ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
siemano ,
widze ze wszyscy bardzo ladnie outdoor a najlepiej Hot Cargo tym razem
uszanowanie. Niektorzy nawet wspaniale
Ja bylem u siebie zobaczyc co i jak. Wybrałem sie z nawozem na grow bo to juz ponad drugi tydzien odkad wyrosly kielki. Widok bardzo ladny, wszystko zdrowe i zielone. Nie mam problemow z zadnymi szkodnikami [to az dziwne]
Najlepiej rosną outdoor mixy z Sensi Seeds i moje oraz niektore Early Pearl. Tak dokladnie to prawie wszystko rosnie swietnie. Jest bardzo dobra pogoda. Pada i naprzemian slonce swieci bardzo mocno. Teraz zacznie sie porzadny wzrost cos mi sie wydaje. Oby bo patrze bo kolegach to jada naprawde monstrualnie oł jea
Franc super nasionka z nich beda sliczne roslinki
Innym tez K+ bo naprawde zdrowo tu i slicznie w tym roku
Zeby troche cieplych fotek wzucic tez by nie zaszkodzilo hehe :>
U mnie obróbka kolejnego simpla.. slodki, specyficznie (idealnie) wysuszony i ten sam poznawalny curring kolejny masterpiece spod reki naszego kolegi
Hashberry all the way man!
Moje krzaki uchroniłem wpitymi, nagiętymi patykami i obwiązaną o nie żyłką. Wygląda to Ciekawie i raczej jak by jakiś zwierzak( potwór ) a dużo jest u mnie na łące takich niedobrych kolegów których chciało by zawitać i powąchać krzaki, może sobie pociąć mordkę zdjęcia postaram sie dać za parę dni wstydzę sie trochę roślin bo wysadziłem je dopiero gdzieś miesiąc temu i są trochę małe wiec może poczekam aż podrosną i dopiero będę mógł się czym pochwalić ta siatka przypomina nawet trochę outdorowego scroga Robił z was ktoś może taką siatkę na out ?
Pozdrawiam cropper (usem)
@cropper scrog na dworze Póki co żaden Polak z tego co widziałem nie próbował z niczym takim... Sam bym się pobawił ale nie mogę już sadzić w ogródku nic :-/.
@PioK artystyczne zdjęcia jak zawsze Ładnie, ładnie ale daj im więcej papu .
scrog na dworze? to jakas bzdura! nie ma to najmniejszego sensu. scroga robisz po to aby lepiej oswietlic szczyty w domu. a na out? po co to robic?chyba ten koles mial problem z wysokoscia roslin.....
ogolnie na out dolne i gorne partie sa tak samo oswietlone....i zreszta lepiej niepotrzebnie nie stresowc roslin-puszczone wolno rosna wieksze i silnijsze
co jeden to lepszy, SCROG'a to typowo indoorowa metoda, można zrobic ją outdoor, ale po chuja ? na dworze rób - SUPERCROPPING - więcej zbierzesz i mniej przypałowo bedzie to wyglądać
Wielki szacunek dla Was panowie za naprawde piekne okazyw tym roku! hehe
Kazdy jedzie bardzo wysoko!! !hehe Powtarzam kazdy!!!
Uf! W koncu zebralem sie, tydz temu...przygotowalem dolki wszystko czeka na wlascicielki... w nastepny weekend planuje desant hehe...
Wszystkie rosliny maja sie dobrze,2 tyg temu przestawilem im na 24/0 i ladnie zaczynaja reveg... w nastepny weekend musze je wysadzic i wstrzelic sie w te najdluzsze dni.
Czesc samiczej zagrody oddalem w slusznym celu!!!
Ale bede mial nad nia kontrole...:smile: Tak czy siak bedzie zielono...heh!!!
u mnie roslinki daja rade, jedne wieksze, drugie mniejsze, ale wszystkie piekne !
dwie najstarsze pokazaly pre - mam juz dwie dziewczyny ! tej na fotce odgryzlem stozek wzrostu na 7-mym pietrze bo niestety zapomnialem nozyczek hehe.a i jeszcze wszystkie dostaly ekolista no zobaczymy czy daje takiego kopa..