What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2008!

jahman

Active member
Veteran
:wave:

Zielona Polska!!! :yoinks: :eek: Ladnie macie krzoki hehehhe:yes:plusiki komu moge;p

zielonylass :eek: piekne kolorki mmmm :yes:
stryju
Night Hail Ultra od Darwin Seeds
czytamy ze zrozumieniem:smile:

u mnie 37 dni 12/12 w koncu zaczyna sie produkcja zywicy! Zapach na tyle wyjatkowy ze nie musze narazie go wcale 'maskowac...' hehehe...
Na zapylonych topkach zaczynaja sie formowac pesteczki, zostalo jeszcze miesiac czasu +/- zobaczymy...

foty z wczoraj:
5845136-flo.jpg

5845136flo1.jpg

pozdrawiam i WESOLEGO zniwowania hehe:yes:

Po

Last edited:
Jahman, zdaje sie że zielonylass wyedytował posta wstawiając strain po pytaniu stryja :) Fajnie się oblewa grejpfrucik żywicą, za to kochamy tą odmianę :wave:

Ode mnie Sour D x OGbx1 na 24 dniu:

i męszczak (ciągle nie pyli):

Też ze mnie dobry kubuś jest, coś sobie źle doczytałem z ulotki nawozu ghe biosevia i myśląc że podlewam pół zalecanej dawki podlałem 5x zalecaną... dwukrotnie :)
Takich zielonych liści jeszcze nie miałem. Nawet te duże z dołu nie chcą żółknąć. Dobrze że organiczna sprawa i nic sie nie popaliło, chyba bym sie targnął.
Pozdrawiam :rasta:

Last edited:

57fun

Member
wianek z rockbudow i grapefruitów, które siąłem przedwczoraj i stoją sobie w dzbanku pod hpsem.

BBxLr od 1 września 12/12 i 2 daki miodu pszczelego, działa fajnie naprawde widać różnice w ciągu kilku dni od podania

RockBud x [oasisxLr] od 1 września 12/12 i jeszcze długa droga przed nim :(

7heven herm okienny zapylony sam soba czekam na pestki, kilka naliczyłem

Last edited:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Bubleberry x WW

Bubleberry x WW

witam aparat cos mi nawal i nie moge ladowac fotek do kompa , zaznaczam 40 fotek a on kopiuje mi 12 :bashhead: tutaj cos z przed 2 dni ....pachnie poetycko...

2 krzaczek bubleberry x WW doszly obyda ladnie do konca...

a jeszcze mi stoi .....czyli nie jest tak zle ze mna co? hehehe)
ES i Passion

pozdro

p.s. rosni nam Polsko w kolorach jesieni .... :jump:

cos aparat sie pierdoli bo foty byly robione 6-10-2008 wszystkie razem a data jakas inna :spank:

Last edited:

orangefreak

Member
łoł, PioK... Ja na dniach ide skosić jeszcze 2 t44, tylko to mi jeszcze zostało.
A tu niedawno ściety HawaiiXSkunk1:

Pozytywne palonko, na następny out również zawita :)

Azzzzzz

Member
Veteran
Na szybcika paru zdjatku, foty Alpha dieseli X Chemdog dd by HC oraz paru innych ktorych nazwy sie rozmyly... 48 flo Enjoy

12505PA080166.jpg

12505PA080167.jpg

12505PA080168.jpg

12505PA080177.jpg

12505PA080182.jpg

No i hydra:

12505PA080183.jpg

Jartos lotos

Bfc

Member
Poraz kolejny K+ dla wszystkich pisemne bo dawac jeszcze nie moge :D
Wchodze tu i podziwiam, podziwiam i podziwiam i tak podziwiac moge cale dnie
Co by za ladnie nie bylo wrzuce tutaj moją "brzydule" od dolu podjadana przez slimaki i chyba sarny od góry przed robactwo, zmarnowana, cierpiaca, umierajaca, ale walczy, nie poddaje sie :bashhead:

Pozdro

Last edited:

Latest posts

Latest posts