What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

Muczaczo

Member
he he dobrze mu powiedziałes bio, ale kurwa, to przez u otwarte się pisze. Przepraszam, nie mogłem sie powstrzymać :D :bat:

G

Guest

Cóż, spodziewałem się większej kultury, ale widzę że komuś już trawa zniszczyła psychę, jesteś wyjątkowo agresywny. Nie napinaj się tak bo pękniesz. Ja tylko zauważyłem, że ściąłeś piękne, stare brzozy. Jeżeli będziecie tak postępować to dacie dodatkowy argument tym którzy was ścigają- wandalizm, karczowanie lasu itp. EOT bo nie będę się zniżał do poziomu wyzwisk, to zbyt żałosne jest.

mario_PL

Active member
siemano, u mnie dzis bede przestawial na flo roslinki, troche saprzychorowane to chyba z powodu temp. sam nie wiem, przesadzilem wczoraj do wiekszych kubkow i troche odzywaja, moze dolomitem i biohumusem lekko je podleje jeszcze, looknijcie sami

Biodizel

Member
mario_pl, ostatnie zdjecie wymiata :D pociagnely by jeszcze 1-2 tyg w malych kubkach

Filipek, jak cos to pm, nie kazdy daje sobie wchodzic na glowe

Bio za te brzozy to bym cię wykarczował
Ja tylko zauważyłem, że ściąłeś piękne, stare brzozy
no i koniec tamatu bo juz sie nudno robi :D

Last edited:

kaczy

Active member
Veteran
Biodizel said:
teoretycznie powinny sie rozlozyc, obcinajac denka mozesz uszkodzic system korzeniowy, wieksze ryzyko niz przy przesadzaniu z typowych doniczek

po to sa takie doniczki zeby nie trzeba bylo roslin z nich wyciagac :D

Wiem, ze teoretycznie powinny sie same rozlozyc, jednak z opini ludzi, ktorzy ich uzywali wynika, ze bywa roznie, wiec planuje (oczywiscie z zachowaniem najwiekszej ostroznosci na korzonki) pozbyc sie dna doniczek, zeby nie miec zadnych watpliwosci, czy korzenie sperforowaly ta doniczke, czy nie.

@mario_PL sliczne malenstwa, geste ze hoho
pozdr

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

znowu o drzewa wojna?,haha

ja to kocham scinac drzewa,szczegulnie siekiera,hehe
chyba te dzewa niesa pod ochrona jakas?hehe

filipek a jak tobie trawa zniszcza psyche ,i tak myslisz to co ty tu wogle robisz?hehe

tu prawdziwe pod ochrana drzewka, i do ciencia sa co dwa miesiance,hehe

Mod haze

664IMG_2950-med.jpg

664IMG_2944-med.jpg

664IMG_2947-med.jpg

peace

G

Guest

Witajcie :wave:
Może i Filipek trochę przesadził Ale ja uważam że tylko dlatego że prawdopodobnie to zapalony biolog , niektórzy po prostu kochają naturę @biodizel rozumiem cię Jakbym miał możliwość mieć takiego nieprzyopałowego pola w 2 sekundy bym ją upierdol...:D
Panowie mam niedobory Magnezu i potasu znacie jakieć preparaty którymi moge je uzupełnić w czystej formie ??

G

Guest

100 stron w tym roku pękłooo!!!

100 stron w tym roku pękłooo!!!

Zazieleńmy tą setną stronę tym co mamy najlepsze!!! :woohoo:
Niech będzie zielona setna biało czerwona :D

WRxA dzień 11 i przedostatni!
Dzisiaj przeprowadzka do większych doniczek a jutro fim i pierwsza noc :D

Last edited:

L&M

Member
brzoza wśród drzew to taki chwast jest, wiem bo zdaje biologie, a po za tym filipek nie przesadzaj, 2 brzozy na własnym terenie to żadna tragedia, ja w 2006 roku wyciołem 6 wisienek kolo domu i dobrze mi z tym:D

Fajnie tam masz ogolnie Toptopganja ja moze od jutra zaczne ...
Jakis mieki indoorek skun special 2fem albo 4 + 6regular BXA i jeszcve jakas odmianke ...

Dzis odwiedzilem Lublin w celach rozpoznawczych fajne miasteczko do ogarniecia pozdro dla chlopakow z osedla :D

HEhe
Zdala od zgielku chlopaki

castlevania

Member
kolorujmy ta seteczke kolorujmy:)
43 dzien jak myslicie ile jeszcze pozostalo? NL i krzyzowka AK48 zdecydowanie kwitna szybcjej niz WW i beda ciete wczesniej.
HC,TOP,GRUNWI - tylko tak dalej zajebioza!:)

NL

12071DSC01698-med.JPG

AK48

12071DSC01700-med.JPG

ALL

12071DSC01691-med.JPG

Last edited:

LDV

Active member
Kurwa sorry ale nie mogłem się powstrzymać - będe miał więcej postów będe SILNIEJSZY!

@toptopganja
12 tygoodni Ci HxS#1 kwitł? To kurwa jakim cudem on dochodzi na outdoorze kiedy on zaczyna na out kwitnąć xD Huj wie czy to jest taka outdoorowa odmianka...

nie chodzi o ilosc postow...TY masz duzo wiecej postow a i tak jestes slabszy---pusto piszesz

hahahahahahahahaha... buahahaha...

Diezel a co do tamtej brzozy:
usuń ją z tamtąd jeśli masz taką możliwość, za wycinanie lasu kary od 5000zł...
pozatym zwraca teraz uwage i marnuje Ci cenną przestrzeń chociaż i tak masz jej od huja XD

Także niech moc będze z Wami! Piszcie posty i rośnijcie w siłe heheheh

castlevania

Member
@grunwi - z zapachaem powiem tak ze mocniej walilo na wegu niz teraz na flo:), nie uzywam zadnych filtrow choc mieszkam na blokowisku, jak zamkne pokoj to na chacie nie smierdzi, najgorzej jest rano oczywiscie jak ktos wejdzie to uuuuu:) ale bez przypalu jest dobrze ! pozatym lubie ten kozacki zapaszek jak bym mogl mu nie dac sie uwolin z boxa :D co do tego bata to nie zrobie juz inaczej bo wszystkie szczyciory sa tak ulozone zeby jak najwiecej swiatla zbieraly i i jak przestawie to innej roslinie bedzie zaslanialo:) jak myslicie kiedy ciac tego NL ?? przy ostatnim indoorku chyba za wczesnie scielem, wiec teraz chcem wyczuc najelszy moment, wieczorkim sprobuje zrobic makro trichomow to moze razem ocenimy pozdro !!

Last edited:

Latest posts

Latest posts