What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Ci??? 2009 - Polska Rulezz!!!

A

ares420

o kurdeeeeee co nowa strona to ładniejsze kwiatki :respect:

Ja zciałem wczoraj głównego topa i kilka najbardziej dojżałych bocznych AK47 od Serious Seeds :)
Reszte ścinam za tydzień.
Odmianka bardzo przyjemna na nasze warunki :smoke:
Oblana ogromną ilością żywicy mmmm :D
Liście ponabierały purpurki od porannych mgieł i spadków temp.
Jest to zdecydowanie najmocniejsza ganja jaką wyhodowałem na dworze :)
Krótko mówiąc - jednostrzałowiec.
Minusem jest, że straszny z niej dusiciel... nie da rady przetrzymać dłużej bucha niż kilkanaście sekund bo dosłownie można wypluć płuca :D
Jak poczęstowałem ziomów z osiedla to mówili, że to skun namaczany w eterze :D hehe

Na pozostałych miejscówkach dawno nie byłem pewnie w weekend się wybiorę.

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Główny szczyt na tle plecaka

picture.php

i bez głownej pały

picture.php

pozdro i życzę udanych zbiorów :friends:

tomato

Member
Veteran
no kwiatki piekne, ale pogoda sie jakby popsula :joint: czekam na zlota jesien
i trzymam kciuki za te wszystkie kwiatki :D jest co ogladac hehe

kanibal, jak jarasz material sciety dzien wczesniej to sie nie dziw ze gryzie :abduct:
potrzymaj ze dwa tygodnie w lodowce, ja wkoncu sie pozbylem tego syfiastego posmaku, wchodzi gladko :D

picture.php

pozdros :wave:

padkontrol

Member
Veteran
bangi haze\erocket dp x purpurea ticinensis dalem jej extra tydzien.

picture.php

picture.php

picture.php

Zapach jest poprostu niesamowity. Cos jak guma rozowa orbit z delikatna nutka zielonych winogronow :)

Pzdr
pad

pampers

New member
Kanibal tym AK to mnie zaskoczyłeś.K+ 4U.

Moje shamany.Troche się rozczarowałem z tymi corssami bo jak widać nie jest fioletowy.Zdjecia zrobione 2 dni temu.Dostały dawke ripena

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

hodowca

Active member
Veteran
28.09 Orange Budsy już scięte :

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Mikada cały czas dojrzewają ...

picture.php

Pozdro :joint:

Edit: Tak ,tak jak mówiłem zrobiłem pestki z tych wczesnych orange budów oraz ob x maroc

niestety bokrykam sie z ogromnymi niedoborami. W nastepnym roku nie robie juz dolkow samych, rosliny beda w donicach albo w workach... Leje im nawozu i nic... dolomitem podsypalem tez nic, nawet budsy nie chca rosnac.... jako ostatni ratunek rozleje dzisiaj litr biocanny na 10 plantow, moze to cos zmieni. Ziemia kiepska bo glina, wiec bralem tam ziemie kupna, ale widocznie jakies kwasy czy cos musza przenikac i cos hamuje rosliny. Na wegu rosly jak oszalale, moze przyzwyczaily sie do azotu bo mialy azofoske....

dsc02298y.jpg

dsc02304df.jpg

dsc02315tx.jpg

dsc02322yb.jpg

dsc02336e.jpg

dsc02356i.jpg

na fotkach tych mocnych niedoborow nie pokazuje bo az wstyd, planty sa zolte i brazowe az.....

Bfc

Member
Z dnia na dzien nowa strona, coraz bardziej kolorowa :respect: K++ gdzie tylko moge, podziwiam kazdy jeden krzak :)
Ostatni z którego moze cos byc, inne dopiero zabieraja sie za flo wiec bez fot. Juz nie w "Nasze Niepokoje" a tu...
picture.php

Tu na dole rosliny widac tamte gąsienice
picture.php

picture.php

Robactwo, a raczej chyba juz jego brak, teraz napewno bo roslina zostala ladnie oczyszczona.
picture.php

picture.php

picture.php

Dzieki raz jeszcze i pozdro :woohoo:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
CALA POLSKA SIE ZIELENI
poprostu masakra , outy z roku na rok coraz piekniejsze , tak trzymac , sadzic co rok palic jak smok ! pozwole sobie cytnac.

ja dostawie cos z szafeczki ...
picture.php

picture.php

taki szczytowy lisc ,

pozdro

DrSmoke

Member
Veteran
Genialne rośliny! Napatrzeć się nie można jakie to cudaki wychodzą.
Ja dzisiaj zrobiłem przeciwgrzybiczny oprysk moich maleństw. Na dwóch
z 5u plantów zalążki tego cholerstwa już zidentyfikowałem i usunąłem.
Wielkie pozdro dla mistaP za pomoc. Fota specjalnie dal niego. :joint:
4 pałki Early Special i jakoś koleś z niewiarygodnym bananem na mordzie :D

picture.php

Tu już kwartet:

picture.php

Oszroniona KOM x NL

picture.php

I dwie Early Durban'ki :] które nieźle mnie zaskoczyły prędkością puchnięcia i zapachem. Mhhmm...

picture.php

Równie ładnie oszroniony szczycik ED'ki

picture.php

O

OrganicShowmen

Ja tez mam takie planty i jakos nikt mi nie mowi ze jestem jakims przechujem czy cos. Wystarczy dobra ziemia przygotowana dobre nawozenie no i oczywiscie genetyka pod nasze slonce nie tam jakies wynalazki. Hodowca jak widac spelnil wszystkie warunki plus mile widziana reka do roslin troche milosci i masz krzaki. Faktem jest, ze pogoda tez dopisala w tym roku lato naprzemian slonce i deszcze a jesien sucha i bardzo ciepla oraz pelno pelno slonca. Przynajmniej tak u mnie bylo. Planty porosly piekne. Gratulejszony dla kazdego kto dotrwal i skosil i powodzonka wszystkim co jeszcze cos 3mają na dworze.

^^Prawdopodobnie jest to Big Bud ktory upodobal sobie Holenderskie laki. Pieknie rosnie i nabiera super kolorkow. Zapach swietny, bardzo przyjemny.
Pozdros amigos
:joint:

Bedouin

Well-known member
Veteran
Organicshowman kurwa jestes przechujem, przechujancie krzaki :yoinks: :yoinks: :yoinks: sorry nie moglem sie powstrzymac :D Nie no pesik masz racje chociaz troche doswiadczenia tez robi swoje...

hodowca

Active member
Veteran
Cieszę sie z Waszego ,aż tak duzego zaintereowania moimi pestkami ;) Sam nie przypyszczałem sadząc je w tym roku ,ze będą aż takie wczesne:)
Dla tych co cały czas piszą mi pmy z pytaniami o breedera-przypominam : jest to ta sama odmiana ,której opis znajduje sie w PL.Strainguide na stronie 5 -tylko ,że są to poprostu pestki f2 (już reular) ,które same się wtedy wytworzyły na roślinach...

Tutaj mam jeszcze kilka innych fotek topów z innych phen -wszystkie są tak samo wczesne(jeden tydzień pozniejsze) i mają bardzo grube,zbite topy ,które dają niesamowity plon z rośliny! :woohoo:

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Myślę ,ze cross Ob x Maroc będzie jeszcze bardziej żywiczny niż sam Ob ;) :joint:
pozdrowionka

ssynekk

Well-known member
Veteran
moj maly prezent na dzien chlopaka...

to moja okienna dama :D powoli do przodu zabralem jej jedna odgalezienie bo nie moglem wytrzymac jak widze te wasze fotki na forum :D teraz suszy sie powolutku
roslina juz prawie caly czas w domu zapach w pokoju...jak dla mnie boski :)

Latest posts

Latest posts