What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

castlevania

Member
mutombo WW, siedzial razem z drugim takim wypierdkiem w jednej donicy:), scielem zeby nie zawalały miejsca juz, skrece z nich gibona albo dodam do listkow i moze jakis haszyk sie zrobi na koniec uprawy :) na oko z 8-10 g tu jest hehe, nie wiem czemu takie wyszły zawsze musza mi sie trafic jakies wypierdki :D
btw: dzis tak sobie intensywnie wachalem roslinki :D i ocena :
WW- zapach bardzo owocowy, MiX AK48- benzyna hehe ( jesli chlopaki bedziecie mieli te pheno z tych mojch kulek to naprawde bedziecie zadowoleni, czuje ze bedzie zajebisty towar ) pozdro

ten fajnie wyglada przynajmniej ale maluskie topki
12071DSC01966-med.JPG

to na dzis wieczor :D
12071DSC01962-med.JPG

mutant

12071DSC01967-med.JPG

Last edited:

Korlic

Member
Ładnie sie wam chłopaki zieleni w ogrodach :) Ja jakoś teraz zaczne myśleć o sadzonkami na outa :) A w in kwitnie nam całkiem sympatycznie :] Rośliny zaczynają puchnąć :]

G

Guest

nie wiem gdzie to napisać...pisze tutaj zeby nie bylo ze smiece nowym tematem . Czy widzieliście gdzieś, kiedykolwiek w jakims ala growshop'ie pastylki,gumy lub coś w tym rodziaju na kapcia, suchara jakiś wynalazek ?
Ja sobie zawsze radze zwykła żujką lub tictackiem :) ale jak sie pali kilka razy jednego dnia to mnie to wku**** bardzo.
Jak sobie radzicie z sacharą ?

Cinnamon

Member
Omg ale pytanie :bigeye:
Zawsze latam z herbatą - więc kapeć mi nie straszny :D.
Z kanapy do kuchni mam jakieś 13 m - więc nawet dobrze skuty dojdę i załyczę :].
A tak na poważnie - coś do żucia, ewentualnie nieduża woda i jest git.

btw. gratuluję Wielkopolsce ziół leczniczych - dawno tak nie byłem zmasakrowany taką ilością :)...

Peace iG... :kissass:

franzPL

Member
Update 18.III.2007

Box nr 1 hps 400W weg 50dni flo 39dni nawoz grow,blom,micro co2 kwasek+soda
odmiany Skunk#11 Top44 reweg Skunk#11 na dole klon Skunk#11 Arjans oraz Blublleberry

box nr 2 hps 250W weg 50 dni flo 39dni grow,bloom,micro co2 kwasek+soda
odmiany Twilight , Twilight, klon Top 44 z przodu Big Bud damski obok 1 sztuk Afghan x skunk x durban oraz klon skunk#11

Lewar

Member
panowie mam problem, jakies robale atakuja mi plantacje, narazie ostro zzera jednego krzaka ale powoli takie same objawy pojawiaja sie na innych kwiatkach, najwyzsza pora zadzialac.

http://img249.imageshack.us/img249/2865/img1517gh6.jpg

na poczatku biale plamki, pozniej coraz wiecej i zolkniecie lisci, wyglada mi to przedziorki
zreszta Wikipedia mowi: Uszkadza głównie blaszkę liściową wzdłuż nerwów. Części szczytowej liści nie uszkadza. Gatunek ciepłolubny,
jeszcze lektura: http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=11688

myslicie tak jak ja ze to przedziorki?

musze isc sie bardziej poprzygladac, czy chodza na dole lub czy po spryskaniu pozostaje mala pajeczynka pod liscmi. przedziorki to w koncu gatunek roztoczy, czyli lubi siedziec w kurzu, a dezynfekowanie calej piwnicy mi sie nie usmiecha...

@cheech and bong, ty w Polish Strain Guide wrzucales fotki Easy Buds pozarta przez te male gnidy, jak to odbilo sie na uprawie, bo krzak i tak ladny wyrosl:)

jakie bezpieczne preparaty polecacie? brat do bonsai stosowal Provado AE Plus, skutecznie pomoglo jednak kosztuje 30zl, jak nie wymysle nic innego to bede musial jego kupic.

pozdrawiam i czekam na pomoc

Azzzzzz

Member
Veteran
Na 100% przedziorki, temp te szkodniki jakims specjalnym Karate lub innym ktory ci napewno baba z ogrodniczego poradzi jak rzucisz haslo przedziorki...

FranzPL: jak bedziesz mial scinanie zamiesc fotki najwiekszego budsa spod 400 i spod 250, dla porownania.

Powodzenia i pozdr

bogusik2

Member
Franc super ci rośnie :D naprawde ładne budz beda :p
Lewar nie czekaj do jutro :D wiem po starych klonach K2 że im dłużej sie czeka tym cięzej coś z tym zrobić... a i rołśinkom będsze lżej// pzdr

G

Guest

Witam wszystkich growerow w tym zielonym threadzie!

Wszyscy bardzo ladnie opiekujecie sie swoimi kwiatkami, tak trzymac!

Retbatler, Twoje drzewka jak na 6 swietlowek kompaktowych sa piekne! Mam podobna lampe. Ile lumenow/szt. i temperature barwy one maja?

Pzdr,
Buffalo

Last edited:

Ganja Man

Member
Oto Foty weg 1 dzien foty marnej jakosci i niewidac za bardzo tyh plamek

moze sie niepotrzebnie przejmuje tymi plamkami to jest muj pierwszy grow wiec co o tych roslinkach sądzice ??

Last edited:

L&M

Member
@Ganja men, hehe,wide że otyczkowałeś rośliny niczym pomidory:D nie martw się jak taki mały leszcz leży prawie na ziemi, jeszcze zdąży "powstać" ani się obejżysz:D imo jak zaczną puchnąć to mogą się połamać pod własnym ciężarem
co do Twojego pytania to ja bym się nie martwił na zapas, zrób lepsze zdjęcia to coś poradzimy, cos mi sie przypomina że ja również miałem te malutkie liście lekko brązowawe, byćmoże były na nich brązowe plamki, juz nie pamietam, jeżeli dobrze mi się przypomina to jest to raczej nieszkodliwe bo wszystko co dotychczas sadziłem dotrwało znakomicie do końca swych dni.

ja moje 4 em wystawiłem dzisiaj na ostre działanie frontu polarnego (u mnie bylo 6 stC), heh, wiuchało nimi masakrycznie, miotało liśćmi od jednej krawędzi doniczki do drugiej a wszystko po to żeby się przyzwyczaiły do ostrych warunków, jak bym je trzymał przy ciepełku kaloryfera i braku jakiegokolwiek ruchu powietrza to na aucie by nie wytrzymały tygodnia:pP

Last edited:

Ganja Man

Member
wiesz L&M to jest moja pierwsza uprawa i wiesz jak to jest jak człowiek sie martwi o swoje roslinki :) ja tam mam 3 t44 i 1 sensi skunk x sensi star i mam zamiar je trzymac na wegu 14 dni i sfimowac je na drugi pietrze lisci i wybrac dwie najlepsze panienki i je zostawic na flo :) a reszte na dwór

Latest posts

Latest posts