As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
A widzisz. Pierwszy raz pobierałem klona w stadium zaawansowanego flo. Tak myślałem ze to.
A tak poza tym to reveg dobra rzecz. Szczegolnie jak się trafi coś bardzo fajnego a mamy tylko jedno czy dwa ziarna
Atak pleśni nauczył mnie zeby wybierać ''przewiewne'' spoty
[Quote = lipasss; 2723252] widzisz. Pierwszy raz pobierałem klona w stadium zaawansowanego flo. Tak to ze myślałem.
A tak poza tym do reveg rzecz dobra. Szczególnie jak się trafi coś bardzo fajnego mamy tylko jedno czy dwa ziarna: D
Kilak szotów na szybko ode mnie. Strasznie wiało i ciężko było zrobić zdjęcie.
Pogoda równo z przyjściem kalendarzowej jesieni zrobiła się szara i ponura.
Do tego smutne, jesienne liście z dnia na dzień opadające na ziemię przygnębiają.
Przeglądałem je i znalazłem prawie na każdej zalążki pleśni. Proszę o pomoc jak temu zapobiec?!
Tylko to mam na sensimillę i nie chciałbym zawieść się bo zapach mają ultra słodki!
Early Special #one
Early Special #two
Nie mogłem się powstrzymać, żeby nie pokazać tego zdjęcia.
W rzeczywistości topy te są dosyć luźno ułożone, ale co potrafi flesh, hehe
KOM x NL
z góry..
i od dołu..
Obie ES podlane Ripenem. Daję im nie więcej niż tydzień/góra dwa.
KOM x NL otrzymał porcję GHE Flora Series na zaawansowane flow.
Zostanie tyle na ile pogoda mu pozwoli.
No i oczywiście o ile ten cholerny grzyb nie pochłonie ich!
Siema. ostatnie podrygi nasze a potem zima i czekanie na pierwsze cieple dni..ehhh ale nudzić się nie będziemy
Oasis x Lr jeszcze rośnie
główny szczycior zaraz po ob ciachaniu
i już się zasusza
Co jak co suszyłem już nie jedno ale to wali STRASZNIE mimo iż już podeschło trochę
Pozdro Peace
Panowie u mnie sezon 2009 zakonczony kompletną porażką...
1 spot zniszczony, a z drugiego ktos wszystko zajebał .
Jedyne co zebrałem to krzak w całości zapylony ze spota na pestki, zobaczymy ile tego wyjdzie..
Przepraszam ludzi od którzych miałem ziarno za brak zdjec, bywałem na spotach sporadycznie, miałem je obfotografować na koniec i wyszło jak wyszlo..