What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rosnie Ci ? Zielony rok 2012 !!!

C

czaczo

siemka
w moim ogrudku nastala jasnosc,
picture.php

i troszke crosikow starszych

picture.php

cheton

Active member
Veteran
Ode mnie to co zostalo na innym spocie, tym zaniedbanym.Glowny mi ojebali, wiec zostalo tylko to...Rosliny maja max do 1 metra wysokosci.Porazka.
2 x Easy Sativa GGS

Tu chyba 2 x Maroc FS i 2 x Purple Maroc GGS

I nieszczesny No Name, ktory ostatnio juz ladnie kwitl, a niedawno calkiem usechl w ciagu kilku dni i topy mu splesnialy.Nie wiem co jest ku*wa grane.

cheton

Active member
Veteran
Glownie White Master x Shaman i jedna ES, ta najmniejsza, ktora zostala 2-3 tyg temu powaznie zfimowana przez jakiegos lesnego jebake.Wszystko od GGS.

TheCreator

Member
Veteran
Zaiste "Crazy Hairy" padkontrol :biggrin:

Wszyscy pięknie jadą, poza mną :moon: coś się baby słuchać nie chcę :watchplant:

Od lewej S.A.G.E. , mały wyciągusek Chemdog DD x Sour Diesel Ibl, White Gold z tyłu i karzełek (WWx(WMxDR))x(LSxDR):

picture.php

Pierwsza z nich, bardzo pyszna, przy ścince/revegu pokazała nieco purpury:

picture.php

Pozdro!

zielonylasss

guerilla grower
Veteran
Ciężarna NHU. Taaaak się cieeeeszę hehe

picture.php

picture.php

i cudownie kwitnące Glorie

picture.php

picture.php

picture.php

pozdro1410

P.S. Dajcie znać czy pyłek doleciał...

daniels

Member
Połowa września, pierwsza panna ścięta, reszta dochodzi z pomocą melasy i biobloom. Uprawa 100% organiczna, plon może nie powala ale zapach i smak rekompensują wszystko

reszta fotek w albumie

jahjahbinks

New member
Emanko wszystkim z racji rze jestem tu nowy i chcialem sie pochwalić moimi radisciami zaczne od poprzedniego pierwszego sezonu wyglądalo to tak

pierwsze pestki znalezione w przepieknych topach ciemno zielonych podchodzącyy pod niebieski mysle że to coś z Marock'a lub Northen Light J.N.

jahjahbinks

New member

wygłada to tak :D pewnego razu odwiedzam spota a tu leży caly kszak jeno dwie galezie sie ostaly ale za to jak wyrosly i smakowały jak myslicie co to może byc za odmianka ?