What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2008!

Azzzzzz

Member
Veteran
Heja Panowie, supe rdajecie, wszyscy fotki pierwsza klasyka, no ale tak to juz jest na jesien :>, zycze posklejanych paluchow, zajebanych nozyczek i tych malutkich szparek zamiast oczow :>

DrSmoke

Member
Veteran
Jeżeli ktokolwiek jest zainteresowany jak radzi sobie w tym sezonie Early Dog to niech spojrzy.. conajmniej zmarznięty, jak nie po termicznym szoku, mimo tego iż na zachodzie Polski nie ma jeszcze strasznie minusowych nocy to kazda łodyżka i większość listków jest aż purpurowa i nie sądze, aby było to uwarunkowaniem genetycznym. Sezon spaprał się mi w tym roku, oby następny był bardziej obfity tak jak wasze wszystkie :D Pozdro!

2804103-10-08_013-med.jpg

ssynekk

Well-known member
Veteran
bluthoot w kompie nie chce mi zadzialac...palilem dzisiaj od kolegow cos smacznego...niedlugo wrzuce fotki bo tel mi cos szwankuje albo moja glowa :p

co by nie mowic to tylko telefon chlopaki i susze to w tej chwili pod lampka bo trzeba jakos dobrze dzien zaczac no nie? :D dorwe aparat i dam wam pelna rozkosz tego co w tym roku dostalismy od kochanej natury :p
ziomek umie ladne makro robic wiec sie tym zajmie :p
POZDROO
edit kov: propozycje wymian niedozwolone na forum!

Last edited by a moderator:

DrSmoke

Member
Veteran
To się ceni, ale w w Twoim wypadku lepiej już trochę ponabijać. Nie mówię, ze tutaj, ani nie powiem, że gdzie indziej, ale jest wiele tematów w których można coś sensownego dorzucić od siebie i zawsze dodatkowy pościk będzie. Jak dobijesz do 50tki ułatwisz sobie oraz innym życie orac różnego rodzaju trade'y.
Zawsze jest miło wkleić jakieś łądne zdjątko takie jak to w celu dokolorowania thread'u!
Pozdro! :joint:

28041123.JPG

G

Guest

tomasz said:
chlopaki doradzcie co pod lampe zamówic z cannabis fr
Nie ten temat. Proszę nie rób tego więcej. Ale ci odpowiem :D Ja ci doradzam Hawaiian Snow albo Super Silver Haze od Greenhouse. Co znaczy, że proszę weź to albo to, żeby ucieszyć siebie i mnie :D

Siemacie wszyscy po przerwie. Kocham ten temat i kocham wszystkich, którzy umieszczają tutaj fotki :smile:

P.S. W ogóle kochać... ciężkie określenie :wink:

A

ares420

U mnie trochę przedwczesne zbiory spowodowane poważnym zaatakowaniem pleśni :badday: Jeszcze z 2 tyg jej brakowało...
No ale nic i tak jestem zadowolony, że trochę palonka będzie.

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

ja dzisiaj sie wybralem do ogrodka zobaczyc jak te early dogi sobie rosna?

musze powiedziec ze prawie wszystkie kwiatki sie po pszechylaly,ale ladnie sobie leza na innych kszakach i wcale zle nie maja. n i kwitnienie jest dosyc pozytywne. niekture to za pare tygodni jusz bedzie mozna scinac mysle.

tu pare photek,
wszystko to prawie early dogi, na koncu jest early skunk,pachnie miedzy nimi jak smierdzaca wisnia czy cos takiego,hehe

664IMG_6775.jpg

664IMG_6777.jpg

664IMG_6778.jpg

664IMG_6779.jpg

664IMG_6781.jpg

664IMG_6787.jpg

664IMG_6788.jpg

664IMG_6792.jpg

664IMG_6795.jpg

664IMG_67981.jpg

664IMG_6808.jpg

peace

pieknie wam wszystkim kwitnie :) u mnie w szafie tez cis sie wciaz dzieje ale komp mi zdechl kompletnie i nie moge fotek ladowac chwlowo.

podziwiajac te wszystkie zieleninki pomyslalem ze tak sie na tym skupiamy ze nie widzimy czarnej roboty jaka nasz kochany kov musi nonstom uskuteczniac;) mistrzu ...
SZACUN :) a
@SSynek- 1 myslec,2 pisac.. bo za bledy "mlodosci" slono sie czasem placi...

NiceGirl

Well-known member
Veteran
Teraz na studia - a po wykladach i cwieczeniach - Wieczor sponsoruje Passion - prawdopodobnie najlepszy z jakich mam. Niedlugo przykatuje aparat to moze jakies lepsze beda wychodzic fotki.
:joint: :bashhead: :rasta: :laughing: :jump:
33685ppp.jpg

4

4-LifeMan

jak dlamnie passion jest słabszy od maroca i bardziej też mi podchodzi high Purple Power ale niepowiem z fajki wodnej całkiem nieźle smakuje passionek:p miłego smokania ogólnie co rok coraz ładniej na forum:p

No ruszyło sie i to z kopyta. Bałem się, że po tych schizach nie będzie można sobie obejrzeć tych wszystkich przepieknych zdjęć z outa, ale przez ostatnie bodaj 2 tygodnie poszły takie foty że czapki z głów. Nie wymieniam z imienia, bo zbyt wielu jest asów tutaj.

To i ja swoje marne 3 gr. dorzuce.

Pleśni mnóstwo, ściąłem oranża chociaz niedojrzały, gf ma mniej pleśni ale to chyba dlatego że jest BARDZO niedojrzały. Wyciąłem ogniska i jeszcze potrzymam ale ogólnie to jest lipa... :badday:

Pozdrawiam

Latest posts

Latest posts