What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

M

muciek

Dzień dobry cześć i czołem!

Leci już któryś dzień floo, nie wiem ktory.

Braki magnezu unicestwione nawozem PentakeepG (NPK 6/10/15 bor, mangan i MAGNEZ w sporej ilości) i co jakiś czas PlantonK i zawsze ferro activ przy kazdym podlewaniu (1,5 litra co 2-3 dni)

Jeden szczyt sie przypalił bo tak szybko zaczeły wybijać ;)

Boguś jak dla mnie to rzezucha :D

bogusik2

Member
LM, Muciek, Dr. Greenthu fajne zielone fotki :D planciki zdrowe i śliczne :D
LM żeś mnie nabrał :D żarcika nie załapałem bo nie sadziłem tego szitu :p (ble nie cierpie rzeżuchy ;-G).. Myslałem że jakiś ambitny projekt z ramienia naukowca LM :D pzdr

A

akap13

hej luk, ok, nie bede medrkowal, ale po co se utrudniac zycie, rob fotki, pzdr
hej ganja, ja mam identyczny uklad i jest ok, ale nie widze puszki z bezpiecznikiem, trza dokupic; wielkim plusem w takim rozwiazaniu jest to, ze oslone ceramiczna montujesz w odbysniku i jest git, uklad se lezy na np kafelku, odblysniki z wbudowanymi zaplonami to porazka, atakuj jak potrzebujesz, pzdr

LDV

Active member
Dobra powtórze pytanie ale bardziej szczegółowo...

Mam dostęp do dwóch retardentów (reterdentów, retardentów - jak kto woli :D), a mianowicie do B-nine i do Cycocel. W skrócie to słóżą one do skracania międzywęźli.
Czy ktoś wie jak wygląda stosowanie takich środków w stosunku do konopii i jakie sa efekty?

Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi!

Plantator

Well-known member
Veteran
Grunwald ,
Ale samce są piękne. Aż szkoda mi ich zabijać... No chyba żeby...
z makumby i tak nic zbytnio nie będzie , ja bym na twoim miejscu znalazł im jakiś mały spot na dworze i posadził obok nich jakieś inne panienki , by były spoko nasiona , napewno chętni będą na nie:]
LDV kiedyś jakiś koleś na hypku pisał o takich środkach , podobno podobne związki są w preparatach do konopii , nie pamiętam jak się nazywały , w każdym razie powodują że rośliny są mniejsze i zbite bardziej. Zobacz czy niema tam czegoś szkodliwego za bardzo i próbuj , to się dowiemy na 100%

G

Guest

Plantator said:
, ja bym na twoim miejscu znalazł im jakiś mały spot na dworze i posadził obok nich jakieś inne panienki ,
a jakie panienki ci teraz na dworze zakwitnął proste i logiczne i męszczaki też zaczely by rewegować

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

a o co tutaj chodzi?hehe

northern light tak sie skrenca,hehe

jak byl baby znalazlem go rosciangnientego w papieze gdzie wyzucilem do smieci.a tu patsze po tygodniu cos wychodzi ,heh taki byl dlugi ze go zwiazalem i tak sobie roslo,no i okazal sie female to go zostawilem. mysle ze mu to niezaszkodzi,hehe

664IMG_3096-med.jpg

664IMG_3098-med.jpg

peace

Plantator

Well-known member
Veteran
a jakie panienki ci teraz na dworze zakwitnął proste i logiczne i męszczaki też zaczely by rewegować
ziomek , a kto mówi żeby teraz robić te nasiona na oucie hehe , posadzi teraz , albo troche puźniej , zależy od pogody . panienki zakwitną i wtedy je zapyli jak znowu zakwitnie po revegu , u mnie jednak wyglądało to troche dziwnie , męski NL który zakwitł i posadziłem go na out troche revegowal , ale cały czas troche kwiatków miał nowych , na jesień to tak naprawde znowu zakwitł i było spoko , nasion jest mase z tych nlów , i rosną chyba spoko , już ktoś tu je uprwiał:] to sadź je jak pogoda pozwoli Grunwald , bo ledwo cie poczesze taka makumba , a takie siona będą spoko z tym wr x a tak??pozdro

G

Guest

No niestety poszły dzisiaj pod nóż. Skręcę z nich grubego bata jak podeschną. U mnie nic się nie zmarnuje :D
Posprzątałem rochę w RedBoxie. Została w nim tylko jedna samiczka:

11878damka-med.jpg

Dołączy do niej wkrótce pierwsza partia roślinek na out. Do wody poleciały:
5 x NL by Plantator, 5 x Danish Passion by Esben, 5 x Mix by Castle. Dzięki chłopaki :D
Nocą będą siedziały w szafie a w dzień na parapecie lub balkonie, w zależności od aury. Po ok 3 tygodniach pójdą na spoty.
Dzisiaj przygotowałem trzeci spot :D
Pozdro1410

Last edited:
G

Guest

grunwald said:
Oby Ci go żaden szabrownik tuż przed żniwami nie odwiedził...

jak jest dobry spot to sie nie ma czego bac, chyba ze jako szabrownik jakas sarnina sie znajdzie ale i na te gryzonie sie cos znajdzie...

dr.greenthu, mazur o (HOT CARGO nie wspomne): ojjj szykuje sie niezly plon...

G

gelowas

dr.greenthu, toz to bardzo ladny scrog, podziwiam :)
mazur, co tym razem sadzisz??? na pewno bardzo dobre rzeczy. fajny growroom.

w czwartek rozpoczynam pierwsza ture kielkowania na out, po 6-7szt:
- WYD
- Lowryder
- Northern Lights (by kobaiashwili)
- Canadian Swamp Mix

po 2tyg wysadzam na dwor i idzie druga partia, bedzie sporo female i ogolnie solidnej genetyki, beda siona na OpenSeed, pozdro!

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
powodzenia grunwald
te bjale plamy to cos chyba z magnezem. crazy composer mial cale kwiaty takie,hehe t jego photos, niepamientam co zrobil,musze sie go spytac

20Sharon-variegated-2-close-med.jpg

20Sharon-variegated-1-med.jpg

20variegatedsharwid-35-days-med.jpg

ladnie mazur,ladna selekcja

1790picc.JPG

bendzie wiele fajnych smakow,hehe
powodzenia

peace

Last edited:
G

Guest

HC 12.maja na marszu w warszawie, powinnismy cie nosic w lektyce :) Mazur :imponujace,smakowite...tez do lektyki
juz na flo te dziewczynki??

Last edited:

Azzzzzz

Member
Veteran
WWxES hervest

WWxES hervest

Wszystko bylo scinane przedwczoraj, topy bardzo smakowicie wygladaja, obecnie kolo tygodnia na suszenie a pozniej z dwa w lodowie.

Pozdrawiam !!!

Latest posts

Latest posts