ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Siemanko. Zdjecia z dzisiaj. W ostatnim poscie byly robione w weekend 11/12 X. Widac, ze ida szybko, troche pada, ale sporo wieje. O plesn sie nie martwie na razie, chociaz znalazlem jedno miejsce ktore sie zainfekowalo od przyklejonego do niego martwego liscia. Urywajcie takie liscie, chore lub przyklejone do lodygi/topa/liscia bo wam to zainfekuje rosliny. U mnie ta plesn byla taka, ze jakbym jej nie spryskal amistarem 250 to by lodyge suka przezarla.
Daszek wyglada naprawde spoko. Especially for @thor and @tomasz. C99 fem F3 w srodku. Podlapala piekny fiolet. Liscie sa wszystkie ciemnofioletowe, ale bobki pozostaly zdrowo zielone i puchna naprawde w strasznym tempie. Bylem tydzien temu taka z niej chudzinka i prosze odbila przy tej pogodzie niezle.
Reszta kolorkow. Wybily sie naprawde niezle. Zwlaszcza indiki z sensi seeds. Early Pearl kompletnie nie polecam i nigdy wiecej tego nie kupie. Zmarnowane 44 euro. tylko jedna na 4 jakos tam zywiczke ma na tych nedznych topach.
^^Spocik ladnie idzie od prawicy strony . Lewa strona to prawie same EP, wiec nie ma co pokazywac bo wstyd. Przynajmniej nie dla mnie tylko dla Sensi. Widocznie cos tej odmianie nie podpasowalo w moich warunkach. Za rok w to miejsce pojdzie COB x Passion i Maroki i cos co daje duze bobovity.
Ladnie wszyscy. @cheech and bong, ladne drzewka ozdobne Ci wyrosly na tym polu. Pieknie pieknie. U mnie daje jeszcze tylko tydzien. 25/26 X uroczyste zakonczenie sezonu dla mnie. Ma byc dobra pogoda od poniedzialku, wiec idealnie.
witajcie koledzy uprawcy !
piekna mamy dzis jesien a ja kolejny rok spedzam marzac o outdoor i podziwiam Wasze cuda, Polski grower to dobry grower dowodza fotografie hehe
ja zaczynam kolejna uprawe in z kilkoma innowacjami takimi jak maly box na matki,klony i mlode sadzonki,chlodzony odblysnik wing(ciekaw jestem jak sie sprawdzi,narazie po wspenym tescie zauwazylem ze nie daje tak ciepla pod sama lampa), kupilem tez troche gratow takich jak organic mix i organicznych odzywek w super growshopie ktory odwiedzilem przypadkiem...
tu kilka fotek wspomnianego malego box'a i sadzonek, z najlepszych wezme klony na mamuski :
tu grow ucznia pod 250W :
jak dopieszcze flower room to wrzuce jakies ciekawe fotki.
pzdr ekipa
peace
EDIT:
wrzucilem jeszcze fotki zrobione cichaczem we wspomnianym slepie i winga :
Nie czas na gadanie. Kolejna kolorowanka na tych pieknych kartach polskiej historii cannabis, ktora tworzymy. Taka 10 razy wieksza Holandia sie zaczyna tutaj robic
Z tych roslin jestem dumny i nie wstyd pokazac jak te panie pieknie koloruja. Potrzeba im jeszcze troche czasu. Prognoza od poniedzialku idzie ocieplenie i slonce ma sie przedzierac miejscami. Trzymam twardo do samego mozliwego konca. Niektore kwitna ok 30 dni wiec tak chcialbym zeby pokwitly z 40-45 dni co i tak jest bardzo malo. Po lisciach widac, ze juz powoli chca finiszowac. Podlapuja braz i odcienie zolci, takze widze to ladnie do zbioru za tydzien lub dwa jesli pogoda pozwoli do 1/2 listopada
Na koniec taki oto topek. Pokatuje was troche zdjeciami bo potem juz tylko harvest sie szykuje i ostatnia sesja z modelkami. Szkoda sezon sie konczy, ale za to bedzie upalna zima
Co za losu ironia... ; \
Najpierw 2 LR'y samce, zanim LR2 (później posadzone, bo nasionek jeszcze nie miałem) zaczęły kwitnąć, zdechły (te LR1).
I okazało się, że 2x LR2 to samice...
A uprawa był pod nasionka ; |
Dlatego zwracam się z prośbą do was.
Czy ma ktoś może jakąś odmianę z AF posadzoną? Męskie osobniki, pyłek, którym mógłby się podzielić?
Topki do zapylenia będą myślę gdzieś tak za 2 tyg...
Odwdzięczę się nasionkami które wyjdą.
Dorwę aparat to dorzucę fotki LR2
u kumpli moich byly kolejne sianokosy...mam troche skunka1 oraz czegos tam jeszcze nie pamietam bo strasznie sie zajebalem jak porzycze aparat to moze dzisiaj jeszcze wrzuce foty