ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Te fioletowe to C99 F3 fem. Wszystko z roofspot. Pogoda ostatnio niezla. Caly piatek i sobota piekne slonce. Zobaczyc swoje rosliny kwitnace w tak piekny dzien jest po prostu cudownym uczuciem. Kwiaty nie beda w tym roku zbyt obfite, ale to nic. Wazne ze pobralem kilka probek i zostaly z usmiechem uznane za dobre. Nie podlewam juz niczym, czekam az liscie zzolkna i napuchna calixy. Kolorki od dosyc zimnych nocy jakie tu sa. Wiekszosc jednak nadal chce kwitnac bo listowie zdrowe i zielone. Bardzo ladny pazdziernik, smiem twierdzic, ze cieplejszy niz poczatek wrzesnia [przynajmniej u mnie].
@OrganisShowman: bedzie dobrze i jest dobrze, hehe... ja nadal trzymam trzy, 2 metrowe bambaty na spocie. Sporo pracy mam ostatnio wiec nie mam czasu jezdzic, ale za tydzien planuje harvest
hej, byłem dzisiaj na krzakach, bardzo wiele im brakuje, daje im jeszcze tydzień lub dwa i ścinam, mało tego będzie bo są do kolan ale zawsze coś pozdro zielone ludki hehehe ))