What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2008!

PioK

Member
moja przydowmowa ulubienica
imgp3645uf9.jpg

DuncanXX

Member
No ładnie, ładnie. Ja dziś dotarlem do jednego spota tylko .
I po dluuugiej nieobecnosci na tamtym spocie bo 2 tygodnie widze cos takiego (Roslinki musialy przebic sie ponad gąszcz traw na lace) :

Maroc - urósł o jakies 50 cm!

A tu noname ktory daje sobie rade :headbange

A tu WW :

4-ta roslinke cos szlag trafil i cała sie pozwijała
Dziękuje za uwagę! Roslinki nakarmiłem co nieco. Jutro jade do nastepnego spota dojzec natepnej czwórki podopiecznych,a moze i na dwa zobacze czy dam rade bo rozsiane te moje spoty sa strasznie.

Peace.

Last edited:

wdr

Active member
Veteran
No widze że wszyscy konkretnie jadą z koksem, jak tak dalej pójdzie to Polska będzie musiała zmienić flage narodową na zieloną:)

coś odemnie, white widow 4 tydz flo.

a tu ostatnie em x lr szykują się do wyjścia na out.

pozdro dla wszystkich :wave: :rasta:

DuncanXX

Member
Suuuper! Zwłaszcza te 4 symetryczne, spiczaste ,głowne topy naaaajss.
Tak sie złozyło ze odwiedziłem ogródek , narazie pokaze te co sie określiły :

LR #2 kobietka!!! a wysoka na 10 cm ;) nie wiem co z nia..

A tu meszczak LR #2 wysoki na przynajmniej 25 cm ..

Peace.

V

vod

Ja właśnie z mojego leśnego ogrodu wróciłem :D

Krzaczuny rosną jak szalone. Okoliczna jeżyna również i musiałem zrobić dziewczynom trochę więcej miejsca. Niestety zapomniałem ostatnim razem ślimkobójczych drażetek i poniosłem pewne straty. Ale w sumie drobne...

Krzaki mają po półtora metra i łodygi grubsze niż mój kciuk. Jedną małą WW x V zżera mi jakiś robak (dziury w najmłodszych liściach).

Fotki marne, bo się już ciemno zrobiło i baterie w aparacie oczywiście na wykończeniu :bashhead: Szkoda, bo malutką salamandrę znalazłem między WW x V i chciałem ją pstryknąć. Poza tym największe ślimaki jakie w życiu widziałem oraz włochata gąsienica ogromnych rozmiarów... No i krzaczki też bym wam chętnie pokazał w całej krasie... Trudno. Następnym razem.

Cannagraphic

Active member
HOT CARGO said:
hehe

super koledzy, super dajecie

a ja sie dzisiaj wybralem na maly spacerek do ogrodu gdzie kwiatki posadzilem chyba w 20 kwietniu. wogle niezadbalem w tym roku co sie dzieja na out z powodu braku czasu. ale mysle ide zobacze moze jakies rosna?
no i jusz niedaleko od spota czuje zapach trawy jak cholera,hehe
mysle nie to pewnie tylko cos w glowie mi sie czuje,hehe
wchodze na ogrodu i widze jusz z daleka szczyty wystaja jak cholera,hehe
kwiatki normalnie maja jusz ponad 6feet,hehe
cos niesamowitego,hehe to wszystko dzieki tego ze w marcu nasypalem tam pelno ruznego organicznego oczywiscie guwienka jakiego tylko moglem znalesc,hehe duzo z kury i wysokie w nitrogen ptaszne guano.teras widac strasznie roznice jak rosna bez niczego i z pomaganiem,hehe
troche sie martwie bo sie strasznie rosciagnely i sie moga teras polamac latwo czy po zginac. bedae musial wiecej donich pszychodzic zeby mi sie nie powalily,hehe
mam dwa ogrody kolo siebie chyba z 10+ kwiatkow. zrobilem zdjecia tylko z jednego ogrodka,taki bylem zjebany ze zapomnialem zrobic zdjecia ,pszypomnialo mi sie dopiero jak jusz bylem za daleko,hehe
nastepny razem bende tam dopiero moze za dwo tygodnie,
zrobie wiecej zdjiec.z tego ogrodu bedzie chyba 5-8 kwiatkow,
o niewiem co jest co ale tam sa early dogi jak i early skunki i sorry ale jusz niepamientam co jeszcze. ale jak zapale to mi sie pszypomni,hehe

664IMG_6410.jpg

664IMG_6406.jpg

664IMG_6405.jpg

peace

Hot Czemu zawsze musisz wpedzac wszystkich w kompleksy ? :rasta:
Great Plant's ! :) K++ :headbange

G

Guest

noo... HC przez ciebie popadlem w gleboka depresje ;)
musze szybko przesadzic early durbany bo sobie nie radza w tej h**** ziemi
no i maroc sie buntuje i znow rosnie w slimaczym tempie
sk1 x v x [sm x ww] x r , bam x erdpurt i danish passion wysadzone na nowej miejscowce
wiecej juz sadzic raczej nie bede bo to nie ma sensu i nie ma co hehe.. pzdr!

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Zajebiscie dajecie koledzy, ja w zwiazku z rozpoczetą neidawno tyrką nie mam czasu przejechac sie na spoty. Jedyne co mam pod kontrola to moj GH project

Rudealis:

I INMIX ( coraz bardziej zastanawiam siena co trafilem)

Jakos moze pokoloruje z miejscowek niedlugo jak znajde wolna chwile.
Pozdro.

bogusik2

Member
Wreszcie fotki z pleneru :) roslinki maja sie caliem niezle w ogrodzie ziomka :p pzdr

Tribute to Hot Cargo hehe Early Dogi wygladaja i pachna BOSKO :D:D:D

12128aaaaao_linki_czerwiec.JPG

12128aaaaao_linki_czerwiec_1_.JPG

PurT x E-rocket/Dannish Passion by Esbe

12128aaaaao_linki_czerwiec_2_.JPG

12128aaaaao_linki_czerwiec_3_.JPG

B3N7 x Erd-PurT by Esbe

12128aaaaao_linki_czerwiec_4_.JPG

C99 x Victorz by Vod

12128aaaaao_linki_czerwiec_5_.JPG

..I męski LR by Plantator ;)

12128aaaaczerwoiem_ogrod.JPG

Last edited:

bolk

Member
Lampa normalnie wyłączona. Włączę ją, jak coś z ziemi wyjdzie.
3x 23W phlips (ktoś mówił, że się nie grzeją prawie... bullshit :| Temp przy doniczkach 31*C).
Nie wiem kto cię tak okłamał ja miałem właśnie problemy z takimi lampami bo też miałem 3 i chciałem mieć stealth box-a więc zamontowałem 100m3/h wentyla skręciłem żeby go nie było słychać i dupa i tak się grzało...
Jedyne co mi pomogło co było najśmieszniejsze to jak zamontowałem w środku malutki wentylatorek ale nie był skierowany w lampy żeby rozpraszać powietrze tylko na rośliny do mieszania im...
Ja się na świetlówki przesiadam ale liniowe, mamy w pracy 59 watówki philipsa zamontowane i to się w ogóle nie grzeje możesz rękę przyłożyć spokojnie nie bojąc się że się oparzysz...

Mi aż wstyd jak patrze na wasze roślinki muszę zacząć częściej chodzić na spota z biohumusem bo powoli strasznie się wyciągają do góry...

Cinnamon

Member
Ładnie wam rośnie moi mili :).

Pamiętacie miałem kiedyś takie "małe nic" :wave:. Większość roślin mi się spaliła - padł wentylator jak byłem nieobecny - te co zostały dostały po tyłeczku ale już jest tak bardziej normalnie :D.

A tu trochę lepsze kolorki

A tu matulki z których pobrałem te malutkie szkraby:

Wszystkie panie to mistrzowskie Sensi Star x True Blueberry x White Russian od pewnej osoby :wave: - dzięki jeszcze raz za taki prezencik.
Kilka pestek również wrzuciłem do ziemi, póki co cisza jak makiem zasiał:redface:
Zapach tego ziela bije na głowę wszystkie dotychczasowe z jakimi się spotkałem. Jest bardzo owocowy, czuć czarne porzeczki, jeżyny i bóg wie co jeszcze. Hot mistrzostwo jednym słowem ! Drugim jakie posiadałem było White Russian x Afghani, również od życzliwej osoby :wave:, niestety te dwie damulki nie wytrzymały pustynnego słońca... Zapach, jednym słowem poezja. Moc różnie to bywało :rasta:, czasami wypierdalać z kapci, czasami potulny miś kanapowy - rośliny potrzebowały jeszcze z dwóch tyg. aby dojść.

Czas zaliczyć sesję i ruszać w plener :rasta:

Peace iG... :kissass:

jaca30z

Member
Witam!
Wreszcie mam dzień wolny.
Korzystając z wolnego czasu odwiedziłem spota.
z 9 palntów pozostały 3. Pięć zniszczyło jakieś zwierze, a jedna obumarła.
Powyrywałem chwasty i dałem kolejna dawkę biohumusa forte.

21708IMG_0926.JPG

21708IMG_0924.JPG

21708IMG_0933.JPG

21708IMG_0931.JPG

21708IMG_0930.JPG

21708IMG_0928.JPG

21708IMG_0925.JPG

:rasta: :wave: :laughing:

hodowca

Active member
Veteran
Nie bylem w PL 7tygodni od wsadzenia sadzonek na poczatku maja,a na lączce nieopodal krzeczka trawka niezle sobie zarosla.... az nie moglem znalezc swojej trawki w tej trawie ehehe....;)zdziwilem sie bo myslalem ze bedzie gorzej ,a tu przez to ze ciagly do sloneczka-zasloniete gaszczem pokrzyw i innych dziwactw- urosly calkiem spore i teraz po porządkach zaczely sie ostro krzaczyc.podlalem nawozem wyrwalem chwasty,poprawilem naslonecznienie itp..... nastepna wizyta juz za 3-4 tyg : ).
mamy tu same dobre geny min: biddy early (Magus gen.) ,mandocino madness (t.h.seeds) maroc x wczesne ,maroc xNL , true blueberry skrzyzowana z czymstam od Hota , i jeszcze jakies inne.... niewiem sam gdzie co rosnie bo juz zapomnialem ,wogole wszystko mi sie pomieszalo przez to ze mnie niema,ale z czasem wszystko sie ujawni i podrosnie to bede wiedzial.najwazniejsze ze rosnie jak należy.

p.s. jutro fotki ze spota wielkiego miasta :p musze sie tam przejechac i zobaczyc jak teraz tu trawka sobie rosnie heheheh bo tez mnie nie było ze 3 tyg.

Somelier

Active member
Ale zajebiscie wam rośnie ! Mój aut to raczkuje w porównaniu do waszych hehe troche pózno wysadzone i ziemia była zle zrobiona, no ale myśle ze coś z tego wyciągne
Holands Hope

Maroc x ?

Early Dog już ładnie pachnie

:wave:

G

Guest

Pomimo porazki POLSKI w Euro2008 :) w ogródkach nawet spoko rosnie heh

out
maroc

PPP

skunk#11

zestaw esbe