What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2008!

gucio

Member
Spot 3

4 x Master Kush - Późno wysadzane. Siedziały miesiąc w kubeczkach z ziemią uniwersalną i kiepsko wyglądają. Pożółkłe - brak azotu ? Wszystkie inne miały te same warunki i rosły normalnie.

Canadian i 2 x Outmix

Spot 4 - 2 x Master Kush

Były 3 i największego w czasie transportu złamałem :cuss: Pozostałe tak jak i na poprzednim spocie kiepsko jakoś wyglądają. Mam nadzieję, że teraz im się polepszy.

A na drogę powrotną i kolację

hehehe Mam jeszcze jednego spota gdzie rosną 4 Outmixy. Małe nasłonecznienie i ziemia miejscowa bez nawozu. Pozostawiam go matce naturze. To na tyle.

EDIT: Nie dało się w jednym poście bo za dużo fotek. Może faktycznie za dużo?
gout08
Pozdrawiam
44785pzdr-thumb.JPG

Last edited:

Ganja Smile

Active member
Wszystko jest ekstra :) ladnie kolorujecie ale Gucio mogles to wszystko w jednym poscie zrobic taka uwaaga na przyszlosc pozdro600

G

Guest

:wave:

Witam!:D
Uf weekend mnie bardzo zmeczyl...hehe, ale wszystko sie udalo...malenstwa i te starsze znalazy swoj nowy dom, mam nadzieje, ze im sie spodoba...heheh...
Pierwsza partie wysadzilem w nocy w piatek...ladnie pokropilo pozniej...w sobote podobnie...caly dzien sloneczko i w nocy deszcz...z druga partia tez sie wstrzelilem:D
Nie bede pokazywal wszystkich fotek bo to bez sensu sa male i wygladaja tak samo plus sa zmeczone transportem, nastepne odwiedziny za tydzien:D

zaraz po przesadzeniu...
16863dfdfs-med.jpg

Z racji tego ze mi sie tu jakos pusto zrobilo to wrzucilem dzis do wody:D
16863jkljkljkl-med.jpg

hehe to sa bardzo dobre geny! Dzieki HC!!:D :wave:
12/12 od poczatku, i jak zwykle wszystko w skali micro. Hm i pewnie miejsce na jakiegos ciekawego klonika by sie znalazlo :D!!!!!!!!!!:wave:??

W sumie nie tak do konca pusto:

te co duze nie rosna :D thnx Selasie!:wave:pestkowy plan!
16863lrsss-med.jpg

A tu jakies macro...'karzelek parapetowy' a ile radosci!:wink: heh...
16863macrossssss.jpg

16863marcosssss.jpg

grunwald:boje sie Twoich monsterkow juz teraz ! hehe!a i nawet nie mysle o Wrzesniu!:yes: hehe!
Poprostu PRO!:respect: Sa bardzo mocne i zdrowe!

OrganicShowmen Piekne rosliny! One czuja ta reke! hehe!Bardzo ciekawi mnie EP jak zachowa sie pod naszym Sloneczkiem!:D Powodzenia!

a teraz sie odstresuje... zrobilem swoje!:smile:
na szczescie cos jeszcze zostalo!:wink:pozdrawiam ret, pysznosci:D
16863hehehe-med.jpg

:wave:

Last edited:
D

dEv-9

Low rydery po wysuszeniu, 3 duze sloje i jeden mniejszy, juz spalilem troche batow, Ogolnie nie za mocne ziolko ale jak dla mnie ok, wierze ze jeszcze poczuje cos mocniejszsgo, wiem ze musze byc cierpliwy :)
Na 25 roslin, zbior byl z 13 zenskich moze z 12stu dokladnie nie dokumentowalem sprawy, mozna tanim kosztem zyskac troche jaranka pozdro:p

3815lrout1.jpg

e: reds ten tropikalny blee ;/ slodki:p obrzydliwy, moja laska lubi, wypila pol i musze dalej spijac bo juz nieche hehe eLO:)

Last edited:
G

Guest

witam wszystkich!!!!
Własnie powróciłem z spotów i na ostatnim który odwiedzilem zobaczylem pierwsze straty
oto jeren z wiekszych pacanów jakie posiadam wygladal tak:

a teraz wyglada tak :cuss: okazala sie kobieta

zrobilem co moglem ale nie wiem czy cos z tego bedzie,lodygi prawie nie ma,kilka włókien na ktorych sie trzyma.Sarny zrobily jeszcze kilka naturalnych fim-ów na klonach i na dwoch polozyly swoje tłuste, leniwe dupska,nic im
naszczescie nie jest (no prawie... :eek:) uzylem sarna -stop ale nie zadzialalo!
Co rok mam jakies ekscesy z rogatymi ale zawsze cos trzeba wliczyc w straty,takie życie rapera :muahaha:

a oto klony passion:przekroczy ok 1m zaczynajace kwitnac

Last edited:

cropper

Member
Jak patrze na wasze zdjęcia to troche smutno sie robi ... :( Moje to przy niektórych maluszki, ale wiem ze urosną i przerosną wszystkie :D :joke: :)

@PioK Piękna fotka :) ale te zółte na lisciach to czasem niedobór czegoś ?

Ja jutro szykuje następnego spota na LR-y od pewnego pana z forum :) wiec fotki może zrobię i zakoloruje czarną ziemią w dołku ten temat hehe :) POZD :)

Last edited:

cropper

Member
Dziś trochę pracy :) Przygotowanie spota prawdopodobnie to moich już LRków :) czy jutro będą moje to zalezy od Poczty :)

wychodziłem z domku z plecakiem :) sąsiadka pytała czemu taki duzy i wogole czemu na rower z plecakiem to zeby szybko ściemnic powiedziałem ze jade puszki na złom sprzedać :muahaha: :D a o to ciężki plecak:

Ziemię dawałem taką:

Dobra ?
Następnie wybrałem miejsce które troche oczysciłem z traf i jakis tam chwastów :) :

wszystko kopałem tym czyms nie wiem co to! Może wy wiecie :

Jednak nie sprawdziło sie i po paru razy uderzeniach w ziemie stało się takie :

:( i tata bedzie zły ze mu zepsułem hehe

Wykopałem mniej wiecej takie same 3 dziury w innych miejscach na moje LRki ktorych jeszcze nie mam heh ale jutro juz na 99% bedą :)

Miejsce na spocik w ktorym jest jedna dziórka wygląda tak:

tu mam pytanie czy odpowiednio ? czy mogą byc te drzewa na obkoło i czy to nie źle ze nie ma cały czas dostepu do słońca, chociasz mi sie wydaje ze tak powinno byc w przypadku LR-ów.

Last edited:

cropper

Member
A tutaj posiane tak na przypał można powiedzieć bo byle gdzie bezpośrednio do ziemi 3 sionka jakies tydzień czy półtora tygotnia temu :) i dziś podlane biohumusem :) Może z tego coś będzie :) blisko jest to pozostałych dołków w ktorych będa LR-y wiec bede też czasem tam odwiedzał :)

POZDRAWIAM ;)

i w ogole zapomniałem podziękować osobą od których mam sionka :) Nie chce jakoś pisać nickami bo może sobie tego nie życzą ale jest to człowiek z Poznania i człowiem z Podlasia :) Dzięki wam serdeczne :) bez was napewno by tego wszystkiego nie było :) Pozdro :)

bogusik2

Member
Grunwald, Alijah, Ganja Smile zajebiste roslinki :) wszyscy tak ladnie dajecie ze az w sercu sie zielono robi hehe
U mnie na parapecie juz zawiazały sie ladne nasionka :) mysle ze 100-150 pestek z tego bedzie :D w sam raz na koniec tego sezonu i przyszły hehe

12128aaaaaaamareroslinkilr_3_.JPG

12128aaaaaaamareroslinkilr_2_.JPG

12128aaaaaaamareroslinkilr.JPG

12128aaaaaaamareroslinkilr_1_.JPG

No i oczywiscie kilka macrosów hehe pzdr

12128aaaaaaamareroslinkilr_4_.JPG

12128aaaaaaamareroslinkilr_5_.JPG

12128aaaaaaamareroslinkilr_6_.JPG

lovik

Member
piok ale ładujesz w nią nawozu aż taki ciemny zielony kolor :D podlej ją teraz wody z biohumusem :p

Bongosik ładnie ładnie

cropper

Member
Ja juz się nie moge doczekać Moich LRkó od pana P :) Jak myslicie bezposrednio do ziemi wkłądać czy najlepiej w kubeczku na parapecie z pare dni ?

Cinnamon

Member
@cropper lepiej w kubeczki - sadziłem bezpośrednio w ziemię w tym roku i lipton wyszedł co najwyżej z nich :/.

Peace iG... :kissass:

cropper

Member
@Cinnamon to zrobie tak :) chociasz już bym bardzo chciał zeby zawitały w ziemi hehe :) :joint:

to moje ostatnie dzieci w tym oucie :D i chce zeby miały jak najlepiej :D

Last edited:
C

Ca2

Boguś kurde ty masz ale gości zawsze ;D jak nie motyl to jakiś szary dziobak ;D niedługo zerkniesz do sadzonek a tam za rogiem żubr cię zmierzy mętnym wzrokiem ;)

Ganja Smile

Active member
pisklaczek hehehe ;) super fotki bogus !! ladnie wam idzie ja mysle ze w przyszlym tyg wystartuje z indoorem :) przynajmniej sie postaram zobaczymy jak z wolnymi dniami bedzie ;]

Latest posts

Latest posts