What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2008!

G

Guest

121252948564864.jpg

O

OrganicShowmen

siemano :rasta:,
widze ze wszyscy bardzo ladnie outdoor a najlepiej Hot Cargo tym razem :bow:
uszanowanie. Niektorzy nawet wspaniale :D:yes:
Ja bylem u siebie zobaczyc co i jak. Wybrałem sie z nawozem na grow bo to juz ponad drugi tydzien odkad wyrosly kielki. Widok bardzo ladny, wszystko zdrowe i zielone. Nie mam problemow z zadnymi szkodnikami [to az dziwne] :D

Najlepiej rosną outdoor mixy z Sensi Seeds i moje oraz niektore Early Pearl. Tak dokladnie to prawie wszystko rosnie swietnie. Jest bardzo dobra pogoda. Pada i naprzemian slonce swieci bardzo mocno. Teraz zacznie sie porzadny wzrost cos mi sie wydaje. Oby bo patrze bo kolegach to jada naprawde monstrualnie :D oł jea :rasta::yes:

pozdro Organic

Last edited:
G

Guest

Pes scigamy sie? ;D
W ogrodzie rosnie mi...

maroc
22188HPIM6893.jpg

22188HPIM6892.jpg

erd/es
22188HPIM6890.jpg

pzdr!

Last edited:

PioK

Member
" ... Bo w ogrodzie rośnie pnącze
w dzikim winie świat się plącze
bo w ogrodzie dzikie wino
kto je tutaj siał dziewczyno
kto je tutaj siał

Powiedz kto mógł zasiać to
dzikie wino
może to zrobiłaś ty
ej, dziewczyno
po co tu zasiałaś to
dzikie wino
po co je tu dałaś ..."

to zaczynamy ;]

1.ladnie wyglada ale za zdrowe nie jest
imgp3789ss0.jpg

2.
imgp3790ia2.jpg

3.
imgp3764jy7.jpg

4.
imgp3765qb3.jpg

5.
imgp3774je0.jpg

6.
imgp3778dq5.jpg

7.
imgp3781pz1.jpg

8.
imgp3780cg6.jpg

9.
imgp3785ga5.jpg

10.
imgp3787dz9.jpg

11. a tym wszystko podlewam
12883913kw6.jpg

pozdrawiam ;]

bogusik2

Member
Franc super nasionka z nich beda :) sliczne roslinki :)
Innym tez K+ bo naprawde zdrowo tu i slicznie w tym roku :)
Zeby troche cieplych fotek wzucic tez by nie zaszkodzilo hehe :>
U mnie obróbka kolejnego simpla.. slodki, specyficznie (idealnie) wysuszony i ten sam poznawalny curring :D kolejny masterpiece spod reki naszego kolegi :)
Hashberry all the way man! :D

12128aaaaatopki_hashberry.JPG

12128aaaaatopki_hashberry_1_.JPG

12128aaaaatopki_hashberry_3_.JPG

12128aaaaatopki_hashberry_2_-med.JPG

cropper

Member
Moje krzaki uchroniłem wpitymi, nagiętymi patykami i obwiązaną o nie żyłką. Wygląda to Ciekawie i raczej jak by jakiś zwierzak( potwór ) a dużo jest u mnie na łące takich niedobrych kolegów których chciało by zawitać i powąchać krzaki, może sobie pociąć mordkę :D :) zdjęcia postaram sie dać za parę dni :) wstydzę sie trochę roślin bo wysadziłem je dopiero gdzieś miesiąc temu i są trochę małe wiec może poczekam aż podrosną i dopiero będę mógł się czym pochwalić :) ta siatka przypomina nawet trochę outdorowego scroga :) Robił z was ktoś może taką siatkę na out ?
Pozdrawiam cropper (usem)

Cinnamon

Member
@cropper scrog na dworze ;) Póki co żaden Polak z tego co widziałem nie próbował z niczym takim... Sam bym się pobawił ale nie mogę już sadzić w ogródku nic :-/.

@PioK artystyczne zdjęcia jak zawsze ;) Ładnie, ładnie ale daj im więcej papu :).

Peace iG... :kissass:

cropper

Member
jak by ktos miał jakies zdjecia co do scroga na out chętnie był zobaczył jak to u innych by wyglądało.

@Tommekk18 jak bys pamiętał gdzie to było na hyperze to mogłbys wysłać linka :)

hodowca

Active member
Veteran
scrog na dworze? to jakas bzdura! nie ma to najmniejszego sensu. scroga robisz po to aby lepiej oswietlic szczyty w domu. a na out? po co to robic?chyba ten koles mial problem z wysokoscia roslin.....
ogolnie na out dolne i gorne partie sa tak samo oswietlone....i zreszta lepiej niepotrzebnie nie stresowc roslin-puszczone wolno rosna wieksze i silnijsze

Gandzior

Member
co jeden to lepszy, SCROG'a to typowo indoorowa metoda, można zrobic ją outdoor, ale po chuja ? na dworze rób - SUPERCROPPING - więcej zbierzesz i mniej przypałowo bedzie to wyglądać

Budd

New member
Dlaczego nie ? Dobra metoda na większą ilość dobrych szczytów z planta zamiast jednej rakiety i wiadra popcornu. Ciekawe wykorzystanie tej metody :

-http://www.playbud.com/contents1.htm
(Outdoor SCROG--maximum yields from your grow)

-http://www.icmag.com/ic/showthread.php?p=549797

Wystarczy szukać nie szczekać

Time will tell ...

Last edited:
G

Guest

:wave:

Wielki szacunek dla Was panowie za naprawde piekne okazyw tym roku! hehe
Kazdy jedzie bardzo wysoko!! !hehe:D Powtarzam kazdy!!!:D

Uf! W koncu zebralem sie, tydz temu...przygotowalem dolki wszystko czeka na wlascicielki...:D:D w nastepny weekend planuje desant hehe... :D
Wszystkie rosliny maja sie dobrze,2 tyg temu przestawilem im na 24/0 i ladnie zaczynaja reveg... w nastepny weekend musze je wysadzic i wstrzelic sie w te najdluzsze dni:D.
Czesc samiczej zagrody oddalem w slusznym celu!!!
Ale bede mial nad nia kontrole...:smile: Tak czy siak bedzie zielono...heh!!!

16863lr-topek-med.jpg

g.a.p girl - impresja heheh...
16863g_a-med.jpg

:wave:

Last edited:

tomato

Member
Veteran
lol, alijah ale szron !

u mnie roslinki daja rade, jedne wieksze, drugie mniejsze, ale wszystkie piekne !
dwie najstarsze pokazaly pre - mam juz dwie dziewczyny ! tej na fotce odgryzlem stozek wzrostu na 7-mym pietrze bo niestety zapomnialem nozyczek hehe.a i jeszcze wszystkie dostaly ekolista :) no zobaczymy czy daje takiego kopa..

najwieksza laseczka
2208521_06_08_shot2.jpg

i easy sativa - dzieki z-z !
22085es_21_06_08.jpg

pozdroooo :rasta: