ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
witam wszystkich!!widzie ze nie zwalniamy tepa i zaczyna sie tu robic naprawde zielono ) elegancko,oby tak dalej!!!
hodowca#super te twoje pacany! pieknie sie krzewia
james bond#twoje tez wygladaja zajebiscie,szczegolnie zazdroszcze ci tego indorka!piekna rzecz!!
a to fotki z moich wczorajszych odwiedzin! i moj juz calkiem spory white skunk,podrasowany biohumusem
Moje 2(Ealy Skunk x Chemdawg DD) i jedna roslinka niewiadomego pochodzenia (ale napewno cos dobrego hehee)na obczyznie dzielnie dają rade..... ,miejscowka troszke zbyt sloneczna i sucha ,ale tu klimat jest taki ze ma w lato duzo padac ,wiec mysle bedzie OK.
Jedne duze drugie male dlatego ,bo z czasem decydowalem sie na dozucenie kolejnego nasionka do wody nie moglem sie powstrzymac nie wrzucic....hehe teraz razem są 3 ... mysle ze palonko jakies dobre wyrosnie!
pozdrowionka!
55 dzień kwitnienia rockbudy pachną cudnie o wiele bardziej cytrusowo niz moje wczesniejsze grapki :] a out jeszcze nieodwiedzany ale po ostatnich deszczykach napewno maja sie dobrze:]
7heve i kolejna partia sionek <mejbi z AF>
You must spread some Reputation around before giving it to grunwald again.
Szit.. najchetniej dostalbys od razu 1410 ZAJEBIOZA hehe
U mnie wszystko powoli rosnie.. z GFów powstalo 4 kloniki a one poszly do kubeczków 5l.. jak widac ukorzenione super
Dostalem od ziomka z Hasza prezencik Pierwsze to lepki i smakowity White Russian, Jest tam tez malu topek nirvańskiej WW Wszystko aromatyczne i na cycuś
Pure Power Plant z DP - sama słodycz lekkie energrtyzujące i ladnie wchodzi na oczki tez bardzo lepkie i ladnie, wolno sie pali
Topowy potwór zaciera łapska tez to widzicie? :SD
Łeb węża co nie? co nie? hehehehe ;***
Troszku macrosow hehe juz dawno nie mialem okazji nic pstrykac ..a reka coraz bardziej drży xD pzdr
...a tu wygląda jak murena ale mi wyobraźnia kipi hehehe ;P
Wybrałem sie dzisiaj na spacerek po krzakach , oto co napotkaly moje oczy i nos .
najwiekszy z rudealisow, jedyny ktory rosnie bez problemow od poczatku siega mi do pasa i fajnie pachnie..
ale niestety....
A to jeden z dwoch ktore byly przewrocone przez zwierzaki.Przyjał sie i mam nadzieje ze bedzie z niego dama jak sie patrzy.
Samiec oasisxlr
i jego panna
Finga mix
i cale grono bam x erd purt
Mile zaskoczenie ze strony maroków ktore ładnie zapierdzielaja w gore
i na koniec maroc x early
Jak bede mial cyfroweczke to jakos niedlugo wkleje lepsze foty wszystkiego.
Pzdr.
Byłem ostatnio na spocie w celu podlania krzaczków biohumusem bo wykazywały niedobory ... czy ktoś może sie domyśla co sie dzieje z jedną z roślinek której liście zwijają się ? Podlałem biohumusem i myśle , że bedzie lepiej .
No w końcu znalazłem czas, aby trochę pokolorować. Po suszach w końcu spadł deszcz. Jestem ogólnie zadowolony bo takie roślinki jak mam teraz to miałem w tamtym roku we wrześniu... Tak więc
Spot 1 - 10 x Outmix
Zacząłem je trenować czego nigdy dotąd nie robiłem (fotki jeszcze z przed treningu )
Spot 2 - 6 x Passion i Canadian (nie wiem co jest co)
Martwią mnie jeszcze lisy które ostatnio zagrodziły mi drogę dojazdową na spota. Całe stado i się w ogóle nie boją. Takie list mogą mi coś zrobić ? Mam się bać ?
Gucio uwazaj! z dzikimi zwierzetami nie ma zartow! jest to bardzo dziwne skoro nie uciejkaja i sie nie boją czlowieka. takie zwierzeta moga byc prawdopodobnie chore na wscieklizne!
hodowca: lisy są cwane gnojki... kiedyś nocą spacerowałem z dziewczyną po cmentarzu... i nagle usłyszałem coś w trawie... idziemy 40m dalej..odwracam sie a 10m za nami szedł lis. Byłem konkretnie uwalony.. tak sie wystraszyłem, że wyleciałem na niego z ryjem i uciekł ;D
witam, po fotach widać że pomidorki wszystkim ładnie zapie....ją hehe
ja niestety miałem dzisiaj pecha bo po zrobieniu 3 zdjęć baterie mi się rozladowaly, a następna wizyta bedzie nie prędko, krzaki dostały mocną dawke nawozu i ładnie pną się w góre
ta najwyższa została dzisiaj przycięta, zobaczymy jakie da odnogi hehe
No ładnie wam panowie rośnie ja dzisiaj byłem na jednym ze spotów i z 25 plantow (marocX wczesne)-(durban)-(outmix)-(Whiterhino) od pana P zostały tylko 3 tak się wkur.... że masakra użyłem slimoakolu oraz środek na sarny i nic nie pomógł niewiem czy mi roślinki wjebały te rogate ch... czy te małe pełzajace skur.... ,na 2 spocie zostało mi kilka roślinek od HC (Kalinka)-(romulxSSH)-(ED).
Dziekuje panie HC oraz panie Plant za nasienie teraz to już za poźno żeby motać sobie sionka i sadzić.
Wielki pzdr
zazwyczaj jest tak że częśc roślinek tracimy ale żeby 22 z 25 krzaków !!! każdy z nas zna ten ból, człowiek sie stara, dogląda i nawozi roślinki a tu h...j , najważniejsze żeby się nie załamywać w takim momencie i wyciagać wnioski na przyszły sezon, "wojek" nie łam się brachu !!!
witam
Zajebiscie wam rosna planty panowie
u mnie najlepiej rosnie durban pasion i new purple power nie zostaly zjedzone przez zajace
niestety slimaki dopadly pare listkow :/
reszta pomalu idzie w gore dalem siatke wokolo nich zeby utrudnic zajacom dobranie sie do moich roslinek
No super wam idzie roslinki juz spore macie, Ja troche za wami gonie na razie wysadzilem 1 lr i dzisiaj dalem na out z samego rana Skunk11xBB - 4 roslinki + 2 passion#1 + twxbb
Rosnie na razie ladnie bez wiekszych problemow, zapowiada się konkretnie wszystkie warunki jakie powinny miec maja zapewnione takze nic tylko czekac i patrzec jak rosna w oczach.
Do tego 3xlr poszlo na dwor niedaleko mnie takze luzik jest bo bd mogl je odwiedzac jak i ile bd chcial...
Licze na te 100 g z calej uprawy oby... ;-)
Niedlugo tam foty jak tylko kabel usb nowy kupie.