What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

Guest

Wszystko przesadzone do trochę większych doniczek.
Wszystko bez tej najmniejszej zfimowane.
Trwa pierwsza w ich życiu noc.

Później mam nadzieję wybrać z nich 2 najładniejsze samiczki i przesadzić do czegoś większego a resztę wysadzę do lasu albo na parapet albo nie wiem sam co z nimi zrobię...
Czy zostawiacie wentylację włączoną w czasie gdy lampy są wyłączone?

Last edited:

Cinnamon

Member
@grunwald - lepiej aby wentylatory działały - możesz ustawić także (jeżeli masz timer) aby włączały się co 15 min i wydmuchiwały nadmiar CO2 - jak wiemy rośliny w fazie nocnej pobierają tlen ;-) - nie noście kwiatów do chorych w szpitalu :p !!

btw. bardzo ładne roślinki - trzymam kciuki :wave:.

btw.2 jeżeli nie będziesz wiedział co z nimi zrobić możesz podrzucić je mnie :D - joke ^^

Peace iG... :kissass:

Last edited:

castlevania

Member
@grunwi wentylatory powinny chodzic non stop, ja nie wylaczam ich wogle w czasie uprawy, btw. jeszcze nie spotkalem sie z takimi kwiatkami jak na tej WW wlosy sa jak by grube i sztywne w przeciwienstwie do AK48 i NL, zapowiada sie fajnie:D?? pozdro

12071DSC01792-med.JPG

Last edited:
G

Guest

A może zostawiać tylko wentyl mieszający powietrze i wtłaczający świeże powietrze do boxa? Ten główny wyciągowy to trochę mi hałasuje w sypialni...

Dzień mam w dzień a noc mam nocą póki co. A jak wy macie i dlaczego?

castlevania

Member
grunwi ja mam tak jak ty bo poprostu wkurza mnie czasem jak troche swiatla sie przedziera wieczorkiem, a tak lapma gasnie o 18 i spoko pozatym ludzie przychodzacy do mnie w dzien nie widza swiatla w boxie i nie pytaja co to itp. :D , co do wentyli, to jesli zostawisz mieszajacy i wtlaczajacy to nic nie da bo nie bedzie wymiany powietrza, wlasnie ten wydmuchyjacy na gorze powinien dzialac non stop (u mnie sa otwory na dole nie mam wentyla wtlaczajacego) jesli ci halasuje to moze przez to ze styka sie ze scianka boxa( podluz uszczelki albo jakas gabke) a jesli to wentyl to wymien go ja mam artctic cooling 80x80 jest bardzo cichy (7 zł) pozdro

Last edited:
G

Guest

u mnie noc się włącza o 19:00 żeby nic na boxa nie świeciło i akurat około 16-18 jestem u nich także dobrze się złożyło...btw.castlevania ile ta WW już kwitnie?

witam
jescze w mojej karieze niemialem takiej planty widzalem tylko na fotkach u innych ciekaw jestem jak bedzie dalej rosl
odmian to DSD x i tutaj zagadka bo albo trc albo BS Hot chyba zrobil mixa w tym crosie tak czy sak jestem bardzo ciekaw tej odmiennosci z regoly chyba po kilku pietrach traca ten wyglad no ale zobaczymy

Tomu

Well-known member
Veteran
Crazy_Ivan said:
witam
jescze w mojej karieze niemialem takiej planty widzalem tylko na fotkach u innych ciekaw jestem jak bedzie dalej rosl
odmian to DSD x i tutaj zagadka bo albo trc albo BS Hot chyba zrobil mixa w tym crosie tak czy sak jestem bardzo ciekaw tej odmiennosci z regoly chyba po kilku pietrach traca ten wyglad no ale zobaczymy

WoW :yoinks: ale kończyna :pointlaug pierwsze widze takie cos :bat: ZMUTOWANA GANJA :chin:

castlevania

Member
GrowFather said:
u mnie noc się włącza o 19:00 żeby nic na boxa nie świeciło i akurat około 16-18 jestem u nich także dobrze się złożyło...btw.castlevania ile ta WW już kwitnie?

GrowFather to juz 42 dzionek na flo, a jak widzisz jeszcze wloska nawet jednego brazowego nie ma, porownujac do np.

tej (obrazek nizej) krzyzowki AK48, albo NL ktory juz wyglada podobnie i maja tyle samo dni na flo to masakra juz niedlugo beda gotowe, jakas pozna ta WW ale moze jeszcze spuchnie to dobrze:D
btw. Boguś patrze znowu badą ładne pałki w ogrodzie :D tak 3maj pozd.

(AK48) - za kilka dni chlusne ja i NL czysta woda i juz do konca nic nie bede robil

Last edited:

Azzzzzz

Member
Veteran
Castlevania: Idziemy leb w leb u mnie tez ~43 dzien flow, mam krzyzowke early special z WW i tez bardzo pozno dojdzie, narazie bardzo pojedyncze brazowe wloski - ale nie ma co sie smucic, caly czas widac jak ladnie sobie puchna...

Pozdrawiam

bogusik2

Member
Produkcja nasion :D oczywiście dla sklepiku www.quakemind.pl hehe
Fotka samca - zaraz za nim mały haremik :D cud narodzin nasionka :D

Ciekawy LR#2 - poźno kwitnie i ma ciągle 3-palczaste liście :D fajna rzecz ;)

Mały ogródek na nasionka :D będziecie je mogli niedługo wyprobować ;) wystarczy zaglądać co jakiś czas na www.quakemind.pl i po prostu wypatrywać :p pzdr

57fun

Member
siemanko ładnie wam tam rośnie. Mam pytanko kiedy zapylac marchewke..? mam samice od 2tyg na flo i samca który 3 tyg temu wydszedl z sionka, a juz daje pylek,samica jest z baga a samiec z fioletu <grunwald tego weedu :] >....i nie wiem kiedy pylić...w weekend wsadze ja dopiero pod hps-a 150 bo narazie nie sprzyja mi los :[, lae mam nadzieje ze od soboty juz zaczne cie bardzo bardzo cieszyc :p jak 5latek
Ps. jak bede miala neta to dam foty :]
good luck

Witam wszytkich :D
Mam do Was pytanie co myslicie o zrobieniu threda w stulu ze kazdy nowy grower przed pisaniem pierwszego posta powinien sie z nim zapoznac nazwac go WAZNE albo cos w tym stylu ... I umiesc w nim zeby nie pisac o kazde pytanie nowego threda tylko zeby zapytac na np indoor pytania czy tego pytania juz nie bylo itp itd kazdy raczej wie o co mi chodzi :D

Poszukiwanie miejsca na boxa u mnie jest obecnie z grow roomem nie wyszło :( koles sie wykruszyl jak go tatus postraszyl ... A nie chcemy robic na przypal wiec chyba bedzie u mnie tylko musze zrobic jakis stelaz :D

pozdro

castlevania

Member
@RD mysle ze takie rzeczy powinno pisac sie w naszym ogolnym watku czyli "CO w ogrodzie..." bo jesli ktos akurat ma z czyms problem (nawet poczatkujacy) to powinien pytac o to tam, jak zalozymy nowy thread w tym stylu to i tak predzej czy pozniej zrobi sie tam zawalisko i nikomu nie bedzie sie chcialo szukac co akurat mu jest potrzebne i napisze to w ogolnym watku wiec na jedno wyjdzie takie moje zdanie pozdro !!!

Last edited:

Ganja Man

Member
O boże jak tu weszłem to jestem w szoku jak wy super uprawiacie marihuanke :)
Hot Cargo : Ziomek ty to jestes mistrz chyba bo to co ty chodujesz to jest masakra normalnie jestem w szoku :) powodzenia
Castelvania : ty tez wymiatasz ładne kwiatki
Bogusik : tez ci super puchną kwiaty
Ja dopiero zaczynam pierwszą uprawe w małej szafce :) ale z czasem bedzie cos wiekszego
pzdr

Latest posts

Latest posts