What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2008!

jahman

Active member
Veteran
:wave:

Witam! hm pieknie zielono, kolorowo!:woohoo: hehe
Chodz zauwazylem maly zastoj?:chin:forumowy?:smile:

dobra na szybkosci kilka fotek: az trzy:laughing:

46 dzien 12/12 heh, daje jej ok miesiaca jeszcze! hmm o ile wygram z 'wrogiem'!;/ narazie jest ok...Dziekuje za support!:listen2::respect::dance:
58451raz1.jpg

58451trzy.jpg

58451dwa1.jpg

ps: sto !!!!!!! heheheh! musze to jakos opalic!:smile:

pozdrawiam!

Last edited:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
jahman u ciebie zielono to i ja sie wstawiam z malym co nieco ,
od 29 wrzesnia sa na 12/12 ....elekcja selekcja i jeszcze raz eksmisja -

pozdro

O

OrganicShowmen

Siemanko. Zdjecia z dzisiaj. W ostatnim poscie byly robione w weekend 11/12 X. Widac, ze ida szybko, troche pada, ale sporo wieje. O plesn sie nie martwie na razie, chociaz znalazlem jedno miejsce ktore sie zainfekowalo od przyklejonego do niego martwego liscia. Urywajcie takie liscie, chore lub przyklejone do lodygi/topa/liscia bo wam to zainfekuje rosliny. U mnie ta plesn byla taka, ze jakbym jej nie spryskal amistarem 250 to by lodyge suka przezarla.

Daszek wyglada naprawde spoko. Especially for @thor and @tomasz. :jump: C99 fem F3 w srodku. Podlapala piekny fiolet. Liscie sa wszystkie ciemnofioletowe, ale bobki pozostaly zdrowo zielone i puchna naprawde w strasznym tempie. Bylem tydzien temu taka z niej chudzinka i prosze odbila przy tej pogodzie niezle.

22024DSCI0004.JPG

22024DSCI0003-thumb.JPG

:canabis:

Reszta kolorkow. Wybily sie naprawde niezle. Zwlaszcza indiki z sensi seeds. Early Pearl kompletnie nie polecam i nigdy wiecej tego nie kupie. Zmarnowane 44 euro. tylko jedna na 4 jakos tam zywiczke ma na tych nedznych topach.

22024DSCI0001.JPG

22024DSCI0002-thumb.JPG

^^Spocik ladnie idzie od prawicy strony :D. Lewa strona to prawie same EP, wiec nie ma co pokazywac bo wstyd. Przynajmniej nie dla mnie tylko dla Sensi. Widocznie cos tej odmianie nie podpasowalo w moich warunkach. Za rok w to miejsce pojdzie COB x Passion i Maroki i cos co daje duze bobovity.

Ladnie wszyscy. @cheech and bong, ladne drzewka ozdobne Ci wyrosly na tym polu. Pieknie pieknie. U mnie daje jeszcze tylko tydzien. 25/26 X uroczyste zakonczenie sezonu dla mnie. Ma byc dobra pogoda od poniedzialku, wiec idealnie.

Pozdro Organic :yes:
:wave:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
KORWA organic( ja tak nie lubie chwalic kogos indiwidualnie na forum - bo kazdy jedzie super- ) ale 3 FOTA wgniata mnie ... stary :nono:

powodzenia

p.s. pes juz jasne to co bylo niejasne z ta miejscowka - prawda- :jump:

Leptosoma

sɔıʇǝuǝ⅁ ʞuoW
ICMag Donor
Veteran
witajcie koledzy uprawcy !
piekna mamy dzis jesien a ja kolejny rok spedzam marzac o outdoor i podziwiam Wasze cuda, Polski grower to dobry grower dowodza fotografie hehe

ja zaczynam kolejna uprawe in z kilkoma innowacjami takimi jak maly box na matki,klony i mlode sadzonki,chlodzony odblysnik wing(ciekaw jestem jak sie sprawdzi,narazie po wspenym tescie zauwazylem ze nie daje tak ciepla pod sama lampa), kupilem tez troche gratow takich jak organic mix i organicznych odzywek w super growshopie ktory odwiedzilem przypadkiem...

tu kilka fotek wspomnianego malego box'a i sadzonek, z najlepszych wezme klony na mamuski :

tu grow ucznia pod 250W :

jak dopieszcze flower room to wrzuce jakies ciekawe fotki.

pzdr ekipa

peace

EDIT:
wrzucilem jeszcze fotki zrobione cichaczem we wspomnianym slepie i winga :

Last edited:
O

OrganicShowmen

Nie czas na gadanie. Kolejna kolorowanka na tych pieknych kartach polskiej historii cannabis, ktora tworzymy. Taka 10 razy wieksza Holandia sie zaczyna tutaj robic :D:yes:

Z tych roslin jestem dumny i nie wstyd pokazac jak te panie pieknie koloruja. Potrzeba im jeszcze troche czasu. Prognoza od poniedzialku idzie ocieplenie i slonce ma sie przedzierac miejscami. Trzymam twardo do samego mozliwego konca. Niektore kwitna ok 30 dni wiec tak chcialbym zeby pokwitly z 40-45 dni co i tak jest bardzo malo. Po lisciach widac, ze juz powoli chca finiszowac. Podlapuja braz i odcienie zolci, takze widze to ladnie do zbioru za tydzien lub dwa jesli pogoda pozwoli do 1/2 listopada :spank:

Na koniec taki oto topek. Pokatuje was troche zdjeciami bo potem juz tylko harvest sie szykuje i ostatnia sesja z modelkami. Szkoda sezon sie konczy, ale za to bedzie upalna zima ;)

22024DSCI0007.JPG

Pozdro :rasta:
organic

[m8]

Member
Veteran
witam
oto ostatnie wiesci ze spota
ostatni zywy: ponad 2 metrowy meszczak ;)
28733pioninokim.jpg

i wr niestety u mnie sie nie przyjely
28733pniuiunnj.jpg

sezon zakonczony, graty pozbierane z pola... takze w zime sie zaszywam a w lato odpoczywam... ;) pozdrawiam wszystkich! do przyszlego sezonu!

28733oikmoipl.jpg

28733poniijnij.jpg

Ghonox

Member
Co za losu ironia... ; \
Najpierw 2 LR'y samce, zanim LR2 (później posadzone, bo nasionek jeszcze nie miałem) zaczęły kwitnąć, zdechły (te LR1).

I okazało się, że 2x LR2 to samice...
A uprawa był pod nasionka ; |

Dlatego zwracam się z prośbą do was.

Czy ma ktoś może jakąś odmianę z AF posadzoną? Męskie osobniki, pyłek, którym mógłby się podzielić?
Topki do zapylenia będą myślę gdzieś tak za 2 tyg...
Odwdzięczę się nasionkami które wyjdą.
Dorwę aparat to dorzucę fotki LR2

dekadan

Member
cicialbym dodac foty ale nie daje rady, wchodzac do galeri sa wszystkie ale przy pisaniu posta tylko niektore, wie ktos ocb??

outdorowy spoetnik, duzo szczytow juz oberwanych :rasta: ale jeszcze mu duzo brakuje

a tu indorowr ss i nx----> grow w sygnaturze

Last edited:

jaca30z

Member
Hey

Dziś poszła pod nóz NLxMaroc nie doszła pleśń się do niej dobierała...
PP od FS jest znakomita :p
fotek nie ma bo padał deszcz.....
POZDRO

Silas

Member
Veteran
Za tydzień zaskakujemy 12/12
62813DSCF4028.jpg

62813DSCF4030.jpg

Przód: L-Williams Wonder P-C99 ACS + C99 f3
Tył: L- Super G P- Lavender
62813DSCF4031.JPG

W planach pobranie klonów na kolejne partie.

Last edited:

Bedouin

Well-known member
Veteran
U mnie wszystko sciete w tym roku.
b3n7 x erdpurt niedojrzałe dokonca ale mocą powala :rasta: Obok jakies outmixy chyba od naszego agenta 007 (gdzie jestes? :wave:)

I tutaj sobie topek :D

58083IMG_2180.JPG

ssynekk

Well-known member
Veteran
u kumpli moich byly kolejne sianokosy...mam troche skunka1 oraz czegos tam jeszcze nie pamietam bo strasznie sie zajebalem :D jak porzycze aparat to moze dzisiaj jeszcze wrzuce foty :D

Latest posts

Latest posts