HOT CARGO said:hehe
super koledzy, super dajecie
a ja sie dzisiaj wybralem na maly spacerek do ogrodu gdzie kwiatki posadzilem chyba w 20 kwietniu. wogle niezadbalem w tym roku co sie dzieja na out z powodu braku czasu. ale mysle ide zobacze moze jakies rosna?
no i jusz niedaleko od spota czuje zapach trawy jak cholera,hehe
mysle nie to pewnie tylko cos w glowie mi sie czuje,hehe
wchodze na ogrodu i widze jusz z daleka szczyty wystaja jak cholera,hehe
kwiatki normalnie maja jusz ponad 6feet,hehe
cos niesamowitego,hehe to wszystko dzieki tego ze w marcu nasypalem tam pelno ruznego organicznego oczywiscie guwienka jakiego tylko moglem znalesc,hehe duzo z kury i wysokie w nitrogen ptaszne guano.teras widac strasznie roznice jak rosna bez niczego i z pomaganiem,hehe
troche sie martwie bo sie strasznie rosciagnely i sie moga teras polamac latwo czy po zginac. bedae musial wiecej donich pszychodzic zeby mi sie nie powalily,hehe
mam dwa ogrody kolo siebie chyba z 10+ kwiatkow. zrobilem zdjecia tylko z jednego ogrodka,taki bylem zjebany ze zapomnialem zrobic zdjecia ,pszypomnialo mi sie dopiero jak jusz bylem za daleko,hehe
nastepny razem bende tam dopiero moze za dwo tygodnie,
zrobie wiecej zdjiec.z tego ogrodu bedzie chyba 5-8 kwiatkow,
o niewiem co jest co ale tam sa early dogi jak i early skunki i sorry ale jusz niepamientam co jeszcze. ale jak zapale to mi sie pszypomni,hehe
peace
Nie wiem kto cię tak okłamał ja miałem właśnie problemy z takimi lampami bo też miałem 3 i chciałem mieć stealth box-a więc zamontowałem 100m3/h wentyla skręciłem żeby go nie było słychać i dupa i tak się grzało...Lampa normalnie wyłączona. Włączę ją, jak coś z ziemi wyjdzie.
3x 23W phlips (ktoś mówił, że się nie grzeją prawie... bullshit :| Temp przy doniczkach 31*C).