As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Siema. Niektórzy już skończyli niektórzy są w trakcie a pięknie tak to tu dawno nie było ..i ja tez cos tne ale i będę czekał pewnie do przymrozków z ES x ED powiem wam je już ładnie sie zabrał za kwitnienie i leci bodajże 3 tydzień fotki w niedziel jakieś załatwię a na razie ostatnia z pan gatunku
MxE
Pozdrawaim Peace
Super lecicie , napiszcie mi coś więcej o tych moich crossach , proszę:] Będę mieć motywację co by pestki skubać , a jest tego trochę hehe Napiszcie co za ziarno robicie , w temacie breedingowym !!
Witam-pięknie dajecie panowie
U mnie w tym roku niestety bez maroka ale nie jest żle.
Purple1:
Passion#1:
Passion#1 drugi:
I na koniec miejsce zbrodni pod krzakiem
ES x W - bardzo zbite szczyty, indyjkowata wersja. Zapach to ogromny atut -rewelacja, slodycz, ciasteczka. Nie potrzebuje duzo slonca bo urosla w zacienionym miejscu! Plantator z czyms to kojarzysz?
Witam wszystkich growerów
Super jedziecie z Outem jak i Indorem.
U mnie pogoda wyśmienita od 2tyg od rana do wieczora praży słońce a deszcz padał 2 razy.
Raz na kilka dni podlewam planty wodą, już nie nawożę do końca sezonu.
A tu kilka fotek Ak47 około 45 dzień flo. Sativa pheno - topy niezbyt zbite ale ogromne i oblane dużą ilością żywicy ;D
Zapach haszowy z nutą cytrusów po prostu rewelacja...
Ostatnio skubnąłem sampelka i jak dla mnie już kopie bardzo mocno To ciekawe co będzie za 2tyg bo tak planuje ją kosić
Szukam ludzi chętnych na przetestowanie nowego automata (cross), najlepiej jesli ktos od razu po dostaniu moglby skiełkować go i wrzucic do boksa. Cel to fotki i opis odmiany. Wiecej info na PW
pieknie chlopaki jedziecie! ja w koncu odzyskalem neta...jeszcze oplakuje swoje straty...bylem ostatnio na miejscu zauwazylem ze zostal mi jeden big bang femi zaczal kwitnac ale watpie aby duzo z niego wyszlo, jak moja okienna panienka wyzdrowieje (przenawozenie) to zalatwie aparat i zrobie fotki
pozdrawiam cala ekipe! naprawde super fotki...a mi lezka tylko sie kreci