What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

BlinD

Active member
ogrodnik
1l ziemii to nie jest 1kg na bank.. jak chcesz przygorowac dokladnie 240l ziemii to zobacz ile do jakiegos wiadra wchodzi wody i nim odmierzaj

co do ziemii juz kupnej to polecem jak ktos ma w poblizu pieczarkarnie wziasc od nich zuzyta ziemie (ja kupilem za 100pln cala wywrotke) troche pieczarek i grzybni w niej jest ale to nie przeszkadza.. w szkarni na tej ziemii wszystko roslo zajebiscie nawet WW pozno wysadzona doszla ;p

Last edited:

bogusik2

Member
Ogrodnik jestem z haszysz.com, ale tam kręci sie dużo młodych pseudo-growerów, którzy zalogowali sie tu :D o nich mowilem ;)
Co do ziemii to 240l to raptem 3 worki po 80l czyli tak na ramie// byle bagażnik i transprot jest :D Pocztą będzie to kosztowało pewnie 1/3 wartości ziemii jak nie wiecej.. lepiej kup w ogrodniczym blisko siebie albo pożycz lub poproś kogoś o podwiezienie.. pzdr

Q_ba1

Member
grubo, sami robicie śmietnik ( od razu mówie ze nie wszyscy ) a teraz wielki płacz bo hc sie wkurwił i postanowił odejśc... FINK!
bogusik2 masz racje, psełdo growerów jest coraz wiecej, przychodzą z różnych for, nie tylko z haszysza :badday: robią burdel tam, i teraz tu... bo nie chce im sie poszukać info tylko każdemu osobno tłumacz od podstaw wszystko...

G

Guest

ale brakuje nawet pommyślunku jak się nie chce czytać to można zadawać pytania ale na PW wtedy się nie zaśmieca forum i jest git...taka mała rada dla często pytających

castlevania

Member
odbiegajac od tego baizlu
"CO W OGRODZIE ROSNIE CI ???" - a rosnie mi troszke towarku :D
47 dzien flo, NL juz ma wiekszosc brazowych wlosow, ale czekam az trichomy bedą lekko biale, jak myslicie?, WW jeszcze na bank z 2-3 tygodnie, mix AK 48 mysle ze jeszcze okolo 1,5 :), musze z dumą stwierdzic ze moje groszki okazaly sie najlepsze, mix AK48 ma najwieksze i super zbite topki:) , WW od Fisha (made by Boguś) maja za to najwiecej topow zbitosc jest słabsza ale i tak jes ok, NL (thx Plantator) jest za to najbardziej oblepiona zywiczką, czyli kazdy znajdzie cos dla siebie hehe pozdrowka !!!

NL

WW

All

Last edited:

cardiel

Member
castlevania bardzo ladnie Tobie rosnie :smile:

odnosnie trichomow: jezeli sa przezroczyste, to znaczy ze sa jeszcze niedojzale. Kiedy wszystkie sa mleczno biale, uzyskasz bardziej energetyzujacy high. Kiedy robia sie brazowe wtedy uzyskasz bardziej stoned efect :smile:

pozdrawiam i powodzenia

Cardiel

B

bronek

najlepsza i najgrozniejsza bronia na haszyszowe towarzystwo bedzie najprawdopodobniej olewactwo stosowane, ale fakt faktem bez moda nie pociagniemy dlugo.....
cale szczescie jest cala masa uzytkownikow, ktorzy z premedytacja wciaz koloruja ten thread. Ja poki co niestety nie moge sie niczym pochwalic.
BTW jak wygladaja Wasze przygotowania do outa? Mnie osobiscie napawa ekstremalnym optymizmem slonko, ktore zaczelo nas raczyc od kilku dni swoimi promieniami. Mamy tu z pewnoscia gorali....... moze jakas dlugoterminowa prognoza pogody ?? ;D

cardiel

Member
Pisalem do DG w tej sprawie i odpowiedziala mi, ze nie zostawi nas bez opieki moderatora i dopoki nie znajdzie nowego HC bedzie tutaj moderowal, wiec bez obaw panowie :smile:

pozdrawiam

G

Guest

Co do bajzlu: kurde szkoda ze tak sie robi, kiedys bywalo tu bardzo fajnie, jak bylo OG a potem po utracie OG przyszlismy tutaj, ale wszystko sie zjebalo az do tego czasu :/ Moim zdaniem, za duzo nowych uzytkownikow ( wiadomo sa wyjatki co do tych nowych :wave: pzdr dla prawdziwych ). Cos trzeba bedzie z tym zrobic bo az czasem mi szkoda tu wchodzic i patrzyc na to co tu sie dzieje :/

Co do Co w Ogrodzie Rosnie Ci ? -
Castelvania ten twoj mix Ak48 to to jest Ak48/sadxs#1/AuroraIndica ? Bo bardzo ladnie se prezentuje a mam te pesteczki na outa hehe wiadomo od kogo ;)

Kielkowal juz ktos albo rosnie mu juz cos na outcie ? Pogoda jest zajebista tylko boje sie o nocki. W tamtym roku sadzilem w maju, ale czyzby w tym roku zaczniemy wczesniej :yummy: Jak tam u was jest ?

A co do Moderatora - watpie by fish albo ktos inny ze starej ekipy chcial zostac Mod'em. HC sie dobrze spisywal ale kazdy sie musi kiedys wkurwic :) nie dziwie sie mu hehe. Pozdrawiam :wave:

Last edited:

castlevania

Member
h9tric said:
Castelvania ten twoj mix Ak48 to to jest Ak48/sadxs#1/AuroraIndica ?

h9tric - nie powiem ci na 100 %, ale najbardziej prawdopodobne AK48 x AK48, albo AK48 x AURORA INDICA, napweno sie nie zawiedziesz :)

Edit: nie dalem zblizen tej odmiani wiec prosze cie bardzo :D pozd

Mix AK48

Last edited:
G

gelowas

szok said:
też dostaliście ten SPAM od tego skurwiela "sioolyoo"?

moim skromnym zdaniem tenze czlowiek jest tysiackroc bardziej w porzadku od niektorych, co lubia duzo wrzucac i duzo przeklinac, bardzo, bardzo nieladnie.

bogusik2, co oznacza 'pseudo-grower'? Chyba kazdy jest grower, kto costam hoduje, a ze lat ma np pietnascie nie oznacza, ze nie jest growerem, a co najwyzej, ze nie zalapal jeszcze do konca zasad korzystania z forum.
Nie, Fish nie jest modem mimo tego, ze ma sto milionow postow, a teraz wogole go cos nie ma, a szkoda, ciekawe jak tam jest Grapefruity daja rade...

Castlevania, fajne szyszki, hehe, maly lasek ci sie zrobil chlopie, good job!

Bronislaw, obodaj w calym kraju jest slonko, niestety w dlugoterminowej prognozie pogody mowili, ze od nast tyg bedzie tylko kilka st ciepla (odpukac!).

witek

New member
Mam fajna nasloneczniona miejscowke, jednak ziemia troche nieurodzajna. Czy nawoz moze w pelni zastapic ziemie z ogrodniczego? Jak wielka roznica jest dla roslinki miedzy zwykla polna ziemia a kupna? Dosyc ciezko mi bedzie nosic tam ziemie...

G

Guest

Tonny said:
Ja juz 10 marca wyniosłem wszystko na zewnątrz,
słonko świeci pomidorki korzystają i jest git.
juz ??!! szybki jestes. nie za zimno?
i jak rosna? bo ja tez mysle nad tym zeby wczesniej powynosic bo niebardzo moge trzymac to w domu.

szok

Member
jak ktoś mi chce zrobić laskę to niech powie przed faktem, że jest z tego forum będzie miał zniżkę,
dla sioolyoo zniżka extra !!!
(to nie jest spam tylko ja chcę pomóc)

ps.DO STARYCH GROWEROW: jak byście(śmy) zmieniali forum to dajcie mi znac na pm gdzie sie mam rejestrowac...bo tęsknie za starym klimatem

Last edited:

bogusik2

Member
Gelowas pseudo grower to dziecko (w sensie nie wieku ale zaawansowania emocjonalnego, intelektualnego i poczucia obowiązku..), które nie moze pojąć zasad, pomimo że wszystko jest ładnie napisane, daje sie linka i tłumaczy - nie za chwile temat z tym samym głupim pytaniem. Taki człowiek mowi że przeczytał całe kompenduin 3-krotnie i za chwile pyta czy przy zwykłej żarówce albo na parapecie mu wyrośnie "Skun"/... "ale takiego osiedlowego chce żeby rył banie" :D LOL
Gadasz z takim o sionkach, breedingu itp. na koniec (kiedyś taka rozmowa trawała 2,5 godziny) pyta sie ciebie co to breeding bo on po angielsku Ku** nie umie :D
Inny typ pseudo-growera to taka szmatka co chce wycisnąć tylko jak najwięcej kasy na innych.. wbrew pozorom takich ludzi jesty bardzo dużo. Pytaja gdzie można nasiona dostac.. jakieś historyjki bla bla i poźniej sprzedają albo wogule przemysłówka sie wymieniają.. niestety..
Możnaby tak o nich pisac i pisać :D hyhy pzdr

castlevania

Member
@Gelowas thx, oj bedzie bedzie @Grunwi :D mam tych kulek troche ale co do mojego outa jak narazie wszystko jest pod znakiem zapytania, jak cos nie wypali to liczcie na male prezenciki od wujka Castle :D pozdrowka

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
Witam !!

Po dosc dlugiej przerwie w growingu znowu powracam z malym projektem,

Tak apropo to calkiem niezle sie tu u was zieleni, i mysle ze Polish thread jest najciekawszym sposrod innych narodow.

Najstarsze planty z tej gromadki maja rowna miesiac, odmiany to Chronic f2, Chronic x Bubble Gum, C99, i nawet cos takiego jak Comercial Indica ktore kiedys dostalem od HC, RomP19 f2

Leptosoma

sɔıʇǝuǝ⅁ ʞuoW
ICMag Donor
Veteran
Witajcie po kilkumiesiecznej przerwie przyjaciele hodowcy !!! Ci co dluzej tu siedza pewnie mnie pamietaja a pisze bo chcialem sie pochwalic...

Jak wiecie od kilku miesiecy zyje na zaplutej angielskiej ziemi gdzie psy dupami szczekaja,konie na palcach gwizdza,ziolo jest drogie i zawsze pure indica wiec po wielu trudach ostatnio zabralem sie za budowe szafy dla podopiecznych.Wiec teraz mam u siebie szafe 120 x 82cm i 160 wysoka,wisi mi 400w agro + wentyl z filtrem weglowym przewidzianym na 600w,mam tez ziemie,perlit,wermikulit,testy ph i wiele innych bajerow w ktore zaglebie sie gdy bede mial wiecej czasu. Filtr i lampe zamawialem wraz z nawozami na cala uprawe i bat guano mix (50l) ktore to jeszcze do mnie nie doszly(lampa i filtr doszly kilka dni temu) ale poczekam jeszcze troche i zamowie z innego growshopu (teraz zamawialem z www.seaofgreen.co.uk ).
Co do nasion to bedzie ak47(reg) i grapefriut(fem) ktore to planuje zamowic z www.marijuana-cannabis-seeds.co.uk i zobaczymy jak bedzie. Jeszcze wszystkiego ze soba nie polaczylem ale w piatek zamawiam nasionka i jak tylko przyjda ida na kielkowanie by na wakacyjnego holidaya w polsce bylo co palic... jak sie uda to znow zrobie troche nasionek dla polskich rolnikow ktorzy nauczyli mnie tego czym teraz dziele sie z innymi.

pozdo

peace

Latest posts

Latest posts