What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

Rystal said:
ee ten no ... jesli dobrze pamietam .. to przy rejestracji zaznacza sie ze jest sie pelnoletnim
TAK ! dobrze pamietam
YOU MUST BE 18 YEARS OF AGE TO REGISTER!
a Ty ReQuIeM dReAm jestem pewien ze nie spelnaisz tego warunku :smile:

:abduct:

Siemka! Zajebiscie Wam Rośnie :woohoo:
Ja tylko czekam na out-a bo juz na indoor kasy niemam :( :badday:
Rystal gdyby tak naprawde sprawdzić.... to tutaj na polskim forum 30% ludzi niema 18 lat :p Ale im wcześniej zaczna tym lepiej.... :) Ja nic niemam przeciwko niepełnoletnim... :p Sam teraz mam prawie 18 :p
Pozdro

DRAKOS

New member
4 tydzień flo (30 dzień):

Roslinki rosna przyzwoicie.Wczoraj oskubałem dół z tych mikro bobków. Teraz tylko lac wode z plantonem do żniw
Na fotkach widac mocno różnice w dwóch pheno.

G

Guest

podwieczorek :smile:

btw. hehe wkladam buty i zbijam spota przygotowac bo u mnie slonce swieci i az duszno jest

peace
:wave:
:abduct:

Last edited:
Sniadanie :D
12888IMG_1897.jpg

E: ja skasuje jak tylko bedzie trzeba BEZ ZADNYCH PROBLEMOW !!!

Requiem To palenie od dila czy wlasnej roboty?? :D
Rystal no widzisz... heh Niektorzy nawet co maja 20 lat zachwouja sie jak by mieli 15 - 16 :D Jeszcze raz powtarzam nic niemam do niepełnoletnich... jak niepisza glupot i pierdoł!!
Panowie wezcie pousuwajcie te posty... Szkoda sie kłucić :D W kocnu łaczy nas ta sama pasja :D
Pozdro PeAcE

franzPL

Member
Update 09.III.2007

Box nr 1 hps 400W weg 50dni flo 30dni nawoz grow,blom,micro co2 kwasek+soda
odmiany Skunk#11 Top44 reweg Skunk#11 na dole klon Skunk#11 Arjans oraz Blublleberry

box nr 2 hps 400w weg 50dni flo 30dni nawoz grow,bloom,micro co2 kwasek+soda
odmiany Twilight , Twilight, klon Top 44 z przodu Big Bud damski obok 1 sztuk Afghan x skunk x durban oraz klonik skunk#11

castlevania

Member
zrobilem makro jakie tylko sie da wycisnac z mego sprzetu, najlepjej zapiszcie fotki na kompach i zblizcie sobie wtedy lepije widac, jak na moje oko trichomy sa jeszcze przezroczyste wypowiedzcie sie ! :)
btw. RD i reszta czasami lepiej przemilczec niz cos pisac, bo zawsze ktos cos bedzie mial do dodania, KONIEC i kropka po co sie zaglebiacie ~peace~

Castelvania juz luz koniec jebac to wysjasnilismy sobie wszytko pozdro nie zamulamy sie przy sobocie :D

Ide na obiad a pozniej juz sztywny raczej do jutra :D

Srry jak obrazilem kogos w jakis sposob ... Napewno nie chcialem tego zrobic :D

Pozdro milej soboty i poczatek niedzieli zycze

Last edited:

Biodizel

Member
twilight przypomina mi purple widow od sjamana, ktos wie na jakich genach jest oparta, wszystkie topy zapylales czy tylko boczne?

twilight no comment :D fotogeniczna odmianka, nie ma co

franzPL

Member
biodizel zapylałem w całości box nr 2 :) ale powiem ze przez wiatraczek najmocniej dostał twiligt nr 1 ten drugi nie jest az tak mocno zapylony wiatrak wiał cały czas na rosline nr1 i pewnie dlatego najwiecej pyłku sypało na nia big bud stał w boxie tydzien i cały czas sypał

Requiem jak takie palenie dostajesz od dila to jestem w szkolu <wow>
U mnie to raczej takiego nie dostaniesz... albo jakis proch... albo chemia ze nieda sie sciagnac bucha bo czuc ze przezera pluca :D A jak sie trafi na dobre cyzste palenie to naprawde zadko.. ale nigdy w takiej postaci jak ty miałem :D Piekne :D
Pozdrawiam

EARTH MOTHER

New member
Franz ładniutkie masz te kobietki, szczególnie podoba mi się twilight
-ślicznie się zabarwia i Arjans też ładnie wygląda, pewnie dopiero tak za ok 30 dni zacznie Ci się wyciągać, urok długo kwitnących Sativek:p Ja tak mam z Ducks Foot, sfimowałem przy 4 piętrze i prawie tylko na boki się rozrasta:)
I jak narazie największe są 2 Jacki Horrory.
Drakos, castlevania również ładnie wam rośnie.

Pozdrawiam, powodzenia :wave:

hehe Ogrodnik-PL16 u mnie tez jest lipa ogolna ale wczoraj pojechalem 90km od swojego miasteczka i zostalem pieknie obsluzony ale troche malo jak na pierwszy raz dostalem ale innym razem pewnie bedzie wiecej jaksoc pierwsza klasa w pokoju caly czas mi jebie od a jest tylko tego z 6 sztuk :D ale jebie ladnie bardzo ladnie :D

Teraz wlasnie sie wybijam na miasto odbilem troche i lece :D

hehe

G

Guest

Dziś przygotowywałem miejscówke i pojawił się kłopot. Okazało się że większość ziemi na miejscówce to glina.. i w dodatku pełno w niej dużych kamieni Jak myślicie czy glina to dobre podłoże, podobno dużo pierwiastków absorbuje ? Drugi problem to te kamienie. Kamienie są na głębokości około 30 cm i są to kamienie wapienne, lekko żółtawe przypominające dolomit. Raz posadziłem jakiegoś krzaka na ziemi która była tylko na powierzchni dobra i korzenie poszły w bok. Wątpie żebym znalazł lepsze miejsce jeśli chodzi o konspiracje, żeby tam wejść trzeba ubrać sie w grube ciuchy i przedzerać sie przez krzaki wilczych jagód :) Opłaca się sadzić na takiej miejscówce w glinie ?

Cinnamon

Member
@Ras Man - jeżeli zależy Ci na pięknych i zdrowych roślinach to wymień ziemię ewentualnie przekop glinę z kwiatową i powinno być git :]. Bez rewelacji wtedy będzie ale zawsze coś ;-). A do tego jak bardzo dobrze ukryta to walcz o nią :D.

Peace iG...

Latest posts

Latest posts