What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

Fort Europa

New member
BLAGAM O JAK NAJSZYBSZA ODPOWIEDZ

mam problem dotyczacy testow na obecnosc thc, mianowicie wiem ze bede mial robiony taki test, z wiadomych mi metod przyspieszonego usuwania cannabinolu z organizmu znam tylko picie mega ilosci soku z cytryny i wody mineralnej. oczywiscie nijak ma sie to do samego thc, zdaje sobie sprawe ze woda i sok z cytryny przyspieszaja wydzierlanie wszystkich toksyn ale przy okazji rowniez thc.

Tudziez moje pytanie: co zrobic zeby maksymalnie przyspieszyc wydalenie thc z organizmu?

Z gory wielki uklon. dzieki. trzymajcie sie zdrowo i bez przypalu. a no i bzykajcie do nieprzytomnosci, sory jarajcie ze swoimi kobietami i bzykajcie.

keep ya head up!

Kurwa przepraszam że tak sie wyrażę ale przychodzę do domu zajebany a tu najgorsza rzecz jaka mogla sie zdarzyć na forum :(:(:(:(:(

HC przemyśl to dobrze proszę bardzo

A Wy nie śmiecie już proszę chyba ze chcecie (starcic) nie wiem jak piszę się poprawnie ten wyraz naprawdę kozackiego moderatora...

Jest doswiadczonym growerem i zajebiscie podchodzi do wszytkiego a Wy to tak przyjmujecie ...

ehhh....

Słabi jesteście strasznie ...

Przykro mi ...

To masz lipe ale załatw mocz kolegi który nie pali i problem z głowy a jak na krew to nie oszukasz przykro mi jak paliłeś dużo to trochę trzeba odczekać
żeby nic nie wykazało ale masz bogatego kogoś jak robi Ci badania na krew na thc bo są strasznie drogie ...

||
||
||
||
\/

Last edited:
G

Guest

Mi matka lata temu robila taki test na mocz :joint:
a wiec tak :
wzielem troszke szczoszkow od koleszki co nie jaral od roku
schowalem butelke po kubusiu z nimi w kiblu w takiej dziurze gdzie mam licznik na wode
przyszlo co do czego ,dala sloik i kazala sie wyszczac :/
(kluc sie ze sie wstydzisz i ze chcesz na osobnosci to zrobic)
poszlem do kibla i wlalem troche tego do tego sloika najpierw podgrzewajac zapalara butelke po kubusiu ,tak zeby matka sie nie skapla ze szczyny byly zimnej juz ,lol ale oblesny jestem :p
noi zakropila ten smieszny tester ,spojrzala sie jak na gwalciciela i sie wkurwila ze jednak nie zlapala mnie :(
inne patenty :
wit c
sok zurawinowy
piwo
nie jaranie
duzo ruchu
moze sauna?

btw. kiedys na mtv byl program o tym jak babka miala testy w pracy i w dwa dni sie pozbyla thc z krwi pijac wlasnie sok zurawinowy (ok 5L chyba dziennie ) i jakies tam jeszcze chemikalia do picia dostala :/

ale ogulnie zec biorac ja bym na to sral.
Wykryja ... noi co z tego?
wjebane dostaniesz ,z chaty Cie wyrzuca ? moze straca zaufanie ?
no to co ! i tak za pare tygodnie nie beda o tym pamietac ....

:wave:

Tomu

Well-known member
Veteran
Fort Europa said:
BLAGAM O JAK NAJSZYBSZA ODPOWIEDZ

mam problem dotyczacy testow na obecnosc thc, mianowicie wiem ze bede mial robiony taki test, z wiadomych mi metod przyspieszonego usuwania cannabinolu z organizmu znam tylko picie mega ilosci soku z cytryny i wody mineralnej. oczywiscie nijak ma sie to do samego thc, zdaje sobie sprawe ze woda i sok z cytryny przyspieszaja wydzierlanie wszystkich toksyn ale przy okazji rowniez thc.

Tudziez moje pytanie: co zrobic zeby maksymalnie przyspieszyc wydalenie thc z organizmu?

Z gory wielki uklon. dzieki. trzymajcie sie zdrowo i bez przypalu. a no i bzykajcie do nieprzytomnosci, sory jarajcie ze swoimi kobietami i bzykajcie.

keep ya head up!
Zastosuj jeszcze jakis intesywny trening typu bieganie albo cos w tym stylu musisz sie wypocic mocno, no i zastosuj jeszcze ci znane metody tych przeciutleniaczy jak witammina C, kawa, woda bardzo ważna.Oczywiscie przerwa w paleniu.

Last edited:

L&M

Member
zaopatrz się w buteleczke 50 ml, daj znajomemu o którym wiesz że nie pali żeby tam nalał i noś przy ciele(hehe :D tak pisało w jakims poradniku ) żeby ciepła była i to wszystko, oprócz domowego kibla możesz to zastosować gdzie bądź

C

Ca2

castlevania: tydzień 6 z 10

Okropnie małe mi się te szczyty wydają. Z WW nie miałem takich ciśnień bo miałem jednego dużego topa, który cieszył moje oko. Teraz ogrom maluszków jakoś mniej mnie raduje.

LDV

Active member
ci znane metody tych przeciutleniaczy jak witammina C, kawa,

tak dla sprostowania...
masz racje sa to przeciwutleniacze ale w niczym one tutaj nie pomoga...
tak czy inaczej dobrze ze kolega polecil Tobie te substancje poniewaz sa moczopedne (vit C, kofeina...) i przyspieszaja wydalanie toksyn (i innych substancji) z organizmu.

POZDRO

bogusik2

Member
Paniowie załamaliście mnie... HC pisze ze odchodzi a wy tak bezczelnie śmiecicie??
Jeden wielki off sie zrobil, chociaż faktycznie moze sytuacja wyjatkowa czy też gardłowa dla FortE ;) tak czy inaczej nie dokładajmy roboty...
HC sam wiem że czasem modowanie odgniata odciski :D zawsze jak z kimś gadałęm i miałęm sie powołać na autorytet: Ziomek rób tak bo tak HC robi :p Skoro HC tak mowi to pewnie sie nie zawiedziesz itd itp..
HC rezygnujac z funkcji moda opuszczasz także forum?? Czy tylko robisz sobie małe wakacje/emeryturke od kasowania postów? :D
@FE ja sie podpisuje pod ostatnimi słowami Rystal.. jezeli odkryją to co?
Uwierz że nic - tylko potem mniej ciśnień dla Cibie..
Ca2 dokładnie wiem ocb :D Rewegowane WW miały takie małe i nieatrakcyjne topy że szok :D Z najbrzydszej rośłinki, która miała dużo żadkich topów wyszło o 10g więcej niż z innych :D Niespodziewałęm sie tego i jestem pewien że plon Ciebie też zaskoczy :D pzdr

szok

Member
też dostaliście ten SPAM od tego skurwiela "sioolyoo" o rabacie na hydroonline? czemu go KURWA nikt jeszcze nie wyrzucił? najpierw pisał o tym wszedzie gdzie sie da a potem jeszcze PMy porozsyłał....
niech ktos napisze do DG zeby tego chwasta wyjebac z forum (ja nie znam biegle angielskiego)

bogusik2

Member
hehe szok loozik :D Sioolyoo dał mozliwosć do tańszego zakupu i tak już nie za drogich rzeczy, wiec czemu go banować?? Moze dostał taka możliwość i chciał sie podzielić z jak największś ilością, zasługujących na to growerów..
Sioolyoo pracuje chyba dla Kanaby, wiec przyczynia sie do legalizacji ;) wg mnie respect dla takich ludzi, którzy coś robią zamiast narzekac i czekac na zmiany (jak m.in. ja :D .. pracuje nad sobą, wiem wiem hyhy). pzdr

szok

Member
ni chuja....
moze nawet pracować dla g.busha a i tak mnie wkurwił tym ...
dla mnie to jest po prostu jebany spam,
w ogole smientnik jak skurwysyn ostatnio , mam nadzieje ze takie jebane chwasty sie sami wykrusza po pierwszych niepowodzeniach ....

G

Guest

ja mysle ze lepszy w tym przypadku bedzie patyczek od loda, jedyna wada to jego dlugosc. wiadomo ze zwykyl patyk moze miec nawet 1m dlugosci a standardowy patyczek od loda ma z 10-15cm. patyczk iod loda sa plaskie i bardziej funkcjonalne. mam nadzieje z epomoglem. powodzenia szok

Last edited:

bogusik2

Member
Szok czyżby to było apropo sprzątania polskiej części IC? hyhy tutaj bejsbola trzeba :p nie czekać aż sie wykruszą "dzieciaki z hasza" tylko działać :p
Można zrobić jakieś ograniczenia czy weryfikacje przy rejestracji zawsze... albo niech pierwsze posty decydują.. poźniej jeżeli ktoś jest wartościowym członkiem wspólnoty zostaje :D Mnóstwo koncepcji sie nasuwa hehe
Ciekawe kto zostanie naszym nowy modem :D Btw. myślałem że Fish też ma moda na IC.. :D pwnie mi sie zdawało hyhy pzdr

Bogusik2 przeciez sam jestes z haszysz.com :p :) Hehe
niechce smieci... ale Mam takie pytanie :
- Czy sklep hydroonline.com jest w porządku?? ;> mozna bez problemu tam zamawiać??
- W jaki sposób mi przywioza 240 litrów ziemi :badday: jesli zamówie?? :D hehe
- 1 litr ziemi = 1kg??
Bd Wdzieczny za odpowiedz
HC wróc do NAS!! :badday:

Latest posts

Latest posts