As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
@5 palców, przykra sprawa, tym bardziej że planty wypieszczone i zadbane, no wielka szkoda, zielonylasss też stracił kilka krzaków, i pewnie każdy z Was wie jak to boli, k....a jak jak nienawidzę złodziejstwa, roślina jest magiczna i wyzwala prawdziwe uczucia, jedyne wyjście z sytuacji to uprawa w domu dla własnych potrzeb, pozdrawiam wszystkich niekradnących, pozdro top((
i jeszcze jedna sprawa, jak jesteście na krzakach i są ok, to nie czekajcie tylko tnijcie bo za tydzień może ich już nie być !!!!!!!!
Pierwsze jesienne palonko purple peace/red erdbeeer x deep chunk/erockets danish passion zielone pheno i do tego szybkie, dlatego całe zapylone na nasiona Podczas uprawy pachnie tak ziołowo typowo, po wyschnięciu wali ziemią, haszem. Mam jeszcze jednego planta tego crossa i jest fioletowy i późniejszy Dzieki weedsmoker
Ehh... co za kraj Finger jestem z toba bracie
a temu co to wzial zafundowal bym betonowe buciki
WDR ladnt ten twoj leb... trafilo ci sie inne pheno niz mi w tamtym roku i ciesz sie bo moje praktycznie nic nie kopalo ;]
a oto on :
Przydrozna siejka, zlodzieje nie sa glupi, sieji nie rusza tylko kradną nasze krzaki. Mam nadzieje ze moje poletko przezyje, kreci sie tam masa rolnikow, rekordowego roku zniknelo mi 18 z 20 krzakow