ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
kilka shotów suszu Purple Peace. aktualnie całość siedzi w hermetycznym pudełeczku i curringuje się. dal smaczku dorzuciłem odrobinkę skórek od cytryny oraz posiekanej świeżej mięty. co tydzien będę je wymieniał na świeżutkie.
zeby nie zasmiecac wlasnie zrobilem fotki bo bylem u kolegow nie wiem co za odmiana bo to chyba z mixu jest od sensi smak zaraz sprawdze i moc rowniez po zapachu mozna stwierdzic pozytywne uderzenie
musze przyznac ze jak na suszenie pod lampka to zaskakujaco dobry smak chyba indyka jakas...moc bardzo dobre banan na twarzy pozdrOO
co mozecie mi powiedziec o =purple rhinio= mial ktos z was to w hodowli??
znalazlem nasionka w moich maryskowych notatkach kiedys je dostalem od kogos z forum
szukam na necie i nic konkretnego nie moge znalezc, bedzie to do boxa??
Hej amigos - szczytaski pierwszej klaski co tu duzo mowic, piekne strony w Co w ogrodzie !!!.
A teraz tribute to KOV, jak dobrze przypomnial Soulflayer nasz admin ostro dziala a jego oko nad wszystkim czuwa, specjalnie dla ciebie pozuja moje kociaczki:
A co u mnie..? Po wielu tygodniach zmagan, niepewnosci i duzych stratach pierwsza roslinka poszla pod noz Udalo sie!
Nie wiem co to za odmiana, nie pamietam co gdzie wysadzalem
Kwitla ok. 60 dni, ma troche malo zbite topy, ale bardzo oszronione, wyglada mi na jakis Kush-owaty cross, ma tez pewne cechy odmian Thai. Pieknie pachnie, cytrynowo-skunkowato-oldschoolowy aromat ulicznej trawy z konca lat 90'
Wszystko sciete, zostawilem roslince tylko jedna mala galazke zapylona 4 tygodnie temu. Niestety nie pokazuje zadnych oznak powstawania nasion:/ Chyba pylek byl troche przestarzaly... echh zobaczymy. Ale i tak jest dobrze
haze skun w srodku i
na 1 zjeciu
na 2 zdjeciu spacee-gueen
obawiam sie ze przy tej piogodzie mogą nie dojrzec, haze skunk jeszcz mniej dojrzaly jest od S-Q
BŁAGAM O POGODE, ZIELE MI SIE KONCZY I POTRZEBUJE ZASILENIA NOWYM ZIOLKIEM WIEC BLAGAM O SLONCEEEEEEEEEE...........
JAK MYSLICE 2 TYGODNIE IM STRCZY ?? PLEŚN NARAZIE NIE SIADA ALE DZIS BYL PIERWSZY PRZYMROZEK NIBY NIC IM SIE NIE STALO
Witam. Mam pytanie do was, jak prawidlowo zakonserwowac sloik z zielskiem by moc go zakopac. Chce to dopiero odkopac w maju/czerwcu. Wiem topy musza byc wyschniete dobrze, ale jakies inne wskazowki? czekam na odpowiedz