What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Ci??? 2009 - Polska Rulezz!!!

Silas

Member
Veteran
Ale wam outy obrodziły...sezon perfekt...całe lato mixowane upalnym prażącym słońcem i nocnymi burzami...jesień piękna i sucha...dopiero ostatnie dni deszczu nieco dały...BOSKO!!!
A ja...kurde z braku czasu zapuściłem w cholere swoje topy;P
SDxOGK i jej siła wzrostu mnie rozjebała....zapomniałem się nieco...zapuściłem trening...i dozły z topami DO SAMEJ SZYBY!!!!!!! ale o dziwo nic się nie przyfajczyło :) Cindy już mroźne klimaty łapie...obsypuje cukrem i pachnie cuuukieraskami....żyć nie umierać...tylko kiedy ja to jarać będę? Ostatnio ani czasu na melanże ani chęci na jaranie wieczorami.

pampers

New member
Dobra skonczyłem z uprawą w tym roku.To miał być mega zestaw by pampers i chyba się udało.

Bedę się zegnał z tym działem i bede was odwiedzał czasem.

Podsumowanie:
Pestki wykiełkowały 5 kwietnia
Na outdoorze od 15 kwietnia
Scinka od 15wrzesnia do 1pazdziernika
Nawozy to azofoska+steropian,big bud od dr.hornby, planton K,ripen

Passion #1
picture.php

Easy Sativa
picture.php

picture.php

Shaman
picture.php

picture.php

Moj album fotek z outdoora 2009
http://www.icmag.com/ic/album.php?albumid=6933

:dueling: see U on a next outdoor 2010 :dueling:

Yo-Ge

Active member
Witam ICmag po dluzszej nieobecnosci:wave: Nadrobilem kilkadziesiat stron tego thread'a...hyhy, zielen przed oczami przez kilka godzin:abduct: Jestem pod wrazeniem Waszych pociech...zadna inna sekcja tak nie daje:laughing:
U mnie dawno po harvescie, wyszlo mi z tych krzaczkow ok. 100g, zaden rekord ale jakosc to nadrabia:bongsmi: Sensi Star zrobila mi przykra niespodzianke, gl. szczyt po rozkrojeniu okazal sie troche nadgnity i musialem czesc wykroic.
Fotki z samego harvestu ma tylko Herer:

l7i6f4bdix0wo9ui9wdu.jpg

f975ey079h1rg4vjatjo.jpg

ud9mmhvt6qkwgp7o5ik.jpg

Pamiatkowe zdjecia i tak juz wybrakowanego suszu, Herery:
v4te4a3nja3wg2mabvb.jpg

ttyg4zc8v81yxs7hqs12.jpg

Lavender:
2mlyo0i7hoq539axm5m1.jpg

Sensi Star:
c60xhhv5kzk51cw0ek5.jpg

Szczypta wytrzepanej esencji Jacka Herera:
y4bk9pr0057iwyj797yo.jpg

jy6jsivj89yt5v3x94q.jpg

s8odbw729hqwvo876zs.jpg

Pozdrawiam!

stolarz44

Active member
Widze ze wiekszosc juz po harvescie, a Ci co jeszcze nie to zycze jak najlepszej pogody.
Troszke ode mnie
picture.php

Wlasnie wrocilem ze spota i scialem ostatnio swoja dame. Sezon out 2009 jak dla mnie zakonczony sukcesem Teraz czas na obieranie:D
picture.php

Pozdroo Załoga!

57fun

Member
biednemu zawsze wiatr w oczy :(
Ciesze się waszym szczęściem do miejscówek, braku zwierzyny i wszystkiego :( po 4 sezonach na outcie i łącznie zbiorach 30g rzucam to gówno... ratuje mnie tylko nowa szafa ale to dopiero na świeta :(
Pisssss

tredowaty

Member
Siema Pięknie cudo miód malina ;) niech teraz ci co szydzą wybałuszą gały :p
ze w Polsce tez się tak da jak nie lepiej stary :) pięknie dajecie ekipo cala :joint:
i coś ode mnie fiolecik poszedł pod kose pogoda się zepsuła i wydawało mi się ze jemu tez już wystarczy :)
tuz przed ścięciem

zaraz po

i przed pakowaniem :)

i wiaz czekamy na kolezanke fiolecika co jeszcze jej z tydzien daje .
oraz EDxES no liczę ze październik nie będzie jakiś straszny i wystoi może jakiś zajefajnych bobów już nie da ale patrząc na ta żywice to warto poczekać :p

POZDRO :abduct:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
szacun growerzy !
hodowca bracie wyczytac morzna ciekawe sprawy o twoich plantach hehehe ale jednego jezzdem pewien ze to w PL ??? tak??? gratulacjie i powodzenia .
Azzzzzz glos oddany i trzymam kciuki , ogrod jak z marzen kolorowo odlotowo - pozdro bracie

ja dostawie fotke z przed 2 dni
wiecznie glodna amnesia...
picture.php

picture.php

a tutaj cos co lubimy najbardziej , mlode kfiotki zaszronione po lokcie , HC watpie ze przegladasz - ale mimo to dzieki bracie
picture.php

juz kiedys bylo napisane jak robic kolorowe planty ( ZZ urzywa farbek , cyt ...) teraz odslonie rabka tajemnicy i dopowiem ze pastuje je co 3 dni pasta do butow - KIWI - hehehehehe
picture.php

picture.php

pozdro ekipa

p.s. znam odpowiedzi na duzo pytan , ale nie potrawie w prost powiedziec jak to sie robi ....

PioK

Member
ziel-zielona, ten chemDDxSensiStar wyglada na mega-mocarza ;]

u mnie tez pomalu do przodu... chociaz przez pogode ostatnio troche przystopowalo ;]
IMGP9908.jpg

[m8]

Member
Veteran
WW
picture.php

picture.php

picture.php

ERD/PUR#1 x ERDPURT
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

HTC DC/EROCDP x B3n7erdpurt/royal dane
picture.php

TEHERAN DEVIL x EROC/DP
picture.php

picture.php

purple pece/erd x erdpurt
picture.php

helvetica x early durban
picture.php

maroc
picture.php

picture.php

es x [es x e]
picture.php

:wave: :joint:
picture.php

Silas

Member
Veteran
Piknie sie outdoorzy ;D Tylko się chłopaki nie przejarajcie ;) Ja dopiero jak wyluzowałem doceniłem ogarnięty łeb..i dostrzegłem słabą pamięć do cyfr:D
Ale ch0j tam pam param pam :D Rolnik jestem..i dalej w tą grę gram!
SDxOGK przy braku zainteresowania...przerasta moje oczekiwania ;P i robi monopol w boxie ;P
Dokładnie 21D 12/12 (3ci tydzień)
picture.php

picture.php

picture.php

Cindy...standard...pierwsza zakwitła...i pierwsza się szroni :)BLING BLING i błyskotki;D
picture.php

picture.php

picture.php

Tu się coś jednej dzieje...niby potasu głoda ma...ale karmiona jak każda inna...więc OCB...
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

PioK

Member
Silas, widze ze ekstra krosik rosnie ;] do tego ladnie upakowany... zycze 1g z Watta jak nie wiecej ;]

GfxV
IMGP9928.jpg

Latest posts

Latest posts