What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2008!

T

thcfanatic

bez kitu chlopaki jak widze wasze niektore pomidorki to az ciarki przechodza :)) ja od kwietnia ,maja pokaze na co mnie stac moze wczesniej in pozdro

PioK

Member
hodowca, brzydki ten biddy early jak moj maroc... chodzi mi o budowe kwiatostanu... nie lubie takiej salaty mimo ze oblana cala zywica;/

imgp4806tx1.jpg

Last edited:

hodowca

Active member
Veteran
Piok no rzeczywiscie jakis brzydki ten Twoj Maroc, ale Biddy jest bardzo zbita.

...a Mendocino jeszcze bardziej....

Last edited:

jaca30z

Member
Witam wszystkich!
Dziś pierwsze ciecie PP od FS mogła jeszcze pożyć pare dni ale obawiałem się pleśni.Roślina ścinana w strugach deszczu.
W tle widać NLxMaroc brakuje jej jeszcze z 2 tyg nie wiem czy dojdzie.
Wszyscy bardzo ładnie jadą :p POZDRO!

21708IMG_1635.JPG

21708IMG_1633.JPG

21708IMG_1616.JPG

21708IMG_1615.JPG

:laughing: :laughing: :laughing: :jump:

jahman

Active member
Veteran
:wave:

Witaj ZIELONA POLSKO! hehe... tak pieknie Wam idzie, piekne kolorki, super zdjecia! :yes:eh...

u mnie dzis z racji 30 dni 12/12 odbylo sie celowe zapylenie. Pylek afghankush, durban oraz a11xpurt spadl tam gdzie trzeba:smile: Zobaczymy co z tego wyjdzie...:chin:
58451sex.jpg

58451sex1.jpg

temu nie bylo dane...:smile:
58451topekkk.jpg

pozdrawiam!i milej Jesieni...:D:wave:

Last edited:

Bedouin

Well-known member
Veteran
Witam. Dzis ciełem shamana, niestety tylko jedna fotka bo akcja robiona przed chwila, ciemno było i wogole wszystko szybko... tak to jest jak spot w miejscu w ktorym nieopodal znajduja sie budynki mieszkalne :badday:
Jeden z wiekszych topow :rasta:

58083IMG_2014.JPG

Wszyscy bardzo ładnie
Pozdrawiam :wave:

Bedouin

Well-known member
Veteran
Witam. Pomęcze was troche moimi fotkami hehe :wave: niech polska sie zieleni (ale czy aby napewno zieleni? hehe) Piok ladne foty :rasta:

58083djembe_bud.jpg

58083macro_bud.jpg

Last edited:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
no super rosnie niekturym

co sie dzieje z early dogiem? jestem zaskoczony ze sie tak wolno kwitnie.
sam chemdog jest gotowy w 45-50 dni i jeszcze krosowany z early skunkiem myslalem ze bedzie jak rakieta szypki. a tu same puzne widze. na moim spocie jeszcze niebylem takze sam niewiem co kwitnie a co nie. mysle ze to wina early skunk. moze nienadaje sie na krosowanie?moze pheno es co uzywalem bylo puzne? nigdy tej odmiany nie chodowalem,zrobilem troche nasionek i myslalem ze benda super na out.
no co zrobic? tszeba znalesc lepsze geny na out i sprobowac cos nowego.
moze na drugi rok znajde i zrobie cos lepszego.sorry koledzy ze tak rosnie, ja tylko chcialem dobze, ale dobze czasem niechce sie,hehe
niedlugo pokaze jak mi te ed rosna, mam jeszcze 30+45 dni do bardzo zimnych dni,zobaczymy co sie uda

peace

quakemind

Member
panowie mam pytanie czy jest jeszcze sens pryskac preparatami przeciwko plesni? Na roslinach zaczyna pojawiac sie pleśnik. Rosliny potrzebuja czasu do polowy pazdziernika, jednak zimne noce i duzo deszczu moze przeksztalcic je w jednego wielkiego plesniaka. czy jest jakis lagodny anty-plesniak? z okresem karencji takim zeby po pryskaniu sciac po 2 tyg ? moje rosliny potrzebuja czasu do 15-20 pazdziernika, jednak pogoda moze im nie dać życ do tego czasu....
od jura pojdzie ripen wiec moze on cos przyspieszy, choc nie bardzo wierze w jego dzialanie na outdoorze

Last edited:

cardiel

Member
Hhehehe Hot Cargo narazdowal pelno nasionek na forum i jeszcze sie tlumaczy. :smile:

Skunk z nirvany: ( strasznie loozne kwiaty ehhh.. )

a tak pozatym, to pieknie wam wszystkim rosnie

pozdr C :joint:

tomasz

Member
czesc, jutro umieszcze zdjecia roslinek na oucie zeby sie doradzc :)
ale teraz pisze o porade co by w boxie posadzic, ( cos ze cannabis.fr)
doradzcie