What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2008!

G

Guest

@Bogusik - coto sojka?? kukulka?? ale jak to tak ci spadla z nieba czy jak tam siedziala? zajebista..

cropper

Member
Dziś przyszły do mnie LR-ki :) z czego jestem bardzo zadowolony :) już z niecierpliwością czekam na kiełki :)
tu sionka w wodzie:

za 12-24h dam na wate :)
Pozdro :) i życzcie mi zeby wszystkie wykiełkowały
:jump:

bogusik2

Member
Dzieki Panowie :) w ogrodzie u sąsiada sójki maja swoje gniazda i co sie okazuje to nie kot ja z tamtąd wyciagnol tylko sroki o_O
Druga leżała pod gniazdem juz niezywa a ta URATOWALA moja kotka haha
Przyniosla ja jak wypadła z gniazda, ja jej zabrałem zanim zdazyła zabić i teraz ten mały ptaszek ma perspektywy na zycie :) wsadziliscmy sa z powrotem do gniazda a niedlugo potem zjawily sie wieksze sójki..
Dzis niestety znowu bylo widac ze sroki sie ich czepiaja heh jaka to naturka potrafi byc dziwna ;) pzdr

mistaP

Member
walnij do sroki z wiatrowki
nawet jak nie trafisz to one zapamietaja ze cos tu jest nie tak i powinny dac spokoj

A

ares420

Dzisiaj byłem na spocie a tu patrze, że ślimak się dobiera do mojego pomidorka... Gdybym przyszedł trochę później to pewnie by go potraktował bo brakowało mu jakieś 5cm. Coś ślimakol zawodzi ;/ Wkurzyłem się trochę i ogrodziłem naokoło spota siatką :joint: Niestety nie wziąłem telefonu ani aparatu i nie miałem jak zrobić fotek... Ale jedna z roślin idzie w górę jak szalona :D

Last edited:

Muczaczo

Member
:smoke:

Passion w szafce radzi sobie całkiem, całkiem. Jakość słaba, foty z telefonu. Wybaczcie...

Fajnie wyszło z pod HPS. Bez żadnych pasów...

Pozdro

Last edited:

thor

Outdoor Grower, C99 Lover
ICMag Donor
A u mnie rosną piękne Mighty Mite, już kwitną dobre 2-3 tygodnie :cool:

94MightyMite-20080702.jpg

bogusik2

Member
Troche wieści z ogrodka ziomka :) pzdr

Early Dog by HC

12128aaaaaaroslinki_li_piec.JPG

C99 x Victory by Vod

12128aaaaaaroslinki_li_piec_1_.JPG

12128aaaaaaroslinki_li_piec_2_.JPG

PurT x Eroc/DP

12128aaaaaaroslinki_li_piec_5_.JPG

12128aaaaaaroslinki_li_piec_6_.JPG

B3N7 x Erd/PurT

12128aaaaaaroslinki_li_piec_7_.JPG

Pobralem tez 4 kloniki jako prezenty dla Was moi mili :)
2x Early Dog

12128aaaaaaroslinki_li_piec_4_.JPG

B3N7 x Erd/PurT + PurT x Eroc/DP

12128aaaaaaroslinki_li_piec_3_.JPG

C

Ca2

thor: po żniwkach Mighty Mite poprosimy ładnie szczegółowy strain raport wiadomo gdzie ;)

Panowie...jak na dniach wysadze LRy to na kiedy by były? koniec września czy już później?

G

Guest

u mnie wlasnie skonczyly po 7 tyg. z bardzo kiepskim swiatlem, a w zasadzie cieniu wiec jak dasz w dobrym miejscu to sadze ze za 6tyg bedziesz je mogl ciac od wsadzenia pestki ;)

ps: tez wczoraj wysadzilem 10szt.. wiec wyscig rozpoczety

Last edited:

cropper

Member
Ja wczoraj wsadziłem Lrki od pana P do wody, rano patrze i juz prawie wszystkie wykiełkowały :jump: zaraz do kubeczków powsadzam te z kiełkami i na słoneczko :)

@Ca2 będziemy sie ścigać komu szybciej rosną :D :) Pozdro :)

buchmaker

Member
zarzucam nowe fotki jest coraz lepiej podlewam co pare dni i pra do przodu:
same maroki:

robi sie juz sliczna choinka :rasta:
wrzuccie swoje fotki marokow dla porownania

DuncanXX

Member
Witam chlopaki ! Ja już wróciłem z wygżewania dupska w słoncu i biore sie zaraz na spoty. Jak zobaczylem ile przykolorowaliscie to aż :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: .

Tylko wroce wieczorkiem ze spotow to zdam relacje co i jak .

Peace.

cropper

Member
Ja mam pytanie hmm moze wydac sie głupie :bashhead: ale przy wsadzeniu do ziemi dopiero wykiełkowanego ziarna juz mozna nawozic biohumkiem ? da to cos w ogole ?

hodowca

Active member
Veteran
cropper said:
Ja mam pytanie hmm moze wydac sie głupie :bashhead: ale przy wsadzeniu do ziemi dopiero wykiełkowanego ziarna juz mozna nawozic biohumkiem ? da to cos w ogole ?

o kurwa zaraz sie przewroce :spank:

G

Guest

tak da!!! szlak trafi nasiona i taki bedzie finał
cropper nie dawaj zadnych nawozow narazie!!

Last edited:
V

vod

Nie podlewaj ich żadnym nawozikiem. I zainteresuj się trochę głębiej tematem "roślina", bo widzę, że nie masz pojęcia zielonego o tych zielonych istotach. To nie jest gęś na foie gras!

Last edited:

Feel Fine

Member
Witam

U mnie Bbb , maroc , passion i pare mixow

z przed miesiąca
jeden męski wycięty

maroc niedobory

teraz :

maroc .a oddali passion #1 z dp przymarzł pod koniec kwietnia i nie chciał rosnąć ale treaz mu sprzyja juz ma ponad metr

bbb nasłonecznione miejsce , kwiaty niskie i krępe zeby zatrzymywać wilgoć

maroc :

mix posiane z miesiac temu nic szczególnego

Edit : zmianiałem tego posta chyba z 10 razy
:asskick:
niech sie zieleni !!
Pozdrawiam ff

Last edited: