu (brak notatek). Ani razu nie podlewane, nie nawożone, nie odwiedzane. Ziemia nawet nie przekopana hehe...
Zielone pheno obdarzyło mnie nawet jedną pestką (na zdjęciu już wydłubana). Ciekawe kto zapylał... Hmmmm może jakiegoś męszczaka pominąłem na tym spocie...
To zdjęcie pokazuje jak wiele konopia może przeżyć. Teoretycznie powinny uschnąć, zgnić, zostać zeżarte... a jednak przetrwały do zbiorów
Niestety było tego za mało nawet by nabić dupkę lufki (2 całe rośliny) w związku z czym zeżarłem na surowo Smak trawiasty ale zapach nawet ładny miały Działania nie zauważyłem (tolerancja hehe).
Zwróćcie uwagę jak ładnie obydwie oblane żywicą...
Oto co nowego u mojego trio, zaczynając od najpóźniej kwitnących aż do najwcześniejszych (ale i tak późnych bo jeszcze z miesiąc by się przydał ). Aha no i do tego tej nocy był u mnie przymrozek :/ Na szczęście roślinom nie zaszkodził, zdjęcia są z dzisiaj i wyglądają zdrowiutko. Dostały więc dawkę PK13/14 i spryskane antygrzybem, pierwszy raz dopiero w tym roku, na szczęście do tej pory rzadnych oznaków pleśni nie zauważyłem, no ale wracajmy do zdjęć:
Cinderella 99
Grapefruit
PS. Wybaczcie za offtopic ale da się jakoś zdjąć to ograniczenie na 5 zdjęć w poście?
Siemanko,
dawno mnie nie było. Niestety padłem ofiarą wandala, który połamał rośliny na jednej miejscówce. Szkoda, bo rośliny były naprawdę dorodne. Ale nie ma tego złego, wczoraj ściąłem pierwszą Purple Maroc x Shaman (pierwsza fotka). Plon wygląda naprawdę dobrze. Pozostałe roślinki odwiedze dopiero za conajmniej 2 tygodnie. Pozdrawiam przyjaciele!!
Ciężko jest prowadzić wojne na kilka fronty ale cel uświęca środki.
Jedziemy dalej z koksem nawet z koso w żebrach nie wolno się opierdalać trzeba zapierlalać
Kozacka Sativa
bylem na spocie, dostaly 10L papu z cannabostem + melasa + planton k oraz dostaly oprysk
pare sionek tez wyskubalem(5 x danish gold x royal dane oraz 1 x femi pesteczke ak47 x nycd x herijuana x [ms x gg] x ak47 af) a bedzie ich o wieeeeele wiecej poszukuje nadal pylku femi lub reg dla p#1 x rs ktory juz ladnie pokazal preflowery
po cannabooscie spuchly niesamowicie + jeszcze spuchna
bh(eroc/dp)xpurt od DrSmoke'a
ak47 x nycd x herijuana x [ms x gg] od Kanibala
p#1 x wczesne oraz na froncie lemon shaman x [ed x dg] by lob19
Witam gorąco w ten słoneczny poranek!
Ode mnie kilka zbliżeń na dodanie otuchy
tym, którzy uważają, że ich roślinki nie
dadzą rady dojść w 100%. Jestem z Wami.
Haze AF
Rewelacyjny strain, którego serdecznie polecam. Od
czubeczka topa po końcówki listków wszystko oblepione
żywicą od której łapy się niesamowicie kleją.
[BangiHazex(ERocket/DanishPassion)] x PurT F3
Purpurowe, sativowe pheno tego crossa sprawia, że
w człowieku odradza się na nowo nadzieja, która pomaga
uwierzyć, że w swojej pasji nie ma ograniczeń. Wystarczą
chęci, aby ziścić swój wielki plan i radować się jego spełnieniem.
Ja tak mam za każdym razem, gdy tylko czuję tego crossa.
Witam.
W tym roku na oucie przwtrwało mi 14 krzaków, większosc nasion to out mix wygrany z forum.nasionakonopi i troche kupionych. Dwie najwczesniej kwitnące częściowo zapyliłem samcem, który się najwcześniej określił, jedną zapyloną ściołem w tamtym tygodniu, a drugą wczoraj. To są nasiona i susz z pierwszej (okolo 25-30g)
Yo, dawno tu nic nie wrzucalem, pieknie wszyscy cisna na outdoorze, u mnie jak co roku pogoda do dupy ... moze za rok wreszcie sie uda hehe
dobrze ze w indoorku sloneczko ladnie grzeje
za duzo odmian by wymieniac, srodek boxa zajmuja crossy od CMG