What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

C

Ca2

TopTopGanja: no to teraz wystarczy skitrać bibułki z metra ;p i można rolować ;D GOOD JOB !!

cheech and bong

Active member
alarec super stuf palilem bubbleberry niejednokrotnie jedno z lepszych ziółek jakie mialem w plucach fajne jest to ze nie ma po tym takiej zwiechy nawet jak duzo spalisz

toptop
super oldschoolowa masz odmiane no i widac jak to geny skunka pozytywnie wpływaja na plon i z pewnoscia na zapach chetnie bym sobie przypomnial jak to pachnie :) Ile ja wegowales? pewnie miesiac minumum co?

Ja narazie sie powstrzymuje z indoorem bo na out pokopalem juz doly, ziemie tez juz mam przygotowana czekam jeszcze na sionka i jazda mysle ze gdzies tak za tydzien/dwa bede wysadzal maloochy na spota =]. peace!

buSka chłopie wstrzymaj sie jeszcze czas na pewno bedzie jeszcze wiele bardzo chłodnyh nocy mysle ze nie ma sensu wysadzac wczesniej niz koncówka kwietnia a połowa maja to chyba idealny czas. Nawet jesli ci roslinki nie wymarzna to i tak niewiele urosna w takich warunkach ja zdecydowanie odradzam
pozdro

Last edited:
G

Guest

Kolejnym argumentem dla nie wysadzania tak wcześnie roślin na out jest IMO duże prawdopodobieństwo pożarcia ich przez dzikie bestie, które wygłodniałe po zimowym sianie bardzo chętnie zeżrą świeżą zieleniznę. W maju już jest na tyle dużo młodych roślin, że leśne/łąkowe/polowe potwory nie będą robić jakichś specjalnych poszukiwań cannabisu zadowalając się liśćmi/źdźbłami w pobliżu rosnącymi.
Teraz jest czas na szykowanie spotów, nie na sadzenie. Sadzi się w Polsce od lat pod koniec kwietnia i w maju.

Last edited:

quakemind

Member
bogusik2 said:
Quake który to tydzień flo? Czym ją karmisz ze tak ładnie kwitnie :D hehe pzdr

boguś fotka zrobiona ok 1-1,5 tygodnia od pokazania płci. do tego czasu karmiona byla jeszcze nawozem na weg :pointlaug biohumusem forte
teraz dostała nawóz substral'a do kwitnących :]

bogusik2

Member
:D Jak dla mnie biohumus forte to nawoz na flo hyhy :) (z mojej perspektywy bo używałem na wega zwykłego biohumusa a na flo biohuma forte ;))
Pewnie dlatego tak ładnie kwitnie :D Ma już jakiś konkretny zapaszek i żywice na sobie?
Co do pytania poniżej.. Zawsze OCB slim Premium :D chyba że trafisz aLeda.. podobno żadna bletka nie pobije czystej, brazylijskiej celulozy :D
A jak jeszcze sie ją wypcha czysta, Jamajska trawą :yoinks: Zgon z rozkoszy hyhy pzdr

Last edited:
powodzenia w nadchodzacym sezonie, co do kielkowania-jak ktos ma mozliwosc trzymania maluszkow w boxie to niech juz kielkuje a na jesien bedzie mial giganty

pozdro :joint:

Cinnamon

Member
@quakemind - ładna roślinka ;]

Co do blet - popieram bogusika - aLeda i premium ocb bezkonkurencyjnie wygrywają ;].
Co do reszty arsenału - niezbytnio mi podochodzi ;-) Paliłem z większości tego co masz...
Do kolekcji brakuje jeszcze juicy oraz braun sugar'ów.

btw. nigdy ale to nigdy nie kupujcie ocb slim (niebieskich) - trudno nazwać to gizą do tytoniu a co dopiero mówić o jakiś innych roślinach ...

Peace iG... :kissass:

L&M

Member
@toptop :respect:
@quake no ladny masz zbiór stary, ja tylko mascoty i ocb probowałem bo cieżko u mnie dostać coż innego:D
@greenman co to za kulki?

early misty:

powodzenia

quakemind z tego co tam masz to ocb slim bija wszystkie na głowe :D
jak krece jointy to tylko z OCB Slim :D Na sylwka poszla nam cała paczka z kumplami :D hehe
pozdro
top - ja pierdole :D rozpierdalasz :D pozdro
Zamowilem saperke z allegro jak tylko domnie dojdzie to ide na spoty kopac dolki :) hehe
a tkaie pytani :
moge nasypac ziemie do dolkow teraz zeby lezala w nich np z miesiac czy najlepiej dopiero przed sadzeniem??;>
pozdro

G

Guest

ogrodnik mozesz teraz przekopac miejscowe, bedziesz mial przynajmniej mniej roboty w maju...

Toptopganja respect

A co do bletek to ocb slim gorą, ale te aLeda tez zajebiste, blant wyglada zajebiscie zwlaszcza jak wpakujecie jakiegos outdoorka o kolorze fioletowym oczywiscie bez tytoniu hehe. Pozdrawiam :wave:

toptopganja said:
16265IMG_0531-med.jpg

pieknie, respect

ogrodnik mozesz teraz przekopac miejscowe, bedziesz mial przynajmniej mniej roboty w maju...

Czyli moge nasypac teraz ziemi w dolki a pozniej w maju tylko przyjsc z wykielkowanymi ziarnami i powsadzac??
pozdro

G

Guest

Niezle wam idzie, to zdecydowanie za malo powiedziane :yummy:. Moje biedne oczyska nie nadazaja z czytaniem :) . Wyglada na to, ze na outa 07 bede mial strasznie skromna kolekcje:

- Shaman x 6 reg. (moj faworyt)
- Passion#1 x 5 reg.
- PPP x 10 reg.

... ale mysle, ze jak na 1wszego outa to powinno mi w zupelnosci wystarczyc, a i tak poza tym musze sie kuc do maturki :p, w zwiazku z czym przydalo by sie ograniczyc palenie. Sadzenie bedzie najwczesniej w kwietniu bo nadal jest dosc chlodnawo. Nie zamierzam bawic sie w przewozenie duzej ilosci ziemi bo nie mam transportu (nie liczac rowerku ^^), a do spota mam okolo 12-15 km. Co najwyzej 1 duzy worek i dolomit, a co 2 lub 3 tygodnie Biohumus i/lub Guano. Byc moze uzyje jakiegos stymulatora wzrostu :)

Wie ktos moze jak konopie radza sobie w podlozu zlozonego z piachu z ziemia? Czy mech moze pomoc zatrzymac wilgoc w ziemi? Sorki ze was tak mecze :bat:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
wow

toptopganja ladny monster ci wyrusl,hehe super

moje najlepsze bibulki to ocb king size slim. co robie to opcinam je na szerokosc jaka mi najbardziej pasuje. lubie gdzies od 80mm do 82mm jest perfect size dlamnie,hehe. smoking brand tesz so super ,no i napewno wiele innych co jeszcze nieprubowalem. ale ocb kupuje calymi kartonami

664IMG_3006-copy-med.jpg

peace

mastio

New member
jak fajnie nacieszyc oko... :) super! oby tak dalej trzymac. ja tez dolki mam juz pokopane. chcialem kielkowac w sobote trzymac malenstwa przez 3 tyg w domu i ok 15 kwietnia wyrzucic na dwor. jak myslicie, nie zawczesnie? na www.twojapogoda.pl widze ze juz ma byc ladna pogoda, szczegolnie z zachodniej Polsce (moje rejony) :-D

C

Ca2

Filipek: a może Jack Horror ;D Niby wszystko sprowadza się do herrera...
Mi tam Jack Horror pasuje ;p zaraz sobie zapale trochę tego mega energetyzującego stuffu ;D

KILER

Member
toptopganja: brak słow :jawdrop: :jawdrop:
Widze ze sie pieknie zieleni w waszych boxach.Ostatnio w moim ogrodku stala sie przkra sprawa urwala sie lampa i poparzyla moje malenstwa jedna trzeba bylo odrazu wyrzucic!:( Ale pozostale 3 przezyly i maja sie calkiem dobrze co prawda potzrebaowaly 1,5 tyg zeby dojsc do siebie ale juz wszystko wporzo.
WW dzien 24

Ta powinna dostac rente inwalidzka! :D

Last edited:

Latest posts

Latest posts