What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Ci??? 2009 - Polska Rulezz!!!

PioK

Member
ssynekk, chyba kazdemu sie chyba kreci ... oby to byly lzy szczescia ;]

nie wiem jak u was ale u mnie to zdjecie wywoluje bardzo romantyczno-erotyczny nastruj... magia zakleta w nieostrosci...
IMGP9761.jpg

szroni sie
IMGP9765.jpg

zachodzik
IMGP9812.jpg

cos czuje ze za niedlugo na lisciach pojawi sie piekna zlota jesien ... juz widze... uroczo bedzie wygladac w promieniach slonca ;]

jedziemy ostro w tym roku z tematem ;] oby tak dalej i niech Maria wam sny koloruje ;]

tredowaty

Member
aż ślinka cieknie jak tu sie zagląda :D mniami
szykuje sie ciecie na weekend

a tu wciąż puchnie poczekamy sobie jeszcze trochę na filecika

Pozdro Peace :abduct:

P

piterr

pieknie pieknie :) za niedlugo wrzuce fotki z drugiej czesci harvestu, zostaly diwe male palki narazie, do kolan, moze troche wiecej ale za to piekne topiszcze mają i pieknie oblepione ahhh

T

thcfanatic

picture.php

siemanko w koncu udalo mi sie znalesc czas na odwiedziny:) sampelki zebrane mix chemika bardzo fajnie wyglada i pachnie zalany zywica

powiedzcie ile czasu dajecie jeszcze tej pani
picture.php

a ile tej :D
picture.php

ta ostatnia to [Early Skunk x Chemdog DD] x Early Skunk
zapach zapiera dech w piersiach naprawde cos pieknego:)

sory za foty jak zwykle na szybko ale lapie male schizy na miejscowach

jeszcze raz prosze bardziej doswiadczonego hodowce by ocenil kiedy najlepiej sciac
pozdro

el023

Member
bardzo ładnie tutaj ^^ :respect:
dorzuce swoje :2cents:

out 5 sztuk, nlx z klona i elnino z nasion. wszystkie potrzebują jeszcze sporo czasu. mam nadzieje, ze nlx zdoła dojść, choc pewnie nie bedzie lekko.
dużo różnych insektów żeruje, znowu mączniak [grzyb] siada miejscami, jutro w planach miejscowy oprysk chem :x ... sorry za jakość fotek.

a pod hps aktualnie 30 dni [20 flo] armageddon - klony, matki z nasion fem. (fotki srzed 5 dni)
ładniejsze sztuki.:

całość:

tym razem hps600/1.2 sqm. żarówka jeszcze stara, widac juz dlugo uzywana, ale planuje zaopatrzyc się na dniach w nową :bandit:
jak widać część chorowita, w tym dwie bardzo niskie, marne karły. problem pewnie z podłożem - zmieszana 50/50 stara/nowa ziemia. u 5/11 roślin jeszcze na vegu zaczęły sie kłopoty po podaniu podstawowego nawozu [organic], wyglądało na niedobór P,K [raczej zablokowanie po przedawkowaniu niż brak w podłożu]. zrobilem flusza, roznie zareagowaly... ale dalej (mniejsze lub nie) oznaki (tych i innych) niedoborów.. piją wyraźnie mniej wody niż zdrowe, podlewam je 2-3 razy rzadziej ...

ciepłej i słonecznej jesieni życze! powodzenia, pozdrawiam!

W

warr25

no i lecimy dalej
* Uwielbiam mega jackberry geny x niebieska kronic herijuana i
* [url]http://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=9534&pictureid=178128[/url] [/ IMG]

[IMG]http://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=9534&pictureid=178130

O

OrganicShowmen

Pieknie tutaj. Nie wiadomo co pisac :joint: Gratulejszony tym ktorym sie udal sezon. U mnie na razie kuracja ripenem na wybranych roslinach. Dolistne karmienie pk+ gwarant na szarą plesn [zapobiegawczo]. Nie jedno juz w swoim zyciu widzialem i wiem ze ta plaga moze nadejsc i zaatakowac w kazdej chwili. Pozwoli przyzwyczajam je do zakonczenia zywota pod tym pieknym sloncem :rasta: W pierwszej kolejnosci Big Bud dla was z kilku roznych widokow.

Bez watpienia najpiekniejsza, cudowna wrecz roslina. Jak ide z piwkiem tam gdzie ona rosnie to siedze tam min. godzine :friends: Geny wspaniale, dobrze ze kule sie tworza. Zapach mhmmm :woohoo: typowy holender. Jeszcze nie palilem, ale juz niedlugo bedzie mozna ciachnac cos na sprobowanie.

Selasie Sativa, juz scieta. Wspanialy sprzet, klepiacy i monstrualne ilosci zywicy. Przynajmnie u mnie. Rosla w miejscu gdzie jest tyle slonca, ze murzynowi z afryki byloby dosyc :)

Drugi big bud w zupelnie innych warunkach. Wsrod pokrzyw i pelno dal niego slonca po godzinie 15. Widac, ze jeszcze troche mu zostalo, ale przy takiej pogodzie nie widze problemow.

A tutaj cos bardzo fajnego w zapachu, ale niestety nie jestem pewny co to jest. Przez moje lagi zapomnialem podpisac tego planta i teraz nie pamietam. W kazdym razie obowiazkowo kule juz sie tworza. ES x Early tatusiem, a bongi jakie produkuje mozna porownac do mini piąch. Tak jest nie ma zartow, plant 100% :rasta:

Early Dog x Early Skunk od Hot'a. Tutaj pozne kwitnienie, ale jak pogoda sie utrzyma [plus podziala gwarant] to beda piekne boby okolo 20.X Nie ma co lekcewazyc sprzetu od Hot'a moze i pozne, ale naprawde szybko sie zbiera. Zapach super slodki. :chin: dziwne jak na skuna.

Pozdro 4all i powodzenia. Zadnych zlodzieji i plesni :noway:

D

darek648

Kali mist obie już gotowe tylko czekam na pestki pozdro dla dla dawcy pyłku Bangi Haze/E-rocket/Danish Passion x Purpurea Ticinensis dodam że obie zapylone

picture.php

picture.php

i druga kali

picture.php

picture.php

early skunk x chem dd x early skunk od hota wreszcie zaczoł kwitnąć

picture.php

picture.php

purpe peace/red erdbeeer x deep chunk/erockets/danish
picture.php

picture.php

picture.php

maroc x wczesne a dopiero zaczyna sie zbierać strasznie późne feno a krzak ma jakieś 2m i 1,5m rozłożystości
picture.php

maroc x wczesne lub purpe peace/red erdbeeer x deep chunk/erockets/danish
lub bo nie pamiętam co to :) ale bardziej bym sie skłaniał ku pp jak myślicie ???
picture.php

picture.php

co się w tym temacie wyprawia przepiękne rośliny :yoinks: ładnie wszyscy dają pozdro i wszystkim udanych zbiorów

ssynekk

Well-known member
Veteran
zdjecia kiepskiej bardzo jakosci ale narazie lepszych nie mam wiec tez cos pokoloruje zostala mi w sumie tylko ona

duzo z tego nie bedzie ale jak na takie warunki to lepiej miec cos niz nic
pieknie jedziecie!!

V

vod

U mnie w ogrodzie susza i głód :/

GfxV wczesne feno:

BHxGGx?? w kilku różnych stadiach. jedna, która nietopowana urosła w kulę, pieknie oszroniona:

BH i NepJam wczesne feno:

Latest posts

Latest posts