What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

cardiel

Member
Rogin Nie ma sensu ich teraz wysadzac. Ich wiek nie ma niczego wspolnego z tym kiedy zaczna kwitnac... mozesz rownie dobrze wysadzic w czerwcu a zakwitna tak samo jak te w kwietniu ( ta samo odmiana oczywiscie). Pogoda tez nie ma za duzego wplywu ( o ile wogole ma ? ). Liczy sie stosunek dnia do nocy w godzinach. Kiedy Noc sie wydluza a dzien skraca wtedy roslinki zaczynaja kwitnac

pozdro :smile:

rogin

Member
cardiel sorki chodzilo mi o proporcje dnia do nocy, zle to napisalem poprostu.
Tak tez myslalem jak napisales, ale chyba plusem wysadzanai wczesnie roslin jest to ze poprostu beda wieksze od tych wysadzonych pozniej, a co za tym idzie ZBIORY !
peace

C

Ca2

Hot: Przymierzam się do desantu Out'07 i teraz pytania do Ciebie:
Bubbleberry x Afghani - długo kwitnie?
White Russian x Afghani - jak wyżej ??

Ogólnie chodzi mi aby odmiany zakwitły w PL klimacie na tyle, żeby spuchły i zalały się żywicą. Jak braknie im 2 lub 3 tygodnie to płakał nie będę ;D

I teraz pytanie natury indoor:
Sensi Skunk x Johny Blaze
Jaki intensywny zapach ma ten cross ??
Jaki ma czas kwitnienia ??

castlevania

Member
świeżak :D

12071DSC01990-med.JPG

Last edited:

prosto.pl

Member
elo
Kov - powodzenia w administracji polskiego forum :) na OG dawales zajebsicie rade i teraz tez tak napewno bedzie. Mialem pare pesteczek w kielkowaniu nieznanej odmiany ziarna byly wyciagniete z palenia, ale pech chcial i stary to wyrzucil :(
Fishu, dzieki za ziarna ktore do mnie wyslales, K+ dla Ciebie :)
mam pytanie jest ktos na forum z KRAKOWA? jak tak to prosze o PM, mam pare pytan.
Niedawno zostala zcieta ww z ziaren od bogusika, nie mam aparatu ale jakies foty postaram sie zaniedlugo wrzucic, wygladala soczyscie, ale moc nie jest az tak zaskakujaca jak sie wydawalo, szybko faza schodzi i pewnie palenie tez szybko pojdzie z dymem. Nie bylo zbyt super wyhodowane, ale nie ma na co narzekac

pozdro

Fish131

Active member
Witam wszystkich!
Pamietacie mnie jeszcze? hehe... Ciagle zyje jednak z braku neta nie mam jak tu pisac ani nawet jak poczytac i poogladac tego wszystkiego co tutaj dajecie! Mam nadzieje ze tak powiem ten burdel ktory mial miejsce juz nie istnieje.
W sumie wpadlem tylko na neta na chwile zeby wrzucic kilka fotek przedstawiajacych co w ogrodzie rosnie mi. A jezeli nie zapomnieliscie to rosna mi w nim 4 Grapefruity... Glownie postuje w tym momencie za sprawa Sweeta ktory nawiedzil mnie wczoraj telefonicznie i powiedzial ze chcialby zobaczyc co tam Fishu sobie growinguje hehe. Wiec special for You (no dobra dla Was tez haha) update!
Tak skromnie, tylko pare fotek i to w boxie bo nawet nie mialem czasu wyciagac plantow do sesji...
Ale do rzeczy!
Zdjecia rodzinne hehe (Sweetu, te 3 topy w lewym gornym rogu to wlasnie ten plant o kotrym Ci mowilem)

A tutaj macro moich cukiereczkow :):

7983Grapefruit_200307_macro.JPG

Jezeli ktos jest zainteresowany w zobaczeniu tego zdjecia w pelnej rozdzielczosci to niech klika w linka: www.getfreeride.org/filmy/Grapefruit_200307_macro_full.JPG

Peace :wave:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
Ca2, naprawde niewiem bo na out nie choduje
ale jak nie sprobujesz to sie niedowiesz,hehe
mysle ze jak dobry pheno trafisz to i niebendzesz mial problemow
niepowinny kwitnanc wiencej nisz 65 dni, a mysle ze trafisz na 50 dni pheno
powodzenia

hej fish wlasnie myslelem gdzie jestes?
ladnie ci rosnie , bendzie ganja,hehe

peace

Last edited:

bogusik2

Member
Musze coś koniecznie opowiedzieć dziś zrobiłem testy pierwsze..
Pomiętosiłem palcami topki i jestem dosłownie w szoku
LRxFB pachnie DOKŁADNIE (ale to identycznie tylko że mocniej) jak winogrona!
LRf5 jedno pheno to taka guma balonowa z kaczorkiem (do tego w opakowaniu zawsze był tatuaż wodny ;p) - identyczny zapach - aż mnie zatkało musiałem pomyśleć sporo czasu z kad ja znam ten piekny zapach
GF co ciekawe WOGULE nie ma żywwiy i WOGULE nie wydziela zapachu.. hmm to bije teorie ze jak roślinka ma mało żywicy to palenie jest słabe bo wiadomo że GF jest kosa.. chociaż pewnie dojdzie troche żywiczki
Najciekawsza spawa z ExLR.. zapach słodkawy, cukierkowy - uciachałem małego zapylonego topka na sprobowanie mocy.. Palenia malutro wyszło po odżuceniu nasion, ale powiem wam że już to mnie ładnie poskładało potem jakis suchy listek z LR#2 i fazunia całkiem do rzeczy Nie ma to jak mieć własny ogródek - polecam
Dlatego w sumie zajmuje sie breedowaniem - pomagam ludziom dojsć do tego żeby mieli swoje szafeczki i własne ziolko, nasionka Jak ktoś nie ma niech zaczyna kminić przyjemność warta wszystrkiego.
Btw. Castelvania, quake fajnie wam rośnie :D Castel Tobie raczej fajnie sie pali :D Jak sie prezentuje ziolko pod względami organoleptycznymi? Quake który to tydzień flo? Czym ją karmisz ze tak ładnie kwitnie :D hehe pzdr

G

Guest

hejos, po zbiorach 400w hps,
roslina hawaiixskunkx1 from nirvana,
zapodaję zdjcie,
podro top. :smoweed:

16265IMG_0531-med.jpg

Last edited:

EARTH MOTHER

New member
Witam!! wszystkich maniaków Gandy :wave:
Troche ostatnio żadko się udzielam na forum, ale to głównie z totalnego braku czasu. Słabiutko ostatnio się im wiedzie, ale po bardzo długich poszukiwaniach, ofiarowano mi pewny mebel i za pare dni lądują w nowym boxie. Fotki z przed paru dni, a wygląda to tak tak :chin:

Ostatnio troche za bardzo je przesuszyłem :( dlatego troche oklapłe na zdjęciach.

2xJH

Passion, Bubbleeberry i maly VxRs

2 samce Bubbleeberry z jajcami i JH bez jaj :D

2 DF po przejściach..

Passion, Bubbleeberry, i dwójka VxRs

Ps: Toptopganja :yoinks: przesadzasz z tymi krzakami

Pozdrówka
:wave:

buSka

Member
powodzenia z ucinaniem lisci toptopganja =]]] Ale ladnie wszystkim kwitnie fiu fiu =] Ja narazie sie powstrzymuje z indoorem bo na out pokopalem juz doly, ziemie tez juz mam przygotowana czekam jeszcze na sionka i jazda mysle ze gdzies tak za tydzien/dwa bede wysadzal maloochy na spota =]. peace!

Latest posts

Latest posts