What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2008!

DrSmoke

Member
Veteran
kilka shotów suszu Purple Peace. aktualnie całość siedzi w hermetycznym pudełeczku i curringuje się. dal smaczku dorzuciłem odrobinkę skórek od cytryny oraz posiekanej świeżej mięty. co tydzien będę je wymieniał na świeżutkie.

Bedouin

Well-known member
Veteran
Witam. Pieknie kurde pieknie :D odemnie fotka niestety z komorki :badday:
b3n7 x erdpurt.

58083b3n7xerdpurt.JPG

Cos innego

58083DSC00388.JPG

Co do shamana ktorego cielem w tamtym tyg. to siuwax bardzo fajny hehe :D wyszlo tego 4 sloiki od majonezu :D

Last edited:

tomasz

Member
moj out 2008

moj out 2008

cos ciezko z dojrzewaniem, jak sie wam wydaje jak dlugo jescze??
haze skunk 2i 4 zd, space qeen 1,3,5 foto

Last edited:

ANONIM

New member
Ale sie ładnie Budsików narobiło.Tylko ta pogoda do bani.
Z tego co zauważyłem dużo purpury w tym roku.
21860Git.JPG

21860gitflesh.JPG

indormix wkoncu cos sie ruszył :
21860inmix.JPG

21860inmix2.JPG

wiesiekborowski co to za odmanka na 2 fotce ?

ssynekk

Well-known member
Veteran
zeby nie zasmiecac wlasnie zrobilem fotki bo bylem u kolegow nie wiem co za odmiana bo to chyba z mixu jest od sensi smak zaraz sprawdze i moc rowniez :D po zapachu mozna stwierdzic pozytywne uderzenie :D

musze przyznac ze jak na suszenie pod lampka to zaskakujaco dobry smak :D chyba indyka jakas...moc bardzo dobre :D banan na twarzy :D pozdrOO

Last edited:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Piekna zielen nas otacza na Icmagu...
Ja dorzuce zlamanego grosza ... scieta ES tyczka na 70cm ...
Pozdrawiam i byle tak dalej :rasta:

p.s. ja tez za cholere nie moge zlapac ostrosci :bashhead:

tomasz

Member
co mozecie mi powiedziec o =purple rhinio= mial ktos z was to w hodowli??
znalazlem nasionka w moich maryskowych notatkach :) kiedys je dostalem od kogos z forum :)
szukam na necie i nic konkretnego nie moge znalezc, bedzie to do boxa??

hodowca

Active member
Veteran
Tomasz nie ten temat.W tym wszyscy razem ładnie kolorują :

Biddy

TbxWr x Blubonic

suszenie...

i.... Alicja w krainie czarów....niema krolika, ale i tak jest zajebiscie ;)

Azzzzzz

Member
Veteran
Hej amigos - szczytaski pierwszej klaski co tu duzo mowic, piekne strony w Co w ogrodzie !!!.

A teraz tribute to KOV, jak dobrze przypomnial Soulflayer nasz admin ostro dziala a jego oko nad wszystkim czuwa, specjalnie dla ciebie pozuja moje kociaczki:

12505P9280169.jpg

12505P9280170.jpg

12505P9280171.jpg

12505P9280172.jpg

12505P9280168.jpg

Trzymajtos pendos amigos :joint:

Lrxdiesel wczoraj ścięty

Znalazłem kilka pestek, jednak widać że nie doszły, są białawe zamiast brązowe. Wyrośnie co kolwiek z takich pestek ?

Kolobrzeski

Member
Hej ludzie, widze piekne zniwa w Waszym wykonaniu:respect:

A co u mnie..? Po wielu tygodniach zmagan, niepewnosci i duzych stratach pierwsza roslinka poszla pod noz :D Udalo sie!

Nie wiem co to za odmiana, nie pamietam co gdzie wysadzalem;)
Kwitla ok. 60 dni, ma troche malo zbite topy, ale bardzo oszronione, wyglada mi na jakis Kush-owaty cross, ma tez pewne cechy odmian Thai. Pieknie pachnie, cytrynowo-skunkowato-oldschoolowy aromat ulicznej trawy z konca lat 90' :rasta:

29947DSC04549999.jpg

29947sepia22.jpg

29947top2.jpg

Wszystko sciete, zostawilem roslince tylko jedna mala galazke zapylona 4 tygodnie temu. Niestety nie pokazuje zadnych oznak powstawania nasion:/ Chyba pylek byl troche przestarzaly... echh zobaczymy. Ale i tak jest dobrze:)

tomasz

Member
haze skun w srodku :) i
na 1 zjeciu
na 2 zdjeciu spacee-gueen
obawiam sie ze przy tej piogodzie mogą nie dojrzec, haze skunk jeszcz mniej dojrzaly jest od S-Q

BŁAGAM O POGODE, ZIELE MI SIE KONCZY I POTRZEBUJE ZASILENIA NOWYM ZIOLKIEM WIEC BLAGAM O SLONCEEEEEEEEEE...........
JAK MYSLICE 2 TYGODNIE IM STRCZY ?? PLEŚN NARAZIE NIE SIADA ALE DZIS BYL PIERWSZY PRZYMROZEK NIBY NIC IM SIE NIE STALO

Bedouin

Well-known member
Veteran
Witam. Mam pytanie do was, jak prawidlowo zakonserwowac sloik z zielskiem by moc go zakopac. Chce to dopiero odkopac w maju/czerwcu. Wiem topy musza byc wyschniete dobrze, ale jakies inne wskazowki? czekam na odpowiedz :D