ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
po ok 3,5 tyg, ale planty byly male (zaledwie 3 pietra) bo mialy za małe doniczki i zaczely zdychac, po akcji ratunkowej udalo sie i odżyly. Są 8 lub 9 dzien na flow
pare osob sie cos pytalo o impreze inauguracyjna spliffa
Powiem tak - bylo bardzo duzo klimatycznych osob, no moze nie w sensie hodowcow, ale z cala pewnoscia konsumentow. Mozna bylo porozmawiac o tym i owym, a takze zobaczyc -moim zdaniem- zajebisty freestyle wujka samo zlo, moze nie trzymal sie kupy momentami (a raczej momentami sie trzymal) to podziwiam typa, ze mu sie chcialo i ze dobry flow ma hehe.
Od strony muzycznej to dosc dlugo gral pewien czlowiek na saksofonie, podobnoz zapoczatkowal on scene regge w Polsce, nie znam sie na takiej muzyce, ale i tak bylo klimatycznie. Pozniej na congo gralo pare osob, tez mozna bylo posluchac.
Na imprezie byl szwedzki stol, wypytalem o kilka fajnych przepisow, np tarta ze szpinakiem, aha i ciasto WYJEBISTE BYLO (wcale nie za tluste), robilo sie je bez maki, tylko z prazona kaszka manna, kurwa, dam fotorelacje w odpowiednim threadzie pod koniec sierpnia, mysle ze kilka blaszek zrobie.
Inne wrazenia, spalilem najwiecej topy w zyciu liczac na godzine hehe, stad nie pamietam polowy wieczoru, zapewne rozmowa ze mna nie byla wowczas zbyt produktywna, za co przepraszam osoby sledzace to forum.
Dalej, Kaczego kolezka nauczyl krecic gibony, wczesniej nigdy ich nie palilem, jak juz to szluga oproznialem i sie dobijalo olowkiem, teraz to juz full proffesional i mysle, ze dlugo nie zapale w inny sposob, bletki eLeda sa KOZACKIE.
Co do samej gazetki to calkiem ciekawa, mysle, ze troche za malo przystepnej propagandy dla niezorientowanych, ale podobno nast nr beda pod tym wzgledem lepsze.
Bardzo milo wspominam cala impreze, mam nadzieje, ze podobny klimat bedzie na MMM after party, organizatorzy tego wszystkiego to na prawde bardzo ciekawi ludzie, z glowa, ktorzy mysle ze zdzialaja duzo dobrego w kierunku legalizacji, slyszalem nawet pomysl o zalozeniu nowej partii politycznej, Liga Polskich Roslin, hehe.
Aha, co do 997 to nie sadze, zeby jakies bylo, 1 z ochrony lokalu jakis troche podejrzany typ, ale ogolnie bez przypalu.
Fotek nie robilem, zeby mnie za spoleczniaka jakiego nie wzieli, jednak przy waporyzerze nie moglem sie powstrzymac.
I etap
II etap
III etap
IV etap - wrazenia: sprzet ma swoj urok, nie powiem, jednak mysle, ze nie jest warty swojej ceny 1,1tys, chocby z tego wzgledu, ze calkowicie zabija przyjemnosc palenia (nie czuc nic smaku topki). Moze i dobre dla zdrowia, ale zapewne jeszcze lepsze byloby nie palic w ogole, takze chuj ze zdrowiem, jak szalec to szalec hehe 'jeszcze bedzie czas, by odpoczywac'.
Witam wszytkich po malej przerwie mialem zaczynac kolejny indoor a tu nawinol sie kolega i cos mi dzis zaproponowal A dokladnie ze zrobimy grow room u niego na strychu jutro idziemy to obczaic dokladnie wiem tylko tyle narazie ze ma 150 wysokosci i ze jest dosyc sporawy
Mamy zamiar do tego uzyc 650hps (400+250) ... Roslibek bedzie kolo 10 ... u to mam pytanie do Was moi mili czy 10 roslinek to dobrze czy za malo na 650w bo chcemy zeby ladne boby byly wiec wiecej swiatla potrzebowac bede roslinki ...
Bedzie BxA 5sztuk... 3sztuki SweetCindy'99 z banku BoG'a od pewnej strasznie milej osoby z forum Wielki dziex jeszcze raz pierwsze nasionka tez od pewnej osoby i tez bardzo milej z tego forum tez dziex wielki i do tego myslimy jeszce o 4 sztukach skunk special od fr.pl i zrobic tyle miejsca ile potrzebuja doniczki beda 11l i 15l i zboku jakis klon boxx i herm box
Zapowiada sie naprawde fajnie ..
Jutro bedzie update z pierwszych dni zycia strych grow room
tak bedzie fim ostry i powiazywanie caly czas musi sie ladnie rozkrzaczyc ... jakis miesiac moze poltora veg i flow
Mam pytanie jak robicie klony z nasion regular jak w ogole takie robicie to jakos sprawdzacie najpierw roslinke czy poprostu beizecie klony zanaczacie je hodujecie dalej a pozniej jak juz przelaczycie na flow i widzicie ze sa chlopy to wyrzucacie tamte klony ??
ja zawsze daje kilka dni wega fimuje wszystkie itp itd by bylo duzo odrostow na klony, nastepnie 12/12 albo jak kto woli 18/6 az pokaza plec (samce zawsze szyciej pokazuja) wywalam menów i potem reweg jak klony sa gotowe do sciagania to sciagam i wszystko
jak bys chcial sciagac z kazdej rosliny klony i je oznakowywac i potem samcow wywalac to bys sie troche napocil przy tym (duzo jebania sie)
peace
hehe dzieki Grunwald ale chialbym miec co zaplodnic czyms co powstanie z herm boks
bedzie dobrze tylko chyba dokupie jeszce jakies femi oprocz skunk special zeby bylo 8 femi gdzie a reszta regular z 6 a pozniej z 40 klonow conajmniej i bedzie milo ...
Nie wiem czy zakladac nowy thread z naszym grow roomem ale raczej bede updejtowal na tym thredzie jak nikomu to nie przeszkadza bo nie ma sensu co smiecic kolejnym tematem ...
biodizel bedziesz wysiewal ten caly teren hehe zajebiscie, a drzewko ojebane zeby slonka wiecej wpadalo tak musisz jechac na ten konkurs drwali hehe pozdro!!!
oczywiscie trzeba jeszcze dokupic pestek, a to jest tylko jeden ze spotow
troche szkoda tych drzewek, ale predzej czy pozniej i tak mysialy by zostac sciete, galezie juz poobcinane, klody wstepnie przyciete, zostalo wykopac karpy albo chociaz dociac blisko ziemi
tu widac tylko fragment terenu, zdjecie robione ze srodka