ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
buska super świetnie kwitnie
EM ja dostałem identycznego maila... jeżeli przyślą rzeczywiście coś ciewakaweg - dam sie przeprosić hyhy oby to było coś fanego hehe
EM nie moge sie doczekać na mojego bonusa może wreszcie bede mogl napisać cos dobrego w komentach hrmolobby pzdr
Grunwald fajne maluchy, lubie takie mlode roslinki bo zawsze wiecej trzeba sie nimi zajmowac niz juz kwitnacymi krzaczorami =]] tez musze zaczac kielkowac jakies pestki niedlugo =]. Hehe no ja tak ze wszystkim mam, wszystko bym chcial szybko a to nie tedy droga, oplacalo mi sie poczekac =] A trawka z niej niezla (wlasnie ide zapalic bo mam mega wku*** bo babka mnie oblala z matmy ale nie bede sie rozpisywac bo sie gorzej wkur** =]), indica akurat na ta zje*** pogode zeby w domku posiedziec i sie pofilmowac =]]
Dziwnie ze tylko jedna tak ma(zółkniecie dolnych partii) , no nic dalem jeszcze troche azotu i wiecej juz nic nie daje , przez 1,5 tyg samą wodą tylko podlewam i i później znów planton + biohumus(mała ilość).Dodam ze te listki co obrywam te zółtne to dosyc mozne sa, pale sobie ich po 2 , 3 lufki i jest jak dla mnie taki standard na dzień, i high długo trzyma. Co to bedzie przy topach.Chyba mocny bedzie ten GF.Juz idzie wyczuć dwa pheno nawet po lisciach jesli chodzi o high.Jedna bardziej energetuzuje druga , na pozytywne rozminki dobra.
Drakos ale po co Ty im dajesz tego biohumusa? Bez sensu IMO zwłaszcza że box już pełny masz... Poza tym kwiaty będziesz miał mniej zbite.
Moja rada: koniec definitywny z azotem. Trzeba dać fosforu i potasu! Z resztą i tak nie pomieszcą Ci się te planty... Nie słuchasz kolegów...
Biohumusa chchialem dawac w malych ilosciach po to aby uzupelniac mikroelementy.ale ok skoro mówisz ze mam tylko planton i woda to ok tak zrobie .A dolomitu juz tez nie sypać??
zielono na IC zielono. jak fajnie popatrzyć na ladne kwiatki. hehe....
światnie wam wszystkim rośnie
szczególne gratulacje toptopganja i Q_ba1 bardzo ladny harvest.
retbatler, buSka wam też ladnie planciki dochodzą.
smacznego palonka.
teraz mój plancik AHKxDP w piątym tygodniu kwitnienia.
coś za mocno liście tracily kolor więc postanowilem wsadzić do większej donicy co już(po kilku dniach) przynioslo oczekiwany efekt.
VxRs jakoś dlugo trwal jego wzrost wegetatywny. mimo zaindukowania fotoperiodem 12/12 dopiero po 4 tygodniach rozpoczęlo się kwitnienie.
EARTH MOTHER także dostalem takiego meila z tym, że nic u nich nie zamawialem. to znaczy zamawialem ale z racji zlych cen produktów na stronce zrezygnowalem.
do maila doloczony byl zalocznik umozliwiający otrzymanie rabatu na zakupy w growshop.pl z którego i tak nie zamierzam skożystać.(raczej bo nigdy nic nie wiadomo)
Flo, tamto co dlugo kwitnie to raczej wina vega ktory trwal znacznie krocej w stosunku do pozostalych, w tamtej plancie jest zdecydowana przewaga genow RS, widac to po wielkich lisciach.
Za to kwiatek powyzej na odwrot, zobaczysz, bedziesz z niego mega zadowolony.
pzdr trzymam kciuki za ciebie!!!
TopTopGanja, PIEKNA fotka zasuszonego zielska w kisci hehe, uwielbiam takie.
Witam - to mój pierwszy post na forum i od razu mam pytanie do szanownych growerów czy skunk#11 to dobra odmiana na pierwszą uprawę ( wiem że może cuchnąć ale to nie problem) i czy można ją użyć do SOGa ?